- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Bu şartlar altında arabayı unutun bi kere bi daha alamazsınız. Oysa ki o sizin eliniz ayağınız dimi? Araba ihtiyaç. Hadi satıldı. 5 yılda 15 ödese size kalıyor 10 bin. Özel eğitimli çocuğunuz varken nasıl geçineceksiniz. Birde insana koyar 400 bini 850-900 olarak ödemek. Gerçekten hayat sandığınız kadar basit değil. Ha girin sizde bi işe o zaman olur bakBizim evin konumu düzgün yani en kötü 1300 e satsa bize 1200 kalacaktı arabayla 1500 kalacaktı elimizde. 400 de çekse farklı bi semtten ev alabilirdi.Aylik 25 30 kazaniyo.Yanu bu imkansız bi durum değil asgari ücret alsa adam tamam dicem ama deği. Tamamen onun kalin kafasına yapmadığı için reddetti
Ama mümkün olan şeyler sırf mantığına yapmadığı için hayır deyince ben sinirlemiyorum. Yani yapamayacağı şeyleri talep etmedim ki.hic .Surekli dile getirmem de onun ısrar etmeseydi yani ben o balkon konusunu kapattım hala ısrarla tek gitsin dediği için ben delirdim.Birde genel olarak kaybetme korkusu yok bu kavgadan sonra odaya gitti tlfla oynadiEşinizin tepki sebebi ev satalım işi değil, diğer konulardaki takıntılı halleriniz. Haklılık payınız çok ancak, açtığınız konulardan çok fazla takıntılı olduğunuzu düşünüyorum. Balkon konusunda aynı fikirde olmamıza rağmen, bunu sürekli öne getirmek, eşinizi yiyip bitirmek sizi dırdırcı konumuna düşürmüş. Ev konusu değil hangi konuda fikir beyan etseniz muhtemelen böyle yapacaktı. Ailesi ile aranızda kalıp, zayıf tarafa elindeki kozlarla saldırmak en makulu gelmiş olsa gerek. Bu şekilden sonra çok zor devam etmesi ama boşanmakta da gözünüz yok. Ne diyelim peki? Tükürüğe yarabbi şükür diyip, bir daha ki sefere atletle değil yumrukla tercih ederse vurmak tekrar konu açarsınız değerlendiririz..
Keske girebilsem ama çocuğum varBu şartlar altında arabayı unutun bi kere bi daha alamazsınız. Oysa ki o sizin eliniz ayağınız dimi? Araba ihtiyaç. Hadi satıldı. 5 yılda 15 ödese size kalıyor 10 bin. Özel eğitimli çocuğunuz varken nasıl geçineceksiniz. Birde insana koyar 400 bini 850-900 olarak ödemek. Gerçekten hayat sandığınız kadar basit değil. Ha girin sizde bi işe o zaman olur bak
Hiç bilmediğim bi konuKaynanasının demirsiz balkonlu evinde idare ederler bi süre.
müthiş referansmış, oyunun kuralları her gün her saat değişiyor; faizi, savaşı, depremi, yeni kentsel dönüşüm kanunu…Bekarken babamlarom evi satıp yeni ev Almıştık içinde otururken
400 binin geri ödemesi ne kadarmış? Kaç taksitle ödenirmiş? Merak ettimBiliyorum ne kadar odenecegini
Benim derdim luks bi ev değilki sağlam bi eve gecmekCanım özel gereksinimli evladın varmış bu yüzden çalışmadığın için bir şey diyemiyorum elbetteki zordur böyle bir durumda çalışmak evden yapacağın işlere bakabilirsin ama bunun dışında benim sana yorumum kolay değil kredi çekmek tek maaşla geçiniyorsunuz adamı da anlamak lazım o da çok zorlanıyordur eminim sen biraz takıntılı birisin evhamlısın eşin zor bir adamsa sen de zor karakterde bir kadınsın bunu da kabul etmek gerek Fevri davranma baskı yapma bırak finans konularını eşin halletsin evi geçindiren o şükür aç değil açıkta değilsiniz eviniz var kira olsa ne yapacaktınız bir de öyle düşün
Ben bu adam bu kadar rahat va kalin kafalı diye bu raddeye geldim.Tas olsa çatlar yaniYani su konuyu okuyan size hak verir ama butun konulaea bakinca ben adama bisey diyemiyorum. Siz takintilisiniz muhtemelen adam sonunda çatladı
Yalnız siz de ilginçsiniz, kredi için geliriniz gerçekten az.Her şey öyle söylendiği gibi hadi satalım,alalım kolay değil.Bir de borcunuz varmış üstelik.Ben neden çıldırdım biliyo musunuz baştan beri bu adam böyle dediğim dedik o böyle olduğu için ben bu kadar dirertiyorum. Yani ailem.bile farkında eşimin. Kafa yapısının
Kredi hemen çıkmıyor çıksa da faizi çok yüksek limiti çok düşük. Bunların hiç biri eşinizi haklı çıkarmaz bir ayı olduğu gercegini degistirmez. Anlat ailene boşan. Ama yok Bosanmayacaksaniz sürekli aynı seyleri defalarca kez tekrar etmekten vazgeçin.en azından dayak yemeyin.Biraz borç vardı evi satınca onu kapatır.yeni ev için kredi çekeriz tekrar dedim
Ben sürekli dırdır eden biri değilim yani esimi tanısanız hak verirsinizde neyse.Mesela o balkon konusunu ben kapattım adam hala uzatmaya devam etti bu durumda nasıl sakin kalayım.bisanmak isteyen o değil benimEşinizi asla asla savunamam çünkü işin içinde şiddet var. Ama benim diğer balkonlu konunuzdan tahmin ettiğim şey doğru çıktı,büyük ihtimal siz sürekli dırdır eden,takıntılı,problemli,bir şeyi binlerce kez söyleyip insanı illallah ettiren bir kadınsınız. Adam yılmış,bıkmış. Çocuğu bile ne kadar göreceğini hesaplamış,her şeyi göze almış en yakın zamanda sizden kurtulacak.
Bu yönden boşanmak istemekle de haklı. Bir kere evlendi diye ömür boyu sizi çekmek zorunda değil.
Tekrar söylüyorum,şiddet konusunda da sonuna kadar haksız.
Benim eşim de pusete ne gerek var dedi ki eli açıktır esirgemez erkekler mal biraz bu konuda afedersin. İyi dedim koyup poşette götürelim çocuğu diyince sustuÇok saçma bir örnek geldi aklıma yeni dogum yapmıştım. Bebegi pusetle hastaneye götürelim dedim yok ne Grek var yok ana kucağı yeter tabi pusetle hava atcan dedi.Yani konu çok basit bebeğimi pusetle hastaneye goturcem diye bile ben mücadele verince çıldırdım artık
Ev alamazsalar bile değiştirseler iyi olurmuş aslında. Ev depreme dirençsizmiş. Fakat şu var ki konu sahibi bence yanlış bir üslupla söylüyor muhtemelen. Kimsenin kaale alası gelmiyor. Baksana, ne dediyse yapmadılarAdamın ailesine balkonuna müdahale ettiniz paraları var yaptırsınlar diye şimdi krediler almış başını gidiyorken ev alalım Kredi çekelim demişsiniz yani sizi de biraz sanki zorluyorsunuz tabii bütün bunlar eşinize haklı çıkarmaz
Yanlis anladin. Mumkun olan biseyi yapmamaya inat ediyo dedigi icin ev muhabetine dondu isCiddi ciddi konuda ev alabilir mi konuşuluyor. İnsan eşine saçma olan bile bir şey söyleyemeyecekse eşi olmasının ne anlami var? Yüzüne tükürmüş, üstüne yürümüş. Bunu sokakta birisi size yapsa ne kadar sinirleneceğinizi düşünün.
Ben gayet tati dille anlatıyorum ama karşımda öyle bi aile varki keske tanısanız onları yani bi ben deği onlar için herks bu şekilde düşünüyor. Güzel dille anlatınca haa insanım üstüme geldikleri için ben üslubumu bozuyorumEv alamazsalar bile değiştirseler iyi olurmuş aslında. Ev depreme dirençsizmiş. Fakat şu var ki konu sahibi bence yanlış bir üslupla söylüyor muhtemelen. Kimsenin kaale alası gelmiyor. Baksana, ne dediyse yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?