Çok kötüyüm ayrıldık:(

evt saygısı kalmamış artık kalsa bunları söylemezdi

ama şuan sağlıklı düşünemiyorum çünkü çok kötüyüm

ne emekler verdim 3 yıl heba ettim kendimi

bu düşünce kıskanclıktan mı? güvensizlikten mi?

3 yıllık ilşkisi bitip ardına bir kızı koluna takmaz.. takarsa zaten unut o adamı da.. yapacagını sanmıyorum..

sadece sizin ilşkiniz bitmedi onunda ilişkisi bitti.. herşey çift taraflı... sanmayın ki üzülmez erkekler ama biraz geç anlıyorlar bizim gibi duygusal değiller biraz zaman tanı..

kafasını toplasın sende sakin kalmaya calıs bılıyorum cok zor ama üstüne düşersen ters teper..

biraz nefes almak ikinizede iyi gelir..

4 yıllık bi ilişkim vardı devamlı bu şekilde tartırşırdık o kadarda çok severdik.en son kavgamız siz gibi bi gece yarısı olmuştu.arama hattımı değiştiririm demişti.aramadım hiç.o beni aradı seviyorum ama bitti diyordu.gerçektende bitmişti.ondan sonra gerçkten bitiyor.allah sabır versin çok zor ama sakın arama çünkü bittimi bitiyor.hemen uğraş bul kendine

Sen hep alttan aldıysan, buna alışmış olabilir. İster istemez ilişkideki güçsüz rolü üzerine kalmıştır. Eğer onun seni sevdiğine inanıyosan, sende çok seviyosan halledeceğinize inanıyorum. Ama en önemlisi güven. Sen bütün kalbinle güveniyomusun ona, bu önemli. Arada bu kadar büyük aşk sevgi güven varsa, kaybetmeyin birbirinizi. Herkes zor dönemlerden geçer, inşallah birgün bugünleri hatırladığınızda evlenmiş, mutluluğa kavuşmuş olursunuz.

O yüzden 3 yıla bir gün bile ekleme
Yoksa dönüp bi bakacaksın bir ömrü heba etmişsin değmeyen birine

Ne demek heba ettim ya.
Yaşadığın ilişkinin sonu evliliğe varmadı diye her şey kötü mü oldu şimdi?
Azıcık da sürece önem verin.
Birini tanıdın, sevdin, iyi kötü şeyler yaşadın, tecrübe edindin; bu mu heba etmek oluyor yani?!
Bu düşünce yapısını anlamıyorum hiç.
Emek verdin de sevdiysen vereceksin tabii. Doğru olanı yapmışsın.
Sonu ayrılık olsa dahi yaşadıklarına bu gözle bakma.

Sevseydi bunu sende hissederdin.... İnsan ne kadar kavga etse de seviyor bensiz yapamaz der... Sende bunlar yok hatalı olduğunu düşünseydi kızgınlığı geçince arardı. Düşünme bence artık.....

ne kötü iki seven insanın birbirinden kopması
kendime de size de sabır diliyorum üzüldüm...

kıskançlıktan sosyal bi ortamda çalıştığı için kıskanyorm

teşekkür ederim inşAllah

haklısın hiç böyle düşünmemiştim ama insan acıyo işte emeklerine

Sevseydi bunu sende hissederdin.... İnsan ne kadar kavga etse de seviyor bensiz yapamaz der... Sende bunlar yok hatalı olduğunu düşünseydi kızgınlığı geçince arardı. Düşünme bence artık.....

aradı yani haftalarca beklememe gerek kalmadı

ben konuşmak istemedim soğuk davrandım ozuldu biraz

hiç msj fln atmadı hep o atıyo bugünde ne yapmaya çalışıyosun sen yazmış ben yazmasam aklına gelmiyorum hiç umurunda değil yazmış

anlasın biraz hatasını istiyorum ama anlamaz eminim

benim nacizane fikrim sanırım ayrılmanız iyi olmuş

çünkü sen hep nasıl olsa affeder denilen taraf olmuşsun ki o da bunun farkında olduğu için hep kavga çıkarmış ben öyle anladım...

birikmişlikler ortaya çıkınca kötü oluyor bilirim...

hiç söylenmemesi gereken şeyler söylenmiş ve yaşanmış...

sakın giden özür dileyen taraf olma derim ben

yaa çoğu kişi ilişkilerini hemen yıpratıo 3,5 yılda kavgalar etmişsiniz belki bazı yanlışlar yapılmış bunlar hep birikio sonra böle bardak taşıo o yzden fazla yüz göz olmamak lazım...ama sana böle konuşan birini ne ara ne sor hatta kesinlikte bitir içinde.. o da şok olsun nasılsa seni cepte sanıodu böle gururlu havalar ben bırakırım anca tavrı fln doğru değil, zaten bak gör senden ses çıkmayınca kendi peşine düşer ama nolursa olsun barışma bence insan bi kere taviz verince bi kere kırılınca düzelmio artık sonra kendinle çelişirsin bu ayrılık hep aklına gelir sürekli başa dönersin nacizane fikrim canım

Aynen buna katılıyorum aşkta gurur olmuyo

Benim sözlüm her kavga ettiğimizde ayrıldık diyordu bi ara oyuncak haline gelmişti.Bi gün annemle paylastım ayrılmışız dedim annem de o evdeyken gitti takıları falan alıp annesine yani kayınvalideme sözlm de oradayms. Sözü atmışsın oglum al takıları demis tabı şok olmuşlar böyle bir tepki beklemyorlar.Yok yapma etme falan demısler Bak oglum bu ıs cocuk oyuncagı degıl bır daha kızımdan bıttı yıne ayrıldık lafını duyarsam kızım evlenmek ıstıyorsa senle evlensın ama bızı ciğneyip gider demiş o gün bugundür bırdaha etmedi. Herkeste farklı teper tbı once cıddı cıddı sende ayrılms gıbı yap burnu sürtülsün ardından değişmezse annenle paylas belki sizde de işe yarar

seni cok iyi anlıyorum sevgilimle bende cok bu sekilde kavgalar ettik ayrıldk hatta ve ben senin gibi oldum inan ac susuz yataklara düstüm hep uyuyodum uyanmak istemiyodum kimseyle konusmak istemiyodum,suan hatırlayınca bile kötü oluyorum.erkekler bizim gibi diiller.biz cok hassasız.onlar arkalarını dönüp gidebiliyolar.gurulular bide.ben cektim sevdiğimin oldugu sehre gittim barısmak için.cünkü duramadım yani yokkkkgidip konuscam taktım kafama.halim zaten berbat insanlıktan cıkmıstım.oruc tutyodum bide 2 gün üst üste oruc tuttum sadece su ile.ama iyiki gitmişim beni görünce yumusadı.dayanamadı.ben git derim seviyosan vazgecme derim.gurur yapma.o senin bıraktıgını görünce sevmiyomus der ve vazgecer.ben git konus derim sevgilini en iyisen tanırsın

yok ben zaten gitmedim konuşmaya aramadım da o aradı konuşmaya çalıştı,bende bugün biraz yumuşadım katı davranmadım belkide hata ettim bilmiyorum,gerçekten içimde bitirmeyi isterdim çünkü haketti bunu ama olmuyo işte
çok çabuk barıştım sanırım tam barıştığımızda söylenemez ama..
bundan sonra nasıl davranıcam bilmiyorum,bi daha böyle kavga çıkarırsa iyice sinirlerim bozulcak

Ben yine olay iki taraflı diyeceğim. Onun söylediklerini yazmışsın ama kendi söylediklerinin detayını vermemişsin, senin ağzından da nahoş sözler çıkmıştır diye düşünüyorum. Öyle iki satır yazıdan "seni sevmiyor" diye çıkarım yapmak mümkün değil. Kimi tepkisini küserek gösterir, kimi bağırır, kimi ağlar... Bu kişilik gelişimiyle alakalıdır ancak sen arayarak, özür dileyerek, ilgilenerek onun kötü davranışını ödüllendirsen bilinç altında "demek ki sorunu böyle çözebiliyorum" algısı oluşur ve hep yapar.

Evlilik, nişanlılık, iş güç, para kolay meseler değil, gerilmeniz normal ancak kavganın da bir adabı var. Tadını kaçırmayın. Ağızdan kızgınlıkla çıkan sözler unutulmaz kolay kolay. Ayrılık lafını da oyuncak etmeyin aranızda. Ben de sevgilimle yıllardır birlikteyim, şu an evlilik hazırlığı içindeyiz, zaman zaman tartışıyoruz da ama kimse "ayrılalım, bak ayrılırım, terkederim" demiyor, kimse hakaret etmiyor, ne bileyim yüzüne telefonu kapatmıyor. Bazen ben gidip gönlünü alıyorum, bazen o özür diliyor, uzatmadan barışıyoruz. Gerekli yerde tavrımı koyuyorum ama kuru kuruya da inat etmiyorum.

Neyse çok uzattım :) Nişanlını da anlamaya çalış, belli ki bir derdi var. Hatalı olduğunu düşündüğün noktaları da suçlamadan açıkla. Ilımlı ol ama sana yerli yersiz her tavrında da peşinden koşma. Bak o aramış seni zaten. Sen ararsın zanneder, aramadığında da telaş yapar. Onun özgüveniyle oluyor zaten bu tatsızlıklar.

merak etme kuzum herkesin böyle kavgaları oluyo en güzeli hani kavga ettiğiniz konularıda acmayın cizgi cek yarayı desmeye gerek yok.takma kafana relaks ol en güzeli böyle inan.benimde kafama takacagım sey cok diyom amannnnnnnnnnsende bunu dedi bana sunu dedi diye kafana takma.cabuk barısman iyi olmus araya sogukluk girmesin.tatlı dil yılanı deliginden cıkarır derler insallah hersey güzel olur sen canını sıkma.kendini böyle bir kavga cıkacak diyede kosullandırma.

bu özgüveni nereden buluyo bilmiyorum ki benim sayemde kendini bulunmaz sandı galiba
benim söylediklerimi yazmadım çünkü kötü birşy söylemedim,yani sen nasıl bi insanmışsın senin herşeyin yalanmış gibi şeyler söyledim sadece ağır bşy yada hakaret emedim kesinlikle ama suçlamadan açıklamalıyım haklsın
ne kadar şanşlısın dediğin gibi kavganın da bi adabı var çok özendim size gerçekten mutluluğunuz bozulmasın.
bizde öyle değil sinirlendiğinde onun özü dönüyo bambaşka biri oluyo oysa normal zamanda görsen asla kötü sözler söyleyebilecek biri değil dersin..

inşAllah canım saol
ama ben herşeyi takayorum kafama çok etki,leniyorum söylenenlerden o yüzden etkisi uzun süre geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…