çok kötü tartıştık çok canım sıkkın

birbirine karışmasın diye düzelttim sırayla gidiyorum diye de belirttim

konu sahıbı olayı buyutmek için elinden gelenı yapmışsınız

tabıkı erkek ne derse o dıye bşi yok tabıkı ettiği küfürler yanına kar kalmasın ama

sizin gideceğinizi bılenler var herhalde eğer gıtmessenı onlar anlıycak durumu yada tartıştığınızı

eşinizle konuşup gideceğiniz yere gıdemezmıydınız şimdi durumdan herkez haberdar

dışarıya yasımasa daha güzel sonuçlanmazmıydı

sıneye çekin susun gıdın demıyorum ama dışarıya yansıtılacak kadar bı problem yokki

sınırlenınce malasef kötü şeyler çıkabılıyor ağızdan bence yıne knedı aranızda halletmelıydınız

iş buraya varmamalıydı

konuyu bilen eltim oda bizimle geliyorda oyüzden

Son düzenleme:
Çocuktan beri ayrı yatıyoruz demişsin, aranıza soğukluk girmiş .. E sevginin olmadığı yerde zamanla saygıyı da yitiriyor insanlar ne yazık ki. Hata çoğunlukla tek taraflı değildir. Senin sinirle bileti açığa alıp rest çekmen, onun sarfettiği cümleler. İki tarafta da öfke varmış ama ne yazık ki bu durum erkeklerde daha kabaca dışa vuruyor .. Birbirinize biraz zaman vermelisiniz, onarmakta daha fazla yıpratmakta sizin elinizde buna karar verirken çocuğunuzu da düşünmelisiniz.

konuşutuktan sonra sölediklerine çok pişman oldu ama çok kırıldım.gerçekten sabahtan bu saate kadar evliliğimi mukayese ediyorum ama artıları eksiden çok söledikleri aklıma geldikçede o artıları siliyorum birden

Son düzenleme:

Öfkeyle bazen insan söylediklerine kendisi bile inanamıyor, pişman olabilmesi bile onun bi artısı bunu da düşün. Tabi yapıp yapıp pişman olarak bu alışkanlık haline getirilmediği sürece .. Eşin tanırsın, böyle bi durumu yoksa eğer bence pişmanlığını es geçme.

siz 13 senelik evlisiniz. her şeyiniz oturmuştur artık.. ayrılmak için çok çok ciddi şeyler olması lazım bence...sinirle söylenen şeyler insanın kendi düşünceleri değildir. ama keşke öfke kontrolü yapabilsek. ben düzeleceğinizi düşünüyorum.

E 3 kişi aynı yatakta yatmaya calısırsanız adam da gider.

evet aynen öle rayına oturmuş bir evliliğim var.böle bişey de ilk defa oluyor anlamadım.benim bilet iptalini yapacağıma inanmadı kendin et dedi çünkü o aldı bileti.bende iptal ettirince mesaj falan da atmadı.iptal ettirene kadar mesaj attı taaki koltuğu boş gördü mesaj da atmadı.şimdi yola çıkmaları lazım.aramadımda

E 3 kişi aynı yatakta yatmaya calısırsanız adam da gider.

elmarya var ya çocuk olduktan sonra yatakta kaç kişi yattığınızın çok önemi kalmıyor. tutku sihirli bir bal kabağı gibi gerçek haline dönüyor doğumdan sonra. tutku zamanı yok zaten ya da ben de bulamayanlardanım.

Aslında daha tutkulu olması gerekmiyor mu? Cocuktan arta kalan gizli zamanlar, kısa anlar falan :) Cok mu Ayşe ARMANVARİ oldu :)

neden aramıyorsun gururla zayıflık ikiz kardeştir.

gurur yaptığın kişi senin 13 yıllık kocan.

ben dibine kadar anlıyorum ve hissediyorum seni..

Bu yatak değiştirme olayını anlayamıyorum.
Çocuğun alışması gerekiyor bazı şeylere. Hiç abartısız söylüyorum bir arkadaşımın ablasının tek kız çocuğu var
lise 1 e gidiyor hala annesiyle yatıyor kızın odasındada babası yatıyor. e bu eş tabi hırçınlaşır.
çocuk çocukluğunu eş eşliğini bilecek.
Küfür etmesine yorum bile yapamıyorum. acizlik!

Ben eşteki bu agresifliğin ayrı yatmakla yatmamakla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bir çok insan çocuğu için ayrı yatabildiği gibi, birçok insanda yatağı sadece uyku aracı gördüğü için ayrı yatıyor.

Hoş ülkemizde yatak lafı büyük bir çoğunlukla cinselliği çağrıştırsa da , ayrı yatmak cinselliksiz bir hayatı anlatmıyor bence.

O yüzden bu çıkışı sadece yatağa bağlamamak lazım.

Aslında daha tutkulu olması gerekmiyor mu? Cocuktan arta kalan gizli zamanlar, kısa anlar falan :) Cok mu Ayşe ARMANVARİ oldu :)

evet iyi hatırlattın Ayşe Arman'ı. Onu ne zaman okusam ne aşk diyorum sevgilisine karşı. neyse konuya dönelim. yok canım bu da her evli gibi benim de kanayan yaram. çocuk olunca hayat 180 derece değişiyor. daha önce görmediğin dünyanın diğer yarım halini görüyorsun. sevgi var o bitmiyor ama aşk dilim varmasa da bitiyor sanki. tutku yok. yorgunsun zaten hem evden yorgunsun hem de işten yorgunsun..

çocuk tüm zamanı alıyor. kitaplarda anlatıldığı gibi kuramsal değil çocuk büyütmek.. hiç bir şeyin heyecanı eskisi gibi kalmıyor cinsellik bile.. gizli zamanlar olmuyor ki heyecan olsun. o gizli zamanlarda uyumak istiyorsun.

ya ben anlamadım. çocuğunuz 4 yaşında ve siz 4 yıldır ayrımı yatıyorsunuz. adamda salondamı yatıyor 4 yıldır.
eğer olay buysa adama gelmişlerdir 4 yıl salonda yatmak. düz duvara tırmanmamış ona dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…