Çok kötü seyler oldu?

Her dediğinize katılıyorum da
Sadece doğurdu ne demek? Kim besledi büyüttü baktı uykusuz kaldı beli dogrulmadi ?
Anneler robot gibi 'sadece dogurdu' ne demek

O kadar çelişki dolu ki mesele.

Siz rapor getirseniz onları sadece kandırmış olacaksınız.
Cinselliği yaşamışsınız.
Onların beklentilerini yerine getirmemişsiniz ki.

Madem kıymet veriyorsunuz, her şeyim diyorsunuz kandırmak yerine beklentileri üzerine yaşayın.

Diğer yandan yaptığınız şeyin yanlış olmadığını düşünüyorsanız veya kimseyi ilgilendiren bir mesele olmadığını farkındaysanız yine ona göre hareket edip meseleyi rapor gibi bir ibare ile sonlandırmak yerine "ben kendimi biliyorum kaç yaşında insanım rahat olun" diye telkin etmek gerek.
Yaşayıp yaşamadığınız ile ilgili ikna sürecine bile girmeniz çok kötü.

Herkes kendi sorumluluğunu alacak yaşta. Rapor için muayene masasına oturmak yada bunun için sahte bir rapora bir doktor ikna etmeye çalışmak cidden küçük düşürücü.

Her dediğinize katılıyorum da
Sadece doğurdu ne demek? Kim besledi büyüttü baktı uykusuz kaldı beli dogrulmadi ?
Anneler robot gibi 'sadece dogurdu' ne demek
30 yaşına kadar koynun da bile büyütse fark etmez her insan bir bireydir emek vermiş olmaları hatta kendi çocuklarım içinde geçerli gözümden sakınır korurum ama 30 yaşında yaptığı şey içinde rapor isticek kadar da anneliği kullanamam

Annelik kutsaldır orası ayrı bende bir anneyim ama 30 yaşında ki yetişkin bir kadın dan ne emek vermiş olsada böyle korkunç bir şey isteyip psikolojik baskı yapması berbat birşey

Evlenmeden böyle birşeyi yaşamanız zaten dini açıdan da etik değil yani ne cesaretle böyle bir işe kalkıştınız, üstelik hamile kalma riskiniz de var , bu durumda bunları nasıl göze alabildiniz ve ayrıca anneniz bu durumu nasıl öğrendi, siz bugün elin adamından hamile kalmış olsanız bırakın annenizin size arka çıkmasını bir kenara elin adamı bunca şeye ragmen sizin arkanızda durabilecekmi ? Gerçekten inanilmaz rahatsınız ve bu şekilde çok kolay harcanırsınız. Annenizin tepkisine gelince kadın kızmakta çok haklı hangi anne böyle bir duruma tepkisiz kalabilir ki yapmışsınız bir hata bari dürüst olun ve hatanızı kabullenin.

Bekaret raporunu hangi doktor keyfiyen versin? Hiç bir doktor böyle bir şeye ortak olmaz. Google’a baktım. Sadece Adli tıp hazırlar diyor. Bizimki gibi kadın cinayetlerinin had safhada olduğu bir memlekette her kızını elinden tutup, doktora götürene verselerdi işimiz vardı.

Annen bu kadar emin olup nasıl beddua ediyor yani konuyu nereden öğrendi? Hiç bir ebeveynin aklına durduk yere bu konu gelmez.
Nereye kadar inkar edeceksiniz? Olmuş ve bitmiş.
Yaşadığınız pişmanlığı annenize anlatmaya çalışın, belki kadın yalan konuştuğunuzu anladığı için bu kadar öfke kusuyor.

Bunu sizden isteyen anneniz olsa bile kabul etmeyin bir kadın bir kadına nasıl bunu söyleyebilir isteyebilir anlamıyorum
İstemekte de haklı bir yerde çünkü güveni kalmamış artık

Sahte raporu hic bir doktor vermez siz kendinizi kandiriyosunuz,

Sırf anneniz istiyor diye o çatala yatacak mısınız cidden. Hem onur kırıcı hem ürkütücü.

Ben size her dediğinize katılıyorum dedim oraları karıştırmayın o yüzden..

Saddece doğurdu denilen kısım ne demek oluyor ? onu sorguladım!

Sırf anneniz istiyor diye o çatala yatacak mısınız cidden. Hem onur kırıcı hem ürkütücü.
Birlikte olurken herşey iyi güzel ama iş çatala gelince mi ürkütücü yapmasaydı o zaman kendi düşen ağlamaz kadina kızmaniza gerek yok kadin bir anne olarak olması gereken tepkiyi veriyor hatta bundan utanç bile duyuyor, beķâret kavramının bile ne olduğunu bilmiyorlar çok yazık...özellikle kız çocuklarımızın bu konuda daha çok bilinçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum...

sizin gibi düşünenler oldukça daha çoooook genç kız sahte rapor peşine düşer

Annesi ozaman hep kızının yanında olsaydı. Kınamıyorum haşa benimde evladım var. Ama sevgi verseydi arkadaş olsaydı doğruyu yanlışı gösterse idi kızı yanlış yapsa idi derdik tavır yapıyor haklı. Ama Kıza baskı yapıp saçma sapan bir şeyden dolayımımana olduğu aklına gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…