- 15 Şubat 2023
- 70
- -3
- 3
- 33
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Gercekten ailem benim herseyim ailemden baska kimsem yok , inandirmam lazimYaşınız gerçekten 30 mu? Size böyle bir şey yaptıramaz asla doktora gitmeyin. İş bulup ayrı eve çıkın böyle hayat geçmez.
Ailem herseyim , inandirmam gerekiyorRapor alarak kendinize mal muamelesi yapmayin. Anneniz bile olsa sizden böyle birsey talep etmeye hakki yok. Onun inanclarina ters olabilir, ama size böyle davranmaya hakki yok.
Ailem herseyim , inandirmam gerekiyor
Yaşınız 30 ise gerçekten neyi konuşacağız?Zorla bekaret muayenesine mi götürebilecek ne yapacak?Ailem asiri muhafazakar , evlenmeden vinsellik yaptim annem ogrendi benim guzume bakmiyor rapor falan istyior aileme cok onem veriyorum dayanamiyoruö , yapmadim falan dedim inanmiyor beddua edip durdu hastameden rapor getirmemi soyledi ama yaptim , sahte rapor cikarirlarmi cok kotu hissediyorum
Kardeşim tövbe et.Bir hata ettim de kandirsanda Allah'ı kandıramazsın evlenmeden birşey yaşama birdaha.Ailem asiri muhafazakar , evlenmeden vinsellik yaptim annem ogrendi benim guzume bakmiyor rapor falan istyior aileme cok onem veriyorum dayanamiyoruö , yapmadim falan dedim inanmiyor beddua edip durdu hastameden rapor getirmemi soyledi ama yaptim , sahte rapor cikarirlarmi cok kotu hissediyorum
Bu raporu sevgilisini ikna için isteyen kişi misiniz? Değilseniz de Son günlerde sahte rapor modası var demektir.Ailem asiri muhafazakar , evlenmeden vinsellik yaptim annem ogrendi benim guzume bakmiyor rapor falan istyior aileme cok onem veriyorum dayanamiyoruö , yapmadim falan dedim inanmiyor beddua edip durdu hastameden rapor getirmemi soyledi ama yaptim , sahte rapor cikarirlarmi cok kotu hissediyorum
Herşeyin dediğin insanın sana beddua eden, istemediği şey yaptın diye seni reddeden ve sözüne inanmayan birileri olması ne kadar kötü. Yerinde olsam aileme verdiğim değeri azaltmaya çalışır,gerekirse yardım alirdimAilem herseyim , inandirmam gerekiyor
Cinsellik yaşadığınız sevgilinizlemi şuan berabersiniz? Kendi isteğinizlemi beraber olmuştunuz? Sahte rapor vermezler hastaneden .Ulkece böyle büyük bi felaket yasamisken annenize söyleyin beddua etmesin.Ailem asiri muhafazakar , evlenmeden vinsellik yaptim annem ogrendi benim guzume bakmiyor rapor falan istyior aileme cok onem veriyorum dayanamiyoruö , yapmadim falan dedim inanmiyor beddua edip durdu hastameden rapor getirmemi soyledi ama yaptim , sahte rapor cikarirlarmi cok kotu hissediyorum
30 yaşında kadınsınız, madem ailenize karşı dik bir duruş sergilemeyeceksiniz, bilmiyor musunuz huylarını, niye ona göre yaşamıyorsunuz?Gercekten ailem benim herseyim ailemden baska kimsem yok , inandirmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?