çok kötü tartıştık çok canım sıkkın

teşekkürler duyarlılığın ve cevabın için Cudane, sana kesinlikle katılıyorum ve evlendiğimde senin evliliğin gibi küfürsüz bi evlilik yaşamayı umuyorum, inşallah mutluluğun huzurun "saygın" evliliğin sonsuza dek sürer..

Amin ,
Allah herkese nasip etsin,
kimsenin yuvasında huzursuzluk olmasın...

Son düzenleme:

Yazacaklarım Cudana'nınkinden farklı olmayacaktır, işin küfür kısmından bahsettik zaten, küfür konusunda nasıl bir tavır takınacağını konu sahibesi kendisi bilir.
Kimimiz küfür eden bir adamın daha yüzüne bakmam der, kimimizde sürt burnunu bir daha sana tek kelime etmeye çekinsin der, burada fikirler söylenir lakin uygulamada her fikir her evliliğe uymaz, konu sahibeleri evlilik modellerine ne uyuyorsa onu uygulamalı.

Evlilik kişiye özeldir aslında, bizim taktiklerimiz size, sizinkiler bizlere uymayabilir, eşlerimizin karakteri, bizlerin durum ve olaylar karşısındaki duruşumuz herşey etkilidir evlilikte.

Şiddet, içki, kumar, aldatma gibi olaylarda kadınların hepsi aynı şeyi hisseder fakat bazısı boşanırım diyerek arkasına bile bakmadan verir boşanma dilekçesini, bazısı da eşimdir bir şans daha vereceğim diyerek evliliğine sıfırdan başlar.

kızlar dün eve gittim.çocuğu kreşten alıp akrabamıza bırakıp gitmişler.biletimi tekrar aldım daha erken bir saate çocuğuda kreşe yollamadım çıkarız birazdan bizde gideriz.bakalım gelip alıcakmı bizi dönüşte.habeirde olmıyacak tabi ablamı falan arayıp öğrenmezse.ona güvenip gitmiyorum

Son düzenleme:

boşan kelimesinden hoşlanmıyorum diye birşey yok canım.sadece basit şeyler için boşan yazıyorlarya ona sinir oluyorum.ben çalışan bir bayanım asla eyvallahım olmaz yani.ama eşimi tanıyorum ve düzeltemiyeceğimiz bişey değil tabii söledikleri yenilir yutulur cinsten değil.o burnu sürtecek yani.

Canim açıkladinmi bilmiyorum, madem ayrı yatmak istemiyorsunuz, çocuğun sizin yataginizda ne işi var? Oda problemi olsada, yani bir yatak odaniz olsada,
küçük bir yatak alip bir yere kursaydiniz..

Ben ayni odayı tuaf buluyorum, siz yatağa kadar alişdirmişsiniz çocuğu. .

Bence ikinci odaniz varsa hemen acıl çocuğu artik ayirin yoksa, odanizda kendi yatağı olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:

odasıda var yatağıda var pazartesi başlıycam yatağına yatırmaya artık.yaz da geldi zaten

odasıda var yatağıda var pazartesi başlıycam yatağına yatırmaya artık.yaz da geldi zaten

Canim cok şaşirdim şimdi..
Neden madem çocuğun kendi odasi varda, adamı neden yatağından ettiniz:26:
Bence pazartesine burakmamalisin, yarin başla. Bugünde çocuğunla güçlü bir konuşma yap, artik kocaman bir erkek olduğunu anlat. Yani yarina kadar bu durumu alişdir. Eyer zorluk çıkartırsa pazar günüde olabilir, ,yoksa babayada yazık degilmi, onun yatagi yok:)

benim de ağzı bozuk bir kocam var ne yaptıysam değişmedi maalesefseni çok iyi anlıyorum birşekilde burnunu iyice sürt belki seninki yola gelir yatağınızı da ayırma canım bu hataya bende düştüm adam ayrı yatmaya alışınca beraber yatmayı istemez olmuştu ki olaya el koydum şimdi beraber yatıyoruz erkekler ayrı yatınca kendilerini bekar sanabiliyorlar evli olduklarını unutmamalılar

nasıl yaa babası bırakıp gitmişmi benım ki olsa hayatta bırakmaz yanında götürür benide haberdar etmezdi
ama bence burnu sürter
çocugu için ve kaç yıllık evlıliği için araması gerekir öylece seni bırakıp nasıl giderr ya

ben götürme dedim benim olmadığımı yerde çocuğumun da işi yok dedim.dönüşte tıpış tıpış gelip beni aldı.yol boyunca sürekli laf vurdu tek kelime konuşmadım.eve girdik baktım yine peşimde önce haddini bileceksin söylediklerin için özür dileyeceksin dedim.evet diledi hatta ben yattım baktım yastığını almış geldi,hayırdır dedim çocuğu yatağına al boşarsın falan sen beni şimdi diye espiriye vurdu.yani ilk defa ağzından böle küfür duydum, oda ilk defa benim bu kadar kararımda net olduğumu gördü.asla eyvallah yarabbi şükür demem dedim.eskiden küstüğümüzde ben hep giderdim yanına haksızda olsa 2 gün boyunca hiç aramadım,eve geldik üzerimi değiştirip gidip yattım.sanki kırk yıl görmemiş beni sıkı sıkı sarıldı :)))iyide oldu.kaçan kovalanır kelimesi çok doğru vesselam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…