- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
sevgili mune, dediklerimiz göz korkutmak değil ki sen de biliyorsun. mesela benim anlattıklarımda fazla bir şey var mı? hatta eksik vardır...
doğru sorun yok şu an bir düzende ama monoton bir düzende. sorun da bu zaten.
yok canım o kadar değil ama ilerleyen yılllarda olur mu bilmem. bundan dolayı da bir nebze ben ikinci çocuk düşünmüyorum. 25 yaşında doğum yapmış olsaydım eyvallah. şimdi kızım 2,5 yaşında ben 33. doğurdum 35. 5 yıl sonra 40 çocukların biri 5 biri 10 yaşında. daha yeni başlıyor macera yani.. o zamandan sonra kesin kardeş oluruz da şimdi değiliz...ama çocuğu olanlar bilir ki:
1. deliksiz uyku haram
2. net 2 yaşına kadar AVM alış veriş çok zor.
3. sinema vs unut zaten.
4. ele ele dolaşmak da yok.
5. evde sarılıp tv izlemek yok.
6. kur yapmak kendindeysen bir nebze olabilir ki sinirlerin de sağlamsa bir yere kadar
7. seksilik ve seks anlayışı erken uyuma isteğinle doğru orantılı.
8. ooo binlerce madde yazabilirim.
ama çok çok güzel bir şey o da gerçek.. Türkiyede çalışırken anne olmak zor biraz sanırım.
E 3 kişi aynı yatakta yatmaya calısırsanız adam da gider.
yok canım o kadar değil ama ilerleyen yılllarda olur mu bilmem. bundan dolayı da bir nebze ben ikinci çocuk düşünmüyorum. 25 yaşında doğum yapmış olsaydım eyvallah. şimdi kızım 2,5 yaşında ben 33. doğurdum 35. 5 yıl sonra 40 çocukların biri 5 biri 10 yaşında. daha yeni başlıyor macera yani.. o zamandan sonra kesin kardeş oluruz da şimdi değiliz...ama çocuğu olanlar bilir ki:
1. deliksiz uyku haram
2. net 2 yaşına kadar AVM alış veriş çok zor.
3. sinema vs unut zaten.
4. ele ele dolaşmak da yok.
5. evde sarılıp tv izlemek yok.
6. kur yapmak kendindeysen bir nebze olabilir ki sinirlerin de sağlamsa bir yere kadar
7. seksilik ve seks anlayışı erken uyuma isteğinle doğru orantılı.
8. ooo binlerce madde yazabilirim.
ama çok çok güzel bir şey o da gerçek.. Türkiyede çalışırken anne olmak zor biraz sanırım.
Eee biz yatakta 4 kisi yatiyoruz :=)
Gece 3 gibi oglum uyanir gelir
5 gibi de kizim gelir
sarmas dolas yatariz :)))
Yanlış anlamayın, göz korkutma mevzusunu espri olarak yazmıştım, ben kızım doğduktan sonra gittiğim hiçbiryerden kısıtlamadım kendimi, zannetmeyin ki kızımı bırakacak birileri vardı da, bırakıp gidiyordum, aksine tek başına büyüttüm, başımda aile büyüğüm yoktu.
Gezdimde, düğüne de gittim, alışverişede.
Gece uykusuz kaldım, hastalandı başında sabahladım ama bir yandan eşime de zaman ayırdım, ev temizlerken eşime veriyordum kızı, dolaşmaya gidiyorlardı, ailece gezecek miyiz, kanguruya koyuyordum bebeğimi, eşimin elini tutup doğru gezmeye.
Gece uykularını düzene koymuştum, 9 dedin mi yatardı, o saatten sonra gece bize aitti eşimle.
Ben ekstrem bir örneğim belki, belkide rahat oluşum ev hanımı olduğumdandı, sizler çalışıyorsunuz, yoruluyorsunuz ama bir şekilde evliliğe de zaman ayrılması gerekiyor'u savunuyorum.
Sadece erkek için değil yanlış anlaşılmasın, kadında evliliğe ayrılan zamana ihtiyaç duyuyor, insan eşinden iki çift güzel sözduyduğunda, bir bakış gördüğünde motive oluyor.
Çocuk evin neşesi lakin eşler arası diyalogta evliliğin olmazsa olmazı, paylaşmak bağları güçlendirir, aynı evin içinde farklı yaşam sürdükçe eşler soğur birbirinden, erkek kadını evladının anası gibi görmemeli, kadın annedir tamam ama erkeğinde eşidir.
İkili sohbete çevirmeyeyim, konunun ortasına daldığım için kusuruma bakmayın, fikrimi yazmak istedim sadece.
yatak kaç m2 cudana?Eee biz yatakta 4 kisi yatiyoruz :=)
Gece 3 gibi oglum uyanir gelir
5 gibi de kizim gelir
sarmas dolas yatariz :)))
benim soğumam herşeyi oldu bittiye getirmesi yan, ben yanımda olsun tenine değiyim istiyorum canı isteyince çağır işi bitince ben odama o yatağına nedir bu yani
Bu maddeler her bebekte her annede ve her evlilikte geçerli değil tabiki.
Ben çocuğumu tek başıma büyütüyorum.
Hala eleleyiz.Oğlum 2 yaşında şuan.Bu zamana kadar avm ye de gittik tatile de çıktık .
Uyku sorunu ilk başlarda mevcuttu ama şuan yok o da çok şükür.
Kur yapmak ve seksilik maddesine katılıyorum sadece.
Sinema olayın da oğluşu kv ye bırakıp halledyoruz
Munemin dediği gibi çocuktan korkmasın gözünüz kızlar.
Dünyanın en farklı hissi anne olmak.
Herkese nasip olur inşallah.
Tabi bazı zamanlar yorucu stresli ama buna değiyor hele evladınız size gelip sarılıp öptüğü zaman günün yorgunluğu
hafifleyiveriyor.
Çook güzel birşey çook...
benim soğumam herşeyi oldu bittiye getirmesi yan, ben yanımda olsun tenine değiyim istiyorum canı isteyince çağır işi bitince ben odama o yatağına nedir bu yani
Bu maddeler her bebekte her annede ve her evlilikte geçerli değil tabiki.
Ben çocuğumu tek başıma büyütüyorum.
Hala eleleyiz.Oğlum 2 yaşında şuan.Bu zamana kadar avm ye de gittik tatile de çıktık .
Uyku sorunu ilk başlarda mevcuttu ama şuan yok o da çok şükür.
Kur yapmak ve seksilik maddesine katılıyorum sadece.
Sinema olayın da oğluşu kv ye bırakıp halledyoruz
Munemin dediği gibi çocuktan korkmasın gözünüz kızlar.
Dünyanın en farklı hissi anne olmak.
Herkese nasip olur inşallah.
Tabi bazı zamanlar yorucu stresli ama buna değiyor hele evladınız size gelip sarılıp öptüğü zaman günün yorgunluğu
hafifleyiveriyor.
Çook güzel birşey çook...
Benipek yazdiklarindan sadece ilk maddeye
yani deliksiz uyku kismina katildim
ama digerlerini isterseniz yapabilirsiniz farkindasiniz degil mi?
Yani cocuk bunlara engel olamaz bence
mune gibi en gec 10 da cocuklari yatiririz
12.12-30 arasi bize aittir
mesela el ele tutusmak, kur yapmak yok demissin
neden yok ?
Sizler cok daha yenisiniz bana gore
ben 9 yillik evliyim
hala el ele dolasiriz
yemekte, hatta tuvaletten cikarken bile koridorda birbirimizi yakalar sirnasiriz
bu kadar cabuk tuketmeyin askinizi ya
uzuluyorum ben
Benipek yazdiklarindan sadece ilk maddeye
yani deliksiz uyku kismina katildim
ama digerlerini isterseniz yapabilirsiniz farkindasiniz degil mi?
Yani cocuk bunlara engel olamaz bence
mune gibi en gec 10 da cocuklari yatiririz
12.12-30 arasi bize aittir
mesela el ele tutusmak, kur yapmak yok demissin
neden yok ?
Sizler cok daha yenisiniz bana gore
ben 9 yillik evliyim
hala el ele dolasiriz
yemekte, hatta tuvaletten cikarken bile koridorda birbirimizi yakalar sirnasiriz
bu kadar cabuk tuketmeyin askinizi ya
uzuluyorum ben
Yanlış anlamayın, göz korkutma mevzusunu espri olarak yazmıştım, ben kızım doğduktan sonra gittiğim hiçbiryerden kısıtlamadım kendimi, zannetmeyin ki kızımı bırakacak birileri vardı da, bırakıp gidiyordum, aksine tek başına büyüttüm, başımda aile büyüğüm yoktu.
Gezdimde, düğüne de gittim, alışverişede.
Gece uykusuz kaldım, hastalandı başında sabahladım ama bir yandan eşime de zaman ayırdım, ev temizlerken eşime veriyordum kızı, dolaşmaya gidiyorlardı, ailece gezecek miyiz, kanguruya koyuyordum bebeğimi, eşimin elini tutup doğru gezmeye.
Gece uykularını düzene koymuştum, 9 dedin mi yatardı, o saatten sonra gece bize aitti eşimle.
Ben ekstrem bir örneğim belki, belkide rahat oluşum ev hanımı olduğumdandı, sizler çalışıyorsunuz, yoruluyorsunuz ama bir şekilde evliliğe de zaman ayrılması gerekiyor'u savunuyorum.
Sadece erkek için değil yanlış anlaşılmasın, kadında evliliğe ayrılan zamana ihtiyaç duyuyor, insan eşinden iki çift güzel sözduyduğunda, bir bakış gördüğünde motive oluyor.
Çocuk evin neşesi lakin eşler arası diyalogta evliliğin olmazsa olmazı, paylaşmak bağları güçlendirir, aynı evin içinde farklı yaşam sürdükçe eşler soğur birbirinden, erkek kadını evladının anası gibi görmemeli, kadın annedir tamam ama erkeğinde eşidir.
İkili sohbete çevirmeyeyim, konunun ortasına daldığım için kusuruma bakmayın, fikrimi yazmak istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?