- 15 Şubat 2013
- 25.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.711
- 798
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Bende de var okb . Konu sahibini anliyorumEşinizi asla asla savunamam çünkü işin içinde şiddet var. Ama benim diğer balkonlu konunuzdan tahmin ettiğim şey doğru çıktı,büyük ihtimal siz sürekli dırdır eden,takıntılı,problemli,bir şeyi binlerce kez söyleyip insanı illallah ettiren bir kadınsınız. Adam yılmış,bıkmış. Çocuğu bile ne kadar göreceğini hesaplamış,her şeyi göze almış en yakın zamanda sizden kurtulacak.
Bu yönden boşanmak istemekle de haklı. Bir kere evlendi diye ömür boyu sizi çekmek zorunda değil.
Tekrar söylüyorum,şiddet konusunda da sonuna kadar haksız.
arac koltugu gibi bebeği tasımak icinarkadaşlar puset nedir
senden hiç beklemezdim.Bende de var okb . Konu sahibini anliyorum
Mutfaga fayans yaptirdik ve sonuctan memnun kalmadim. Esim secmisti bi sekilde okey demistim. Simdi o fayans degisecek mesela. O fayans degisene kadar mutfaga her girdigimde bu fayans gidicek diyorum. Ama kendime diyorum. Ben bi de ilac kullandim. Ona ragmen takinca takiyorum
Ben adami darlamiyorum bi de. Yapilicak dedim ne diyon deli misin adam kapidan cikti daha derzler kurumadi dedi. Olabilir dedim. Daha bisey demedim mesela.senden hiç beklemezdim.
pariste yaşayınca mutlu sanıyoruz
Kuzum parayi kazanan adam. Odeyecek olan adam. Demek kendine guvenmiyoBen gayet tati dille anlatıyorum ama karşımda öyle bi aile varki keske tanısanız onları yani bi ben deği onlar için herks bu şekilde düşünüyor. Güzel dille anlatınca haa insanım üstüme geldikleri için ben üslubumu bozuyorum
aferin darlama enişteyi fazlaBen adami darlamiyorum bi de. Yapilicak dedim ne diyon deli misin adam kapidan cikti daha derzler kurumadi dedi. Olabilir dedim. Daha bisey demedim mesela.
Aynısının temizlik boyutu bende de varBende de var okb . Konu sahibini anliyorum
Mutfaga fayans yaptirdik ve sonuctan memnun kalmadim. Esim secmisti bi sekilde okey demistim. Simdi o fayans degisecek mesela. O fayans degisene kadar mutfaga her girdigimde bu fayans gidicek diyorum. Ama kendime diyorum. Ben bi de ilac kullandim. Ona ragmen takinca takiyorum
Boşanmak elbette isteyin,eşinizden dayak yiyene kadar da beklemeyin yani.Ben sürekli dırdır eden biri değilim yani esimi tanısanız hak verirsinizde neyse.Mesela o balkon konusunu ben kapattım adam hala uzatmaya devam etti bu durumda nasıl sakin kalayım.bisanmak isteyen o değil benim
Bence siz beni anlamak istemiyorsunuz ben zaten kabul edip tedavi oluyorum. Karşımda ki insanlar en sakin insanı bile delirtcek cinsden.Aynısının temizlik boyutu bende de varya işte sonuçta bu da bir hastalık işte. Nasıl başın ,dişin ağrır hastasındır. Bunda da hasta konu sahibi. Ama kabullenmek istemiyor. Eşinin üstüne yürümesi,dövmeye çalışması,yüzüne tükürmesi tabiki affedilmez o da ayrı mesele.
O zaman herkese o çok diretti beni tahrik etti bende tutamadım kendimi dicek bilmyeyecekler ki beni delirtene kadar uğraşan oBoşanmak elbette isteyin,eşinizden dayak yiyene kadar da beklemeyin yani.
Bence tartışma bu değil ya öncesi var,ya da daha önce bu konu hakkında defalrca gerginlik olmuştur,tabi medeni insan gibi tartışma seçenegi de varİyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Eşinizin maaşı ne kadar kredilerdeki faiz oranlarından haberiniz var miBiraz borç vardı evi satınca onu kapatır.yeni ev için kredi çekeriz tekrar dedim
Kac yıl önce,şimdi o işler eskisi gibi degilBekarken babamlarom evi satıp yeni ev Almıştık içinde otururken
Evet o konuda haklısın zaten terbiyesizlik öküzlük yapmıṣ.Ama sende az degilsin alinma ama işte adamdan yapamayacagi birşey istemişsin ev satmak almak kredi çekmek öyle kolay degil sonra altindan kalkamazsiniz.Balkondu şuydu buydu adam sonunda çıldırmış hiç olmayacak bir tepki vermiş.Her gün söylenirsen böyle o erkek bıkar evde durmaz seni artik takmaz tatli dille konuş hergun soyleme keyfi yerinde olurken hoş bir dille anlat üstüne gitme.Artık ama olan olmuş barişirmisiniz ayrilirmisiniz orasini bilemeyiz.Hayirlisi olsun hakkınızda.Ha el kalkmış ha üste yürümüş aynı şey benim için.Evet bende takıntılıyım.ama imkansız bir şey istemedim.ki bana boğazdan bi daire al demedim
Ona haksızlık dediği.mi çocuğa.ben mutlu olayım diye o babasız büyüyecek
Evet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adamNe demek tükürmek vurmak iğrenç. İnsan aynı evi paylaştığı kişiye bunu yapar mı?
Eşinizi asla haklı çıkarmaz durum ama siz de çok söylenen bir insana benziyorsunuz konularınızdan çıkardığım şey en azından bu. Kavganızın temel sebebi asla bu olamaz. Önceden birikmişlikler ve üslup sorununun olduğunu düşünüyorum.
Bende bir türlü bu zihniyeti anlamıyorum,en başından adamın ne olduğunu biliyorlar sonra çocuk sonra hatta yine çocuk,ömürlerini birbirlerini yiyerek en başta o çocukların hayatlarını yiyerek tuketiyorlar,neymiş evlilik kolay kurulmuyor, boşanmak söyle zor bilmem ne, asla boşanmadan yana değilim ama ya gecinmeyi bilmeli insan yok olmuyorsa da bosanmali, konu sahibi burda da diğer konularinizda da defalarca size çok takıntılı olduğunuz söylendi,böyle biriyle yaşamak da gerçekten çok yorucu,esinizde artık patlama noktasına gelmiş zaten o da pek sağlıklı değil verdiği tepkilerden belli.Bence gercekten hatayı kendinizde arayın önce,eşiniz asla haklı değil verdiği tepki de ama sizde hiç normal değilsiniz 50 kişi yazdı size burda,evladinizi düşünüyorsaniz ya kendinizi değiştirmelisiniz ya da bosanmalisiniz çocuğa yazık gercekten yaBaştan beri böyleyse neden bırakmadınız? Yanlış anlamayın hesap sormuyorum,adamı tanıdınız kendinizi de biliyorsunuz evliliği yürütmek,çocuk sahibi olmak için bahaneniz ,zamanla düzelir mi? herşeyiyle kabulum mü ? neydi kavga dövüş sürdürmenin nedeni????
Hangi birine şaşırayım?Evet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?