çok kötü tartıştık çok canım sıkkın

Ayrı yatan ciftler daha cok agresiflesiyor, sadece cinsellik icin değil ama bazen konusmadan sadece beden dili de birşeyleri anlatabilir. Kısa bir sarılma bile bazen bircok sorunu cözebilir.

Bütün yük kadının omuzlarında olduğu sürece bu hep böyle olacak. Ekstrem durumlar dışında romantizm zeminini hazırlayan da kadın.

Ayşe armanın yüz tane görevlisi var ben de olsam giyinir süslenir kocama sevgilim gibi davranırım :)

anlatamadım ki ben 4 yıldır ayrı yatıyoruz diye cinsellik yok demedimki.ben ayrı yatmayıda istemiyorum oldu bitti bişey yapmakta.bu yüzden tartıştık.erkekler kadınlar kadar önem vermiyor yeri, zamanı, önemli değil cinselliğin ama benim için öle değil.

Ayrı yatan ciftler daha cok agresiflesiyor, sadece cinsellik icin değil ama bazen konusmadan sadece beden dili de birşeyleri anlatabilir. Kısa bir sarılma bile bazen bircok sorunu cözebilir.

yooo hiç öyle birşey olmuyor tecrübeyle sabittir, şehir efsanesi o inanma :))

Son düzenleme:
4 yıl ayrı yatmanızda normal değil ki...salonda 4 yıl. zor eşinizin durumu

kocanızla yatağınızı tekrar birleştirin çocuğunuzun alışması için ona istediği gibi bir oda hazırlayın arabalı yatak filan ki yavaş yavaş öğrensin ayrı yatmayı eş de önemli bence psikologlar sorunlarda ilk cinselliği soruyor cinselliğiniz nasıl diye kocamın bana karşı yanlışları oldu çocuktan sonra ama onun yanlışı diye tek taraflı bakmadım kendime çeki düzen vermeye başladım bence tekrar sarılıp beraber yatmalı

evlilik üzerine bi makale okumuştum, iyi bi cinselliğin evliliğe getirisi %20-30 ise kötü bir cinsellik ya da cinselliğin olmamasının evlilikten götürüsü %90 diyodu
çocuk ne kadar erken odasına düzenine alışırsa o kadar iyi

Küfür etmesi ciddi bir şey tabi.

Ama okuduğum kadarıyla siz evliliği kardeşçe yürütmeyi tercih etmişsiniz.

Kim ne derse desin, evliliğin %90 ı uyumlu ve tutkulu bir cinsel hayattır.
Çocuk olunca karı kocalıktan kardeşliğe terfi etmemeli çiftler.

Önce evliliğinizi bu kardeşlikten kurtarmanız gerekiyor.

İsveçli bilim adamları Bizim sex makalelerini ayse arman yazıyo var düşün halimizi

İsveçli bilim adamları Bizim sex makalelerini ayse arman yazıyo var düşün halimizi

benim makale kimdendi bilemedim tez zamanımda çok makale okur olmuştum
ama şu var Elmayra gerçekten cinsellik çok önemli, ben hoyrat bi insanım cadılığımda çok, çabuk sinirlenirim ama evlilik bana geri adım atmayı az cırlamayı öğretti, neden, 2 saat önce bağırıp çağırdığım adamla sevişemem ben, eşim benden daha duygusaldır o da benim gibidir, cinsellik her zaman saygıyı bi noktada tutuyo bence, o noktadan aşağıya geçmek istemiyosun, yemiyo

Demek ki atalarımızın tespitleri yerinde; evlenince durulursun :)

Kurduğun mantık doğru, tek vücut olacağımız insanla bile aramızda belli bir mesafe koyup yüz göz olmamamız gerekiyor.

küfür ederek ruhunu zedeleyen bir adam ileride vurarak fiziken zedeleyebiliyor.. bir tane küfürle başlıyor ruhuna ve bedenine saygısızlık inan....

sizde olayın nerden çıktığının farkındasınız. uzaklaşmışsınız. bunun nedenide ayrı yatmanızmış.sevginizde bundan tükenmiş.
buna göre eşinizde bunun farkında...dolmuş dolmuş patlamış
ha,küfretmesi yanlış ama.. ortada bir olay var. bunuda göz ardı etmemek lazım

Ayşe Arman bir kere stresini kaleme döken ve sonuna kadar rahat konuşan biri. orta direkten bir kız öyle konuşsa edepsiz olur ama yazar olunca farklı oluyor her şey. yani 70 milyon önünde eşiyle tutkulu şeviştiğini yazabiliryor mesela. biz de evde mısafir varsa banyoya girmeyiz yanlış anlaşılır diye... neyse konu bu değil tabi de ne zaman yazısını okusam bana ütopik bir şey okuyorum gibi gelir. başarılı biri o başka bir şey..

ben de tabi o kadar iyi kazansam, rahat olsam, bir makyaj denemesi için Londra'ya gidebilecek kadar param olsa romantizm için enerjim de kalır, fikrim de olur. ama şimdi kritik hesaplar yapıyorum akşam deliksiz nasıl uyurum kaç saat uyuyabilirim diye.

aslında şu durumda ailemin yanınada gitmek istemiyorum.stres atmaya giderken iyice bunalıcam.2 gün dinlenirim ruhen

çocuğu anneanne ya da babanneye bırakıp acilen başbaşa bişeyler yapmanız gerek bence, aranızdaki ateşi canlandırmak gerek, böyle evlilik olmaz, senide tüketir

çocuğu anneanne ya da babanneye bırakıp acilen başbaşa bişeyler yapmanız gerek bence, aranızdaki ateşi canlandırmak gerek, böyle evlilik olmaz, senide tüketir

canım ben çok küçük şeylerle bile mutlu olan birisiyim.kendiside bunu çok iyi bilir ve kullanır.ama o burnu sürtmesi lazım.eski benim ben olmadığımın da farkında.yani hep yapıcı olan taraf ben olmak istemiyorum böle alışıcak bu seferde.yani ağzından çıkan kelimeler tekrar etmemeli

Son düzenleme:
çocuğa bir oda. bir gece lambası odaya. yarım saat uyuyana kadar yanında beklemek. sonra eşinizi salondan yatak odasına yönlendirmek.ve beraber yatmak.
tabi şu küfürler için iyi bir özürden sonra..
adamın kanapede sırtı ağrımıştıır senelerdir.
toparlarsınız. konuşun bence.. konuşmadan olmaz.

çocuğun odası var herşeyiyle,belki bu iki gün uzaklık iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…