- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Konu açtığınız baştan ne yazdıysanız, yazdıklarınız öylece kalmalı, içerik silmek, değiştirmek yasak biliyorsunuz, daha yeni içerik silmekten ihtar ettik sizi.
Sizler içeriği değiştirince yorum yapanların sözleri havada kalıyor.
konu sahıbı olayı buyutmek için elinden gelenı yapmışsınız
tabıkı erkek ne derse o dıye bşi yok tabıkı ettiği küfürler yanına kar kalmasın ama
sizin gideceğinizi bılenler var herhalde eğer gıtmessenı onlar anlıycak durumu yada tartıştığınızı
eşinizle konuşup gideceğiniz yere gıdemezmıydınız şimdi durumdan herkez haberdar
dışarıya yasımasa daha güzel sonuçlanmazmıydı
sıneye çekin susun gıdın demıyorum ama dışarıya yansıtılacak kadar bı problem yokki
sınırlenınce malasef kötü şeyler çıkabılıyor ağızdan bence yıne knedı aranızda halletmelıydınız
iş buraya varmamalıydı
konuyu bilen eltim oda bizimle geliyorda oyüzden
konuşutuktan sonra sölediklerine çok pişman oldu ama çok kırıldım.gerçekten sabahtan bu saate kadar evliliğimi mukayese ediyorum ama artıları eksiden çok söledikleri aklıma geldikçede o artıları siliyorum birden
dün akşam eşimle tartıştım.sebep özel biraz arkadaşlar ama ne olursa olsun hiç bir şey o kadar ağır küfürler etmeyi gerektirmez.sabah ablamı aramış artık istemiyorum falan demiş.bilmiyorum şuan okadar canım sıkkınki anlatamam.düşünüyorum artıları da çok bitarafım kırık kırgınlığım sevgimide eritti.ne yapıcağımı da bilmiyorum.
cudana bu kadar ağır konuşması evet ilk defa oluyor.şimdi eltim aradı niye gelmiyorsun diye.onada demişki çocuğa gittiğimiz yerde bakarmısınız demiş.yani ablamlara bırakmamak için.bende benim olmadığım yerde çocuğumun da işi yok dedim.ayrıca ayrı yatmak isteyen ben değilim kendisi yani geçen gün kendi söledi bu yaz yatağını ayıralım çocuğun diye bu ani çıkışını anlayamıyorum.
E 3 kişi aynı yatakta yatmaya calısırsanız adam da gider.
siz 13 senelik evlisiniz. her şeyiniz oturmuştur artık.. ayrılmak için çok çok ciddi şeyler olması lazım bence...sinirle söylenen şeyler insanın kendi düşünceleri değildir. ama keşke öfke kontrolü yapabilsek. ben düzeleceğinizi düşünüyorum.
E 3 kişi aynı yatakta yatmaya calısırsanız adam da gider.
elmayra ne 3 kişisi benim eşim rahatına düşkündür.o yüzden salonda yatıyor.3 kişi aynı yatakta yatmaya hiç gelemez.
elmarya var ya çocuk olduktan sonra yatakta kaç kişi yattığınızın çok önemi kalmıyor. tutku sihirli bir bal kabağı gibi gerçek haline dönüyor doğumdan sonra. tutku zamanı yok zaten ya da ben de bulamayanlardanım.
evet aynen öle rayına oturmuş bir evliliğim var.böle bişey de ilk defa oluyor anlamadım.benim bilet iptalini yapacağıma inanmadı kendin et dedi çünkü o aldı bileti.bende iptal ettirince mesaj falan da atmadı.iptal ettirene kadar mesaj attı taaki koltuğu boş gördü mesaj da atmadı.şimdi yola çıkmaları lazım.aramadımda
neden aramıyorsun gururla zayıflık ikiz kardeştir.
gurur yaptığın kişi senin 13 yıllık kocan.
ben dibine kadar anlıyorum ve hissediyorum seni..
Aslında daha tutkulu olması gerekmiyor mu? Cocuktan arta kalan gizli zamanlar, kısa anlar falan :) Cok mu Ayşe ARMANVARİ oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?