Çok kötü seyler oldu?

Yaş 17 falan mı .

Sacma sapan bir şey.Sen bir hata yapmışsın madem annen destek çıkıp seni dibe batirmamali!Annende böyleyse babanı düşünemiyorum...

Aileniz her şeyiniz değil. Sizi manipüle eden, kendi doğrularını dikte eden, sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen biyolojik anne babalarınız sadece.
30 yaşına kadar ailenin yörüngesinden çıkmamış biri bu dediğini anlamakta güçlük çekecek. Ne cesaret gitmiş bi şeyler yaşamış onu anlamadım ben.

30 yaşına kadar ailenin yörüngesinden çıkmamış biri bu dediğini anlamakta güçlük çekecek. Ne cesaret gitmiş bi şeyler yaşamış onu anlamadım ben.
Hadi yaşadin delilleri yok et. Mesaj arama her ne ise sil. Ortaya çıktı mi full inkar et. Bilmiyorum anlayamiyorum.

Dini görüşü vs dışında bir annenin bu konu için kızını rapora göndermesi acımasızca. Ne olacak rapor almaya gitseniz, insanlara rapor alırken ne diyeceksiniz. Bir tanıdık duysa, görse kendi kendinizi ifşa etmiş olacaksınız ne gerek var buna. Annenizin anne yüreğine sarılın, ağlayın sızlayın madem yani zorlamasın sizi. Annenizin zoruyla sahte rapor maceralarına girmeyin gerçekten sağa sola rezil olursunuz

Siz istemedikçe kimse rapor aldıramaz size bu suç, ayrıca siz isteseniz de vermezler adli tıp isteyecek o da cinsel saldırı vs de istenir

Onun dışında özeldeki devletteki tüm doktorlar hadi baktı diyelim, genelevde çalışan kadına bile sağlam diyorlar cünkü bu suç hasta sırlarını 3. Kişilerle paylaşmak,

o yüzden kimseye prim vermeyin sizin bedeniniz sizin kararınız siz kendinizi ezdirirseniz herkes ezer

Kaç yaşındasınız? Niye izin veriyorsunuz ki böyle bir şeye. Ailede olsa bir yere kadar müdehale edebilirler. Bu çok çirkin bir davranış.

Aileniz her şeyiniz değil. Sizi manipüle eden, kendi doğrularını dikte eden, sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen biyolojik anne babalarınız sadece.
Bilmiyorum babam benden boyle birsey beklemiyor annemde babama soylememis ama ufak ufak ksr gibi bise demis , babamda sen bizim yuzumuzu kizarticak birsey yapmazsin falan yazdi bana , bende birsey yapmadim yazdim, biliyorum yazdi babamda benden oyle birsey beklemiyor cok kotu hissediyorum

Cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…