Cok kotu kavga ettik

Bende de var okb . Konu sahibini anliyorum
Mutfaga fayans yaptirdik ve sonuctan memnun kalmadim. Esim secmisti bi sekilde okey demistim. Simdi o fayans degisecek mesela. O fayans degisene kadar mutfaga her girdigimde bu fayans gidicek diyorum. Ama kendime diyorum. Ben bi de ilac kullandim. Ona ragmen takinca takiyorum

bu kavga değil ki. Kavga, tartisma vs karşılıklı olur. O tek basina sizi aşağılamış, yüzünüze tükürmüş. Vallahi ya yarabbi şükür diyeceksiniz ya da bosanacaksiniz en hizlisindan.

senden hiç beklemezdim.

pariste yaşayınca mutlu sanıyoruz

Kuzum parayi kazanan adam. Odeyecek olan adam. Demek kendine guvenmiyo

Aynısının temizlik boyutu bende de varya işte sonuçta bu da bir hastalık işte. Nasıl başın ,dişin ağrır hastasındır. Bunda da hasta konu sahibi. Ama kabullenmek istemiyor. Eşinin üstüne yürümesi,dövmeye çalışması,yüzüne tükürmesi tabiki affedilmez o da ayrı mesele.

Ben sürekli dırdır eden biri değilim yani esimi tanısanız hak verirsinizde neyse.Mesela o balkon konusunu ben kapattım adam hala uzatmaya devam etti bu durumda nasıl sakin kalayım.bisanmak isteyen o değil benim
Boşanmak elbette isteyin,eşinizden dayak yiyene kadar da beklemeyin yani.

Bence siz beni anlamak istemiyorsunuz ben zaten kabul edip tedavi oluyorum. Karşımda ki insanlar en sakin insanı bile delirtcek cinsden.

Bence tartışma bu değil ya öncesi var,ya da daha önce bu konu hakkında defalrca gerginlik olmuştur,tabi medeni insan gibi tartışma seçenegi de var

Ha el kalkmış ha üste yürümüş aynı şey benim için.Evet bende takıntılıyım.ama imkansız bir şey istemedim.ki bana boğazdan bi daire al demedim
Evet o konuda haklısın zaten terbiyesizlik öküzlük yapmıṣ.Ama sende az degilsin alinma ama işte adamdan yapamayacagi birşey istemişsin ev satmak almak kredi çekmek öyle kolay degil sonra altindan kalkamazsiniz.Balkondu şuydu buydu adam sonunda çıldırmış hiç olmayacak bir tepki vermiş.Her gün söylenirsen böyle o erkek bıkar evde durmaz seni artik takmaz tatli dille konuş hergun soyleme keyfi yerinde olurken hoş bir dille anlat üstüne gitme.Artık ama olan olmuş barişirmisiniz ayrilirmisiniz orasini bilemeyiz.Hayirlisi olsun hakkınızda.

Ne demek tükürmek vurmak iğrenç. İnsan aynı evi paylaştığı kişiye bunu yapar mı?

Eşinizi asla haklı çıkarmaz durum ama siz de çok söylenen bir insana benziyorsunuz konularınızdan çıkardığım şey en azından bu. Kavganızın temel sebebi asla bu olamaz. Önceden birikmişlikler ve üslup sorununun olduğunu düşünüyorum.

Evet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adam

Bende bir türlü bu zihniyeti anlamıyorum,en başından adamın ne olduğunu biliyorlar sonra çocuk sonra hatta yine çocuk,ömürlerini birbirlerini yiyerek en başta o çocukların hayatlarını yiyerek tuketiyorlar,neymiş evlilik kolay kurulmuyor, boşanmak söyle zor bilmem ne, asla boşanmadan yana değilim ama ya gecinmeyi bilmeli insan yok olmuyorsa da bosanmali, konu sahibi burda da diğer konularinizda da defalarca size çok takıntılı olduğunuz söylendi,böyle biriyle yaşamak da gerçekten çok yorucu,esinizde artık patlama noktasına gelmiş zaten o da pek sağlıklı değil verdiği tepkilerden belli.Bence gercekten hatayı kendinizde arayın önce,eşiniz asla haklı değil verdiği tepki de ama sizde hiç normal değilsiniz 50 kişi yazdı size burda,evladinizi düşünüyorsaniz ya kendinizi değiştirmelisiniz ya da bosanmalisiniz çocuğa yazık gercekten ya

Evet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adam
Hangi birine şaşırayım?
3 günlük evliyken kayınbabanızla kavga etmenize mi?
Tokat atan kocanıza mı?
Tokat yediğiniz halde evliliğiniz devam etmenize mi?
Bu evlilikten bir çocuk yapmanıza mı?

Madem bu evliliğe devam edeceğim diyordunuz susup oturacaktınız. Kusura bakmayın bu hayatın dinamiği böyle. Elin hanzosunu üslup bilmeden adam etmeye çalışmışsınız altında kalan siz olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…