çok kötü tartıştık çok canım sıkkın

anladığım kadar bebeğinizin problemleri varmış o yüzden bebeğinizle birlikte yatmışsınız eşinizin isteğiyle eşiniz o zaman dogru bi kara vermiş olabilir ama neden 4 yıl boyunca çocuğunuzla birlikte yattınız cinsellikten de kopmamışsınız ama diyosunuz ki eğer yanlış okumadıysam ben cinsellikten eşimden soğudum bu aşamada sorun eşiniz de değil sizde çünkü adam sizi istiyo yani küfür etmesine hak vermiyorum tabi ki iyi yapmamış ama sorun bence sizde

Yanlış anlamayın, göz korkutma mevzusunu espri olarak yazmıştım, ben kızım doğduktan sonra gittiğim hiçbiryerden kısıtlamadım kendimi, zannetmeyin ki kızımı bırakacak birileri vardı da, bırakıp gidiyordum, aksine tek başına büyüttüm, başımda aile büyüğüm yoktu.
Gezdimde, düğüne de gittim, alışverişede.
Gece uykusuz kaldım, hastalandı başında sabahladım ama bir yandan eşime de zaman ayırdım, ev temizlerken eşime veriyordum kızı, dolaşmaya gidiyorlardı, ailece gezecek miyiz, kanguruya koyuyordum bebeğimi, eşimin elini tutup doğru gezmeye.
Gece uykularını düzene koymuştum, 9 dedin mi yatardı, o saatten sonra gece bize aitti eşimle.

Ben ekstrem bir örneğim belki, belkide rahat oluşum ev hanımı olduğumdandı, sizler çalışıyorsunuz, yoruluyorsunuz ama bir şekilde evliliğe de zaman ayrılması gerekiyor'u savunuyorum.

Sadece erkek için değil yanlış anlaşılmasın, kadında evliliğe ayrılan zamana ihtiyaç duyuyor, insan eşinden iki çift güzel sözduyduğunda, bir bakış gördüğünde motive oluyor.
Çocuk evin neşesi lakin eşler arası diyalogta evliliğin olmazsa olmazı, paylaşmak bağları güçlendirir, aynı evin içinde farklı yaşam sürdükçe eşler soğur birbirinden, erkek kadını evladının anası gibi görmemeli, kadın annedir tamam ama erkeğinde eşidir.

İkili sohbete çevirmeyeyim, konunun ortasına daldığım için kusuruma bakmayın, fikrimi yazmak istedim sadece.

:18::18::18::18: çok korktuum.
bekarım sanırım şuanımın tadını çıkarmalıyım.

benim soğumam herşeyi oldu bittiye getirmesi yan, ben yanımda olsun tenine değiyim istiyorum canı isteyince çağır işi bitince ben odama o yatağına nedir bu yani

'' çünkü ayrı yattığım için iyice uzaklaştım yani sevgim tükenmeye başladı '' bu sizin kendi cümleniz yanlış okumamışım sorun eşiniz de değil siz de bence küfür etmesini iyi bulmuyorum yanlış yapmış tabi ama bence siz iyi bi düşünün derim ben sorun çünkü eşiniz de değil

Bu maddeler her bebekte her annede ve her evlilikte geçerli değil tabiki.
Ben çocuğumu tek başıma büyütüyorum.
Hala eleleyiz.Oğlum 2 yaşında şuan.Bu zamana kadar avm ye de gittik tatile de çıktık .
Uyku sorunu ilk başlarda mevcuttu ama şuan yok o da çok şükür.
Kur yapmak ve seksilik maddesine katılıyorum sadece.
Sinema olayın da oğluşu kv ye bırakıp halledyoruz
Munemin dediği gibi çocuktan korkmasın gözünüz kızlar.
Dünyanın en farklı hissi anne olmak.
Herkese nasip olur inşallah.
Tabi bazı zamanlar yorucu stresli ama buna değiyor hele evladınız size gelip sarılıp öptüğü zaman günün yorgunluğu
hafifleyiveriyor.
Çook güzel birşey çook...

dediklerin çok güzel gerçekten..ben de kendimi engellemedim ortamlardan ama bir noktadan sonra azalıyor, kısıtlanıyor.. dediklerini ben de uyguladım.. gezme amaçlı, vakit geçirme amaçlı.. ama eskisi gibi sevgili modunda olmuyor illa ki. kaldı ki gidilecek yerler, uyku saati, mama saati vs göre ayar çekiliyor..

ben 7 de evden çıkmış oluyorum, 7,30 da eve giriyorum. sonrası ayrı bir maraton.. uyuyana kadar da evde koşturuyorum.

geriye benden bir şey kalmıyor. yine de yapıyorum bir şeyler:

mesela:

1.) bir küçük paket içinde ceviz, incir vs koyuyorum eşimin çantasına, üstüne bir not iliştiriyorum.

2.) gömleğini ütüledikten sonra cebine bir kağıt koyuyorum sevgi dolu..

3.) kargoyla hediye gönderiyorum..

ama ne yapıyorsam iş saatinde ve eylemsel olmayınca yani evde geçen zaman birlikte kısıtlı olunca yetmiyor alevli bir evlilik için

benim soğumam herşeyi oldu bittiye getirmesi yan, ben yanımda olsun tenine değiyim istiyorum canı isteyince çağır işi bitince ben odama o yatağına nedir bu yani

Cocuklari cok fazla anneci yetistirmek yanlis. Sanirim 4 yasinda. Yanlissam duzeltirsin. Artik yatagini ayirma vakti gelmiste geciyor bile.Esinin kufurlerine gelince dogru demiyorum ama bir yerde patlamis. Bu zamanda sevgililer bu kadar dayanamazken o iyi dayanmis. Cinsel hayatinizin bitmedigini yazmissin ama baska turlu bir iliski olmus. Otel , yemek, cinsellik(oldu bittiye getirildigini sen soyluyorsun). Cocugun olmadan nasilsa o hale donmeye calisin. Yoksa da yapacak birsey yok. Sabrettigi kadar gider bu evlilik. Sanirim ablani aramasi da sabrinin tukendigini gosteriyor.

Benipek yazdiklarindan sadece ilk maddeye
yani deliksiz uyku kismina katildim
ama digerlerini isterseniz yapabilirsiniz farkindasiniz degil mi?

Yani cocuk bunlara engel olamaz bence

mune gibi en gec 10 da cocuklari yatiririz
10.00-12.30 arasi bize aittir

mesela el ele tutusmak, kur yapmak yok demissin
neden yok ?
Sizler cok daha yenisiniz bana gore
ben 9 yillik evliyim
hala el ele dolasiriz
yemekte, hatta tuvaletten cikarken bile koridorda birbirimizi yakalar sirnasiriz

bu kadar cabuk tuketmeyin askinizi ya
uzuluyorum ben

Son düzenleme:

Söylediğin iyi oldu valla yoksa bu bebek işini daha ne kadar erteleyebilirim planları başlamıştı bende

Canım bizde bunu yaşayabilmen için önerilerde bulunuyoruz.
Öncelikle kendiniz için değilde evladın için onun yatağını ayır. belirli bir uyku saati olsun.
çocuk olunca sex hayatı sekteye uğruyor olabiliryormuş ama düzeniniz olsa ve ilişkiden sonra aynı yatağı paylaşıp sohbet etseniz bişiler içseniz vs ne bileyim o tarz düşüncelerin olmaz.
birlikte oluryosunuz adam salona sen yatak odasına çocuğunla birlikte nasıl ekstrem bi durum bekliyosunki.
sen monotonlaştırmısın hayatını aslında farkında olmadan.

Son düzenleme:
Ilkduyansenol cinsellik konusunda haklisin
zaten isi bitince gidecek adam yatak ayirmaz
sarilir yatardi
buna cozum bulmaniz lazim
bu da tekrar ayni yatagi paylasmakla
cinselligi oldu bittiye getirmemekle olur

Ipek yatak boyutunu bilmiyorum ya :)

şimdi kreşi aradım hala almamış çocuğu normalde çıkmış olmaları gerek yola.demekki götürmiyecek

sinema için dediğin doğru tabi ama çalışan anne psikolojisi tavan yapmış durumda bende. yani bırakıp gidemiyorum. zaten görmüyor beni diye haksızlık edip onun zamanından çalmış gibi hissediyorum. çocuk tabi hayatın en güzel şeyi. evliliğe yansımasındandan bahsediyorduk.

Haziran'da Allah ömür vermişse 19 yılı devireceğiz, hala eleleyiz, birbirimizin gözüne bir başka bakarız, aşk deseniz daha bir aşığız nedense.
Çocuklarımız hayatımızın merkezi, en kıymetli varlıkları ama evliliklerimizde şımartılmayı hak ediyor, ortada aşılamayacak sorunlar yoksa eşler konuşup orta yolu bulmalı.
Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın

elbette öyle tamamen bitiyor demiyorum.. ama benimki öyle demek ki doğumdan öncekiyle şimdiki arasında bariz fark var. sen aynı olduğunu iddaa edebilir misin? orada burada sırnaşma elbette olacak aynı evde kardeş değil kimse ama çocuklu hayat kadın erkek ilişlerinde aşkı törpülüyor.

tecrübe konuşuyo hanımlar söylediklerinize A dan Z ye katılıyorum bunu yapabilmek bir çoğumuzun harcı değil bazen düşünüyorumda annem 6 çocuk kaynvalide kayın peder hepsiyle uğraşırken nasıl olmuşta tahammül etmiş herşeye
bizler çok tahmmülsüz bir toplum olduk malesef en küçük tartışmamızda boşanmak ağzımıza sakız oluyo
sözüm konu sahibine değil genel :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…