- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Ben eşteki bu agresifliğin ayrı yatmakla yatmamakla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bir çok insan çocuğu için ayrı yatabildiği gibi, birçok insanda yatağı sadece uyku aracı gördüğü için ayrı yatıyor.
Hoş ülkemizde yatak lafı büyük bir çoğunlukla cinselliği çağrıştırsa da , ayrı yatmak cinselliksiz bir hayatı anlatmıyor bence.
O yüzden bu çıkışı sadece yatağa bağlamamak lazım.
evet iyi hatırlattın Ayşe Arman'ı. Onu ne zaman okusam ne aşk diyorum sevgilisine karşı. neyse konuya dönelim. yok canım bu da her evli gibi benim de kanayan yaram. çocuk olunca hayat 180 derece değişiyor. daha önce görmediğin dünyanın diğer yarım halini görüyorsun. sevgi var o bitmiyor ama aşk dilim varmasa da bitiyor sanki. tutku yok. yorgunsun zaten hem evden yorgunsun hem de işten yorgunsun..
çocuk tüm zamanı alıyor. kitaplarda anlatıldığı gibi kuramsal değil çocuk büyütmek.. hiç bir şeyin heyecanı eskisi gibi kalmıyor cinsellik bile.. gizli zamanlar olmuyor ki heyecan olsun. o gizli zamanlarda uyumak istiyorsun.
ya ben anlamadım. çocuğunuz 4 yaşında ve siz 4 yıldır ayrımı yatıyorsunuz. adamda salondamı yatıyor 4 yıldır.
eğer olay buysa adama gelmişlerdir 4 yıl salonda yatmak. düz duvara tırmanmamış ona dua edin.
Ayrı yatan ciftler daha cok agresiflesiyor, sadece cinsellik icin değil ama bazen konusmadan sadece beden dili de birşeyleri anlatabilir. Kısa bir sarılma bile bazen bircok sorunu cözebilir.
4 yıl ayrı yatmanızda normal değil ki...salonda 4 yıl. zor eşinizin durumuanlatamadım ki ben 4 yıldır ayrı yatıyoruz diye cinsellik yok demedimki.ben ayrı yatmayıda istemiyorum oldu bitti bişey yapmakta.bu yüzden tartıştık.erkekler kadınlar kadar önem vermiyor yeri, zamanı, önemli değil cinselliğin ama benim için öle değil.
yooo hiç öyle birşey olmuyor tecrübeyle sabittir, şehir efsanesi o inanma :))
evlilik üzerine bi makale okumuştum, iyi bi cinselliğin evliliğe getirisi %20-30 ise kötü bir cinsellik ya da cinselliğin olmamasının evlilikten götürüsü %90 diyodu
çocuk ne kadar erken odasına düzenine alışırsa o kadar iyi
İsveçli bilim adamlarıBizim sex makalelerini ayse arman yazıyo var düşün halimizi
benim makale kimdendi bilemedim tez zamanımda çok makale okur olmuştum
ama şu var Elmayra gerçekten cinsellik çok önemli, ben hoyrat bi insanım cadılığımda çok, çabuk sinirlenirim ama evlilik bana geri adım atmayı az cırlamayı öğretti, neden, 2 saat önce bağırıp çağırdığım adamla sevişemem ben, eşim benden daha duygusaldır o da benim gibidir, cinsellik her zaman saygıyı bi noktada tutuyo bence, o noktadan aşağıya geçmek istemiyosun, yemiyo
sizde olayın nerden çıktığının farkındasınız. uzaklaşmışsınız. bunun nedenide ayrı yatmanızmış.sevginizde bundan tükenmiş.aslında şöle söyleyim hafta sonu memlekete gidicektik eşimin izni var bende cumadan otobüse binicektim.akşamda aynı binada oturduğumuz akrabaları var onlara gittik.bugün yola çıkıcak eşim bende dedimki ben işten geç geliyrum çocuğun çantasını falan hazırlıyım dedim ben eve çıkıyorum arkamdan gel dedim.saat 22:00 de geldi.üzerinde eşofman var onu yıkarmısın dedi bende saat 22:00 olmuş neyse attım makinaya tabii ben çocuğu yatırana kadar bitmedi makine oldu saat 23:00.zaten çocuk olduğundan beri ayrı yatıyoruz bu yaz yatağını ayırıcam.bende oldu bitti işlerden hiç hoşlanmam baktım peşimde geziyor dedimki istemiyorum.çünkü ayrı yattığım için iyice uzaklaştım yani sevgim tükenmeye başladı.sinirlendi bağırdı çağırdı.bende şimdi biletimide açığa aldım gitmiyorum diyede mesaj attım.internetten biletin açığa alındığını okumuş ben eğer gitseydim onlar çocuğu ablama bırakıp memlekete devam edeceklerdi.ablamda kaçta çıkıyosunuz diye eşimi aramış oda kardeşin gelmiyor tartıştık diye anlatmış
Ayrı yatan ciftler daha cok agresiflesiyor, sadece cinsellik icin değil ama bazen konusmadan sadece beden dili de birşeyleri anlatabilir. Kısa bir sarılma bile bazen bircok sorunu cözebilir.
Bütün yük kadının omuzlarında olduğu sürece bu hep böyle olacak. Ekstrem durumlar dışında romantizm zeminini hazırlayan da kadın.
Ayşe armanın yüz tane görevlisi var ben de olsam giyinir süslenir kocama sevgilim gibi davranırım :)
çocuğu anneanne ya da babanneye bırakıp acilen başbaşa bişeyler yapmanız gerek bence, aranızdaki ateşi canlandırmak gerek, böyle evlilik olmaz, senide tüketir
çocuğa bir oda. bir gece lambası odaya. yarım saat uyuyana kadar yanında beklemek. sonra eşinizi salondan yatak odasına yönlendirmek.ve beraber yatmak.
tabi şu küfürler için iyi bir özürden sonra..
adamın kanapede sırtı ağrımıştıır senelerdir.
toparlarsınız. konuşun bence.. konuşmadan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?