çok kötü tartıştık çok canım sıkkın

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
dün akşam eşimle tartıştım.sebep özel biraz arkadaşlar ama ne olursa olsun hiç bir şey o kadar ağır küfürler etmeyi gerektirmez.sabah ablamı aramış artık istemiyorum falan demiş.bilmiyorum şuan okadar canım sıkkınki anlatamam.düşünüyorum artıları da çok bitarafım kırık kırgınlığım sevgimide eritti.ne yapıcağımı da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ettiği küfürler artı ablanı araması...evlilik danışmanı mı yada öğretmen mi şikayet eder gibi arayıp istemiyorum demiş..kaldı ki 13 yılı aşkın bi evliliğiniz var hayret yani..çocuğunuz var mı?

yıl olmuş 2013 hala karısına ağır küfürler edebilen adamlar var
istemiyorsa istemiyorum der tamam da küfür neyin nesi?
tartışma sebebiniz özlemiş girmiyorum ama o küfürlerden sonra sen istememelisin bence canım sözlü şiddet mağdurusun

Son düzenleyen: Moderatör:

ablasını araması? istemiyorum demesi? ben bunları göremedin konuda yazmıyor :26:

Allah bağışlasın..aile içi böyle tartışmalarda çocuklar çok etkileniyor malesef..

ne olursa olsun küfür etmesi bana ağır geldi..düşman gibi ne o öyle..insan sinirlenir sinirden ağzından çıkanıda duymayabilir ama küfür edicek kadarda kaybetmesi bana ağır geldi gerçekten..

sakin sakin oturup konuşmaktan başka bi yol yok şuanda.. siz ne hissediyorsunuz?üzgün ve kırgınsınız haliyle ama sevginize yansıyan bu kırılma geçebilir mi acaba?

küfür etmesi cok cirkin kesinlikle haklisin üzülmekte.fakat sicagi sicagina bir karar vermekten kacinin, önce öfkeniz bir yatissin , bir sakinlesin önce.dilerim öfkeyle kalkip zararla oturmazsiniz.4 yasinda bir cocugunuz var bakin , ne güzel. kavga esnasinda agzimizdan cikan en cirkin sözler o an karsimizdakinin canini yakmak icin cikar ne yazik ki.kendinize biraz zaman verin.

aslında şöle söyleyim hafta sonu memlekete gidicektik eşimin izni var bende cumadan otobüse binicektim.akşamda aynı binada oturduğumuz akrabaları var onlara gittik.bugün yola çıkıcak eşim bende dedimki ben işten geç geliyrum çocuğun çantasını falan hazırlıyım dedim ben eve çıkıyorum arkamdan gel dedim.saat 22:00 de geldi.üzerinde eşofman var onu yıkarmısın dedi bende saat 22:00 olmuş neyse attım makinaya tabii ben çocuğu yatırana kadar bitmedi makine oldu saat 23:00.zaten çocuk olduğundan beri ayrı yatıyoruz bu yaz yatağını ayırıcam.bende oldu bitti işlerden hiç hoşlanmam baktım peşimde geziyor dedimki istemiyorum.çünkü ayrı yattığım için iyice uzaklaştım yani sevgim tükenmeye başladı.sinirlendi bağırdı çağırdı.bende şimdi biletimide açığa aldım gitmiyorum diyede mesaj attım.internetten biletin açığa alındığını okumuş ben eğer gitseydim onlar çocuğu ablama bırakıp memlekete devam edeceklerdi.ablamda kaçta çıkıyosunuz diye eşimi aramış oda kardeşin gelmiyor tartıştık diye anlatmış

Son düzenleme:
Icerik neden degistirildi?

Saniyorum ki bu ilk kufuru de degil

13 Yillik evlilikte yasanan sorun nedeniyle ablanin aranip ,
esin sikayet edilmesi de komik gercekten

Sana bosan demeyecegim ilkduyansenol
Zira begenmiyorsun...
Bosanma...

4 yaşındaki kocaman cocuk icin 4 yıldır ayrı yatarsanız adam da sadece o iş icin yanasır. 2+2=4. Küfretmesi icin yorum bile yapamam tabi.

yanlış anlamadıysam eşini reddettin o da bu yüzden hırçınlaştı değil mi ?

küfretmesini haklı göstermez bu elbette ama sen onun karısısın.

Cocugunuz 4 yasinda
4 yildir ayri mi yatiyorsunuz ?

Bence bir birikim sonucu patlama yasanmis

O isi yapmadin diye yani kufurler ...

Kusura bakma da harbiden can sikacak olay
gurur zedeleyecek derecede ...

Cocugunuz 4 yasinda
4 yildir ayri mi yatiyorsunuz ?

Bence bir birikim sonucu patlama yasanmis

O isi yapmadin diye yani kufurler ...

Kusura bakma da harbiden can sikacak olay
gurur zedeleyecek derecede ...

cudana bu kadar ağır konuşması evet ilk defa oluyor.şimdi eltim aradı niye gelmiyorsun diye.onada demişki çocuğa gittiğimiz yerde bakarmısınız demiş.yani ablamlara bırakmamak için.bende benim olmadığım yerde çocuğumun da işi yok dedim.ayrıca ayrı yatmak isteyen ben değilim kendisi yani geçen gün kendi söledi bu yaz yatağını ayıralım çocuğun diye bu ani çıkışını anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Konu açtığınızda baştan ne yazdıysanız, yazdıklarınız öylece kalmalı, içerik silmek, değiştirmek yasak biliyorsunuz, daha yeni içerik silmekten ihtar ettik sizi.
Sizler içeriği değiştirince yorum yapanların sözleri havada kalıyor.

hmmm yatak olayı yaaaniiii...
bence ayırmakla yanlış yapmışsın..çocukla yatıyorsun..koca yok..
bu hem çocuk açısından kötü hem eş hem sen..
çocuk şmdi senden kopmakta zorluk yaşıcak..4yaşında bide..kocaman olmuş artık..
e eşinde birikmiş demek ki..bu küfür etmesini haklı çıkarmaz tabiki küfür ağır olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…