Cok kotu kavga ettik

Evet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adam
Evliliğin 3.günü şiddet gördüğün adamdan çocuk yapıp, bosanmayi düşünmüyorsan, ona göre davranacaksın, adamın huyuna gideceksin mümkün mertebe. Yapacak çok fazla şeyin yok yani kusura bakma.

O kadar haklısınız ki aslında ben bile bile lades demişim.Kayinbabamla kavga sebebim de bileziklermi vermedikleri için ben tartıştım kp de babanı aricam dedi bende babamı arama aramızda halledelim dedim babalardan daha düğün misafirleri gitmedi dedim bağırdım esimde orta tokat attı babasına saygısıszlk etmisim

Bileziklerimi almisti anca karakolda onlaro sana geri veririm dedi sonra babanı falan aricam dedi
ah güzelim daha 3 günde belliymiş ailenin ne mal olduğu o tokattan sonra da ayrılsaydın şimdi bambaşka hayatın olabilirdi

Ona haksızlık dediği.mi çocuğa.ben mutlu olayım diye o babasız büyüyecek
Ayol babası bile ayda bir görürüm demiş ki eski konularda babalık yapmıyor demiştiniz. Şimdi babasız kalıcak lafları etmenizi mazeret olarak görüyorum. Bizden ne konuda yardım istiyosunuz mesela boşanmanız için destek mi fikir mi yoksa derdinizi dinleyelim diye mi konuyu açtınız

Öyle çıkmazdayim ki sonu ne olur bilmiyorum.
hadi ordan kızım ya. ailen de kabul ediyormuş seni çocuğum babasız kalmasın numaralarını geç. hamile kalmadan önce hangi çocuk babasız kalmasın diye gitmedin.sallayacaksan da zekice salla. gitmezsen bugün atlet yarın ıslak donla dayağını yer oturursun zaten şu an bunu yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…