- 29 Mayıs 2021
- 14.489
- 94.378
- 548
- 37
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Evliliğin 3.günü şiddet gördüğün adamdan çocuk yapıp, bosanmayi düşünmüyorsan, ona göre davranacaksın, adamın huyuna gideceksin mümkün mertebe. Yapacak çok fazla şeyin yok yani kusura bakma.Evet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adam
Al işte en baştan biliyorsunuz aslinda adamın ne oldugunuEvet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adam
Hyr ama bu iki kere tokat atınca bidaha at sıkıyorsa dedim polisle tehdit ettim şimdide elini kolunu kakdiryo ama vuramiyoDaha once polislik karakolluk oldunuz mu şiddetten eve polis geldi mi?
Ama bana hep senin yüzünden diyo sen diretktosun diyoAl işte en baştan biliyorsunuz aslinda adamın ne oldugunu
Ne zaman atti tokadi son kavgada miHyr ama bu iki kere tokat atınca bidaha at sıkıyorsa dedim polisle tehdit ettim şimdide elini kolunu kakdiryo ama vuramiyo
O kadar haklısınız ki aslında ben bile bile lades demişim.Kayinbabamla kavga sebebim de bileziklermi vermedikleri için ben tartıştım kp de babanı aricam dedi bende babamı arama aramızda halledelim dedim babalardan daha düğün misafirleri gitmedi dedim bağırdım esimde orta tokat attı babasına saygısıszlk etmisimHangi birine şaşırayım?
3 günlük evliyken kayınbabanızla kavga etmenize mi?
Tokat atan kocanıza mı?
Tokat yediğiniz halde evliliğiniz devam etmenize mi?
Bu evlilikten bir çocuk yapmanıza mı?
Madem bu evliliğe devam edeceğim diyordunuz susup oturacaktınız. Kusura bakmayın bu hayatın dinamiği böyle. Elin hanzosunu üslup bilmeden adam etmeye çalışmışsınız altında kalan siz olmuşsunuz.
Yok şom kavgada Tokat atamadigi için elindeki atletle yüzüme vurduNe zaman atti tokadi son kavgada mi
Bileziklerimi almisti anca karakolda onlaro sana geri veririm dedi sonra babanı falan aricam dedi3 günlük gelinken k.pderle hangi sebepten kavga ettiniz?
OHa pislige bak. Verdi mi geri? Sen de nasi bi aileye dusmussun be kardesimBileziklerimi almisti anca karakolda onlaro sana geri veririm dedi sonra babanı falan aricam dedi
ah güzelim daha 3 günde belliymiş ailenin ne mal olduğu o tokattan sonra da ayrılsaydın şimdi bambaşka hayatın olabilirdiBileziklerimi almisti anca karakolda onlaro sana geri veririm dedi sonra babanı falan aricam dedi
Yerin dibine batsın altininiz dedim verdim zaten borçla yapmışlar satıp borcu kapadi eşimOHa pislige bak. Verdi mi geri? Sen de nasi bi aileye dusmussun be kardesim
Babamda dedi buu çok sonda anlattım babama bana resmen aptal o tokatı yiyince neden çıkıp gelmedin dedi baba ilk kez aptal dedi babamah güzelim daha 3 günde belliymiş ailenin ne mal olduğu o tokattan sonra da ayrılsaydın şimdi bambaşka hayatın olabilirdi
Şu an ayrılsanız aileniz size sahip çıkıyor muBabamda dedi buu çok sonda anlattım babama bana resmen aptal o tokatı yiyince neden çıkıp gelmedin dedi baba ilk kez aptal dedi babam
Evet bi kere dönmüştüm eve ama korkuyorum bilmiyorum oğlum olmasa daha kolay olurdu.Simdi bi çocuğu babasız bırakmak beni çok üzüyorŞu an ayrılsanız aileniz size sahip çıkıyor mu
tam dayaklıksın sende haEvet bi kere dönmüştüm eve ama korkuyorum bilmiyorum oğlum olmasa daha kolay olurdu.Simdi bi çocuğu babasız bırakmak beni çok üzüyor
Öyle çıkmazdayim ki sonu ne olur bilmiyorum.tam dayaklıksın sende ha
Ayol babası bile ayda bir görürüm demiş ki eski konularda babalık yapmıyor demiştiniz. Şimdi babasız kalıcak lafları etmenizi mazeret olarak görüyorum. Bizden ne konuda yardım istiyosunuz mesela boşanmanız için destek mi fikir mi yoksa derdinizi dinleyelim diye mi konuyu açtınızOna haksızlık dediği.mi çocuğa.ben mutlu olayım diye o babasız büyüyecek
hadi ordan kızım ya. ailen de kabul ediyormuş seni çocuğum babasız kalmasın numaralarını geç. hamile kalmadan önce hangi çocuk babasız kalmasın diye gitmedin.sallayacaksan da zekice salla. gitmezsen bugün atlet yarın ıslak donla dayağını yer oturursun zaten şu an bunu yapıyorsunÖyle çıkmazdayim ki sonu ne olur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?