Çok kötüyüm. Bana bir akıl verin lütfen

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Merhaba. 27 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ayrıl barış bir ilişkimiz oldu. En sonunda net olarak son kez başladık. Birbirimizin ailesiyle tanıştık. Aylardır hep birlikte çok güzel kaliteli zamanlar geçirdik, geçmişin acısını çıkarttık. Eski hataları yapmadık. Dün birlikte denize gittik. Ben tuzlu su maalesef sevmiyorum o istedi diye gittim. Ama mutlu değildim. Zaten beyaz tenliyim hemen yanıyorum çirkin oluyorum. Her neyse ben böyle davrandıkça o da sinir oldu. Erkenden yola koyulduk, yolda bağırdı çağırdı yok huzur istiyorum , yok eskisi gibi davranmaya başladın. Hiç sesimi çıkarmadım. Eve yaklaşınca beni ilerde indir dedim, sebep ne dedi. Para çekicem dedim. Çek gel bekliyorum dedi. Neyse çektim ,bindim arabaya evimin orda indirdi. Öptüm . O beni öpmedi. Neden öpmüyorsun dedim canım İstemiyor dedi. Bende kapıyı çarptım inerken. Bağırdı arkamdan yavaş kapat şu kapıyı beni sinir etme dedi. Eve geldim birlikte attığımız storyi kaldırmış. Sinir oldum. Bi kaç msj attım. O da bana Allah seni bildiği gibi yapsın dedi. Hiçbir şey yazmadım. Bugün 3 e kadar bekledim ne aradı ne sordu. İnstagram dan manalı şeyler beğenip durdu . Ayrılık, vazgeçmek, gurur bilmem ne.. bakacağımı biliyor çünkü. Bende daha fazla dayanamadım. Ağlaya ağlaya engelledim her yerden , numaramıda değiştirdim o sinirle. Ben kötü bir şey yapmadım ona. Daha 3 gün önce ailemle tanıştı. Ailemi çok sevdi,onlarda onu çok sevdi. Beni annesine götürdü nişan evlilik konuştuk. Şimdi bu yaptığı reva mı? Beni boş yere üzdü. Kalbimi kırdı. Ama sorsanız o mağdur, o üzgün. Bana yardım edin lütfen....

Allah aşkına bu tipleri çok arıyor musunuz?

Tuzlu su sevmiyorsanız gitmeyin
Gittiyseniz surat asmayın
İkisinden biri yani
Kızarıyorsanız gölgede durun denize girmeyin kremlenin senin gönlün olsun diye geldim hadi sen yüz bende seni izlym falan diyin
Biri benle bi yere gelip surat assa bende sinir olurum
Birbirinize kızdığınızda hemen foto hikaye silip engelliyorsanız zatem evlenmeyin evlilik olgunluğuna erişememişsiniz demektir.

Sudan sebeplerle böyle davranan sevgili,evlenince neler yapmaz. Engeller olduğu gibi dursun. Kurtulmuşsun şükret

Burda akıl verebilecek bişey kalmamış. Siz halletmişsiniz.. Ama nedense yazılanlara göre fevri mi davrandınız sanki.. Bir yandan da şöyle düşünüyorum böylesi daha iyi olmuş neden mi ne oluyorsa başında olsun evlilik sonrası bu şekilde olsaydı daha zor olurdu Allah sabr versin

Anlaşamadığınız, olgun olmadığınız çok belli. Bu hırs sadece evliliğin kıyısından döndüğünüz için bence.

Tek tarafli degil bence olay. Sizde fevrisiniz. Denizde huzur istemis olabilir keske mutsuz gibi gözükmeseydiniz ayrıca niye numaranızi degistirdinizki mesaj bekliyosunuz halbuki. Benimde böyle sevgililik dönemim oldu her seferinde kavganın daha ciddi oldugunu göstermek için hep bi adım ilersini yaptim ama numarami hic degstirmedim cünkü mesaj atmasni aramasini dört gözle beklerdim. Şuan evliyiz :) ve böyle cocuksu hareketler geçiyo

Mutlu olmadığınız yere ya gitmeyin yada gidiyorsanız yanınızdakilere ızdırap olmayın. Madem tuzlu su sevmiyorsunuz açıkça söyleyin ve dahil olmayın plana, illa olacağım derseniz de surat asmayın. Ben de hiç sevmem bulunduğum ortamda surat asılmasını.

Son düzenleme:
Balık baştan kokuyor bende sevgiliyken aynı durumları yaşadım değişmiyotlar daha da kötü oluyor sana abla tavsiyesi yol ver gitsin baştan belli hayatını karartma bak 5 yıl mücadele ettim olmadı boşanıyorum ahhh diyorum ahhh keşke sevgili iken ayrılsaydım çok pişmanım çok bu sebepten ötürü sana tavır yapan seni üzen biri evliliği düşenemiyorum size değer veren birini bulun acele etmeyin lütfen

Yazmaması, beklemek çok kötü. Dayanamadım

Çok üzüldüm sizin adk
Çok üzüldüm sizin adınıza . Umarım çok mutlu olursunuz bundan sonraki hayatınızda

Burda en sevmediğim olaylardan biri de uzaktan olayın içinde olmadan herkesin kafasına göre bık bık konuşması
çok benzer olayı bende yaşadım, ufak sebeplerden engel atmalar falan benim yaşım sizden daha küçük tabi ama insan sevince her türlü devam etmek istiyo. Benim erkrk arkadaşımın da sizinki gibi olumsuz özellikleri vardı benzer ve yoktan yere atışırız ama olumlu yönlerini düşündüğümde hep daha ağır basıyordu. Bir de biraz olgunluk lazım her zaman. Bence sizin ilişkinzde de sorun ikinizin de yeterince olgun olmaması diye düşünüyorum ,sizde de hata var şahsen benim yanımda da surat assa sinir olurdum, mesela ben gölgede durayım yanmayı sevmşyorum canım sen yüz tarzında deseydinşz belki böyle olmazdı, eğer gerçekten seviyorsanız daha yapıcı olmalısınız

Numaramı bile değiştirdim o sinirle. Artık ben istesem bile bana ulaşamaz

öfkeyle engellemişsiniz hata etmişsiniz keşke ortalıgın durulmasını bekleseydiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…