Çok kötüyüm ayrıldık:(

PureLove___

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
96
0
6
Erzincan
mrb herkese,o kadar kötüyüm ki gece kavga ettik ve bitti
aslında kavga sebebine sebep denmez birikmişlikler yüzünden ayrıldık,bir ay sonra nişanımız vardı ama evlenmek için ailem iş bulmamı şart koştu şu an ztn bu durum belirsiz ne zaman bulurum bilmiyorum yani.bunun gerilimi vardı üzerimizde bide 3,5 yıl olan kavgalarımız benim kıskançlıklarım onun kıskançlıkları v.s yüzünden de gergindik bitti ama ben çok kötüyüm.
bugüne kadr herşeyimle ilgilendi değer verdi biliyorum sevdi ama bu kadar çabuk mu bitti sevgisi
çok kötü şeyler söyledi bana,ikimiz için bi fedakarlık yapmıyosun rahatsız dedi baskalarıyla kıyasladı. kavga büyüdü büyüdü..iş hakkını helal etmemeye kadar geldi.bende ağzıma geleni saydım,beni bu kadar kolay harcadığına göre etrafında başkaları var dedim iyice sinirlendi,bi daha msj atarsan yuzumü göremezsin dedi hiç cvp atmadım.
benim ondan ayrılamayacağıma o kadar emin ki,kendisi canı sıkılınca kavga ediyim cnm isteyince barışayım modunda
ama o kadar köüyüm ki inanın 2 gecedir bi kaç saatlik uykuyla duruyorum hiçbşy yemiyorum içim almıyo
boğuluyorum sanki içimdeki acıyı tarif edemem,ama onun umurunda değil umurunda olsa zaten bitmezdi.
lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bugün yanına gidip konuşayım diye düşündüm ama arkadaşım engel oldu bilmiyorum gitmelimiyim

benim ondan ayrılamayacağıma o kadar emin ki,kendisi canı sıkılınca kavga ediyim cnm isteyince barışayım modunda

bu cümle üzerine düşünmeniz gerektiğini düşünüyorum.
size değer veren biri bu modda olmaz

Ben olsaydim ciddi bir oyun oynardim, madem sürekli modunu değiştiriyo:)
Hiç taviz verme, ciddi olduğunu görünce panik yapar,
Pişman olacaktır. Onu affetmek içinde şartların olsun.
Böyleleri kendini lider saniyo, bi havalara giriyorlar.
Az uzaklaşip, yüz vermemek, ona bağlı değilmiş gibi,
Davranmak herzaman işe yaraya biliyo.

Burnunu iyice süreteceksin yani...
Sen herzaman kinden iyi ve keyifli görün.
Ilk ayrıldığınız değil, sonda olmayacak, takı evlenene kadar:)
Öğle koeksunki bir daha canı Sikilinca ayrılık lafı etmemeli. .

3,5 yıllık uzun bir birliktelik sonuçta insanlar arada bir dolar yıpranır ve hiç umulmadık anda birbirlerine patlarlar... OOOO Biz 3 yıl çıktık eşimle ne kavgalar ettik , ne engelleri atlattık asla olmaz dediğimiz noktalar bile oldu, birbirimizi üzdük yıprattık, ayrıldık vs... ama sevgi varsa dönüp dolaşılıp tekrar kalbinin sahibini buluyor... Konuşmak için başkalarından fikir almak yerine bence kalbinizi dinleyip yaşadıklarınızı düşünüp ona göre haraket edin... Aşkta gurur olmaz sonuçta..

ozaman gidip konuşmamalıyım
çok haklısın kendini lider sanıyo daha öncede kavgalar ettik çoğu zaman ben alttan aldım oda alıştı
beklemek istiyorum aslında uzak kalmak iyi gelebilir ama aklıma geliyo hep acaba şimdi nerde ne yapıyo yanında kim var
nasıl dayanıcam bilmiyorum

haklısınız ama konuşmaya gidersem konuşmak istemezse ben daha çok yara alıcam diyo korkuyorum

haklısınız ama konuşmaya gidersem konuşmak istemezse ben daha çok yara alıcam diyo korkuyorum

Biraz üzerine gitme o zaman sorun ne bilmiyorum ama ailenin iş bulma şartı onu yormuş olabilir beklemek kadar zor bir şey yok sonuçta... Kendi haline bırak hatanın olmadığını düşünüyorsan onun gelmesini bekle ama tam tersi hata sendeyse illaki seni kabul eder konuşmaya sen git.

aslında bizi geren şey ailemin şartı değil çünkü oda evlenmek için benim iş bulmamı bekliyo hatta onun ailesi de bizi geren şey benim iş imkanımın az olması yani bi sınava bağlı ve ona göre ben yeterince kendimi veremiyorum.

suç kimde bende bilmiyorum herşey yolundaydı aramız cok iyiydi
gece mesajlaşıyorduk napıyosun dedi tv izliyorum dedim yarışma programını izliyodum bi çocuk dans ediyodu,dediki izlediğin çok saçma bi program askım cocuğumu izliyosun dedi ordan kavga çıktı inanılır gibi değil yani ama dediğim gibi birikmişlikler yüzünden.çünkü geçmişteki sorunları ortaya dktü birden o kadar şaşırdım ki delirdi birden sanki,işte şu bu sınavını geçti iş buldu ben işimi gücümü bırakıp seninle ilgilendim senin için şunları şunları yaptım sen ne yaptın ikimiz için demeye başladı,benim kıskançlıklarmdn bahsetti çok karışık yani
belkide ayrılmaki için bahane arıyodu

Anladım içini bilemeyiz ne düşündü neden böyle yaptı en doğru cevabı kendisi bilir sonuçta... Zaten kavgalar ceviz kabuğunu doldurmayan sebeplerden olur genelde.. Başkalgınçları hoş değil bir şeyler yapılıyorsa ikiniz için yapılıyor sonuçta , illaki sen de çalışmak zorunda değilsin yani evlendikten sonrada işe girebilirsin ama bu konuda bir bildiğiniz vardır elbet... Bildiğim tek şey bi şeyleri ne kadar çok uzatırsan o kadar çok tadı kaçar ve vıcığı çıkar bu hep böyledir...

Son düzenleme:

Valla için içini yesede,
Kendine hakim olmasını öğreneceksin..
Tabi o seni iyice avucunun içine almasını istemiyorsan:)

Ezilmek istemiyorsan edeceksin, ezeceksin bazılarıni. Anca o dilden anlıyorlar..
Aslında bir insan sana nasıl davraniyosa, sende ne az ne fazla davranacaksin:)
Ben artık geç olsada, genel olarak böyle anladım ve böyle davraniyorum cevreme.

Aşk için içine siymayan bir duygu,
Fakat mantığın kalbinle anlaşmasini sağlaman gerekiyo

Onu bazen ciddiye almıyor gibi davran
'Çocuksu davranişlarindan sıkıldım.
Hala büyümeni bekliyorum ama sende gelişen bir durum yok' de.
'Biterse artık bitsin, sıkıldım bu bir kus bir barış dengesizliginden'
Sert ol:) acıma! O sana acıyormu?

Ben hep böyle davranirdim
2 gün iyi tamam derdi sonra penceremin önünde nöbet tutardi

Adama bak
Rahatsız diyo, bi de seni yüzümden mahrum ederim diye o tehdit ediyo
Kusura bakmayın da fazla şımartmışsınız, kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo
Sen hala yanına gitsem mi diyosun, şeytan görsün senin yüzünü diyeceğine

Ayrılık bile asil olur sevgi varken
Bunda ne sevgi kalmış ne saygı
Yine de giderim ederim alttan alır barışırım diyosan, sen çekersin ömür boyu
Tercih senin

gidip konuşmamaya karar verdim çünkü o kadar ağır laflar işittim ki umarım doğru yapıyorumdur

o kadar haklısın ki onun umurunda değil ama ben üzülüyorum ağlıyorum burda
dediğin gibi o şimdi biterse bitsin modunda
canım yanıyo mrk ediyorum kimle konuşuyo naıyo ne ediyo diye ama engel olmam lazım kendime o kadar zor ki dayanmak anlatılmaz bi acı var içimde

sonunda barışacaksınız gibi geliyor.. içinizde ki bütün stresi birbirinize kusmussunuz rahatlamıssınız..

şimdi bir iki hafta kafanızı dinleyuin ama sakın sakın aramayın sormayın bu süreçte..

o da kafasını dinlesin sizde.. üstüne düşerseniz yoklugunuzu hıssettırmezsenız anlayamaz dogruyu yanlısı...

3 hafta sonra ondan bir adım gelmezse siz arayın çok kötü konştuk ayrılırken bu sekılde ayrılmak olmaz diyin buluşun ve konuşun..

buluşunca sorunlarınızı çözersiniz.. hem sizi özlemişte olur kavga da unutulmuş olur..

ama şimdi ikinizde azıcık nefes alın sağlıklı düşünün..

adam mı onu bilmiyorum artık..
doğru söze ne denir ki
evt kendini bulunmaz sanıyo o kadar yükseklerde ki uçuyo resmen

sizce sevmiyo mu beni hiç?

adam mı onu bilmiyorum artık..
doğru söze ne denir ki
evt kendini bulunmaz sanıyo o kadar yükseklerde ki uçuyo resmen

sizce sevmiyo mu beni hiç?

Sevmiyo
Yeter zaten şımarttığın

Sende vazgeç
O yükseklerdeki burnu da yere çakılsın

bende böyle düşünüyorum yani aramak sormak istemiyorum bu defa alttan alan taraf olmak istemiyorum.

ama görüşmediğimiz bu süre içerisinde kimbilir neler yapıcak kimlerle görüşcek konuşcak nerelere gidicek yanında kimler olucak hep bunlar var aklımda bunları düşünürken bi bıcak saplanıyo içime sanki nasıl içim acıyo anlatamam,çünkü oldukça sosyal bi ortamda çalışıyo
belkide barışcaz bi kaç hafta sonra bilemem onu ama bişeyler yapıp birileriyle görüşüp de bana öyle dönerse napıcam ben ben bunu bilemem kibu düşünce öldürcek beni

Sevmiyo
Yeter zaten şımarttığın

Sende vazgeç
O yükseklerdeki burnu da yere çakılsın

gerçekten sevmiyo mu

yani bilmiyorum herşey yolundaydı,ilgisiz değildi bana karşı

ama bu kavgada kötü şeyler söyledi bi anda sevgisi bitmiş olabilir mi anlamıyorum

aramıycam sormıycam zaten Allah dayanma gücü versin bana

Diyelim ki seviyo
Sana bunları diyen adam saygı duyuyo olabilir mi ?
Saygı yok, sevgi de bitti bitecek
Bi çiçekle iki ilgi ile ilişki yürümez, saygı sevgiden bile önemlidir

Nişanlanmak için nişanlanma
Gerçekleri görüyoken bunlardan istifade et
Bunlar daha fragman nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…