Çok kötüyüm. Bana bir akıl verin lütfen

Ya siz ona ulaşmak isterseniz pişman olursanız ne olacak
Ben onu çöm seviyorum ama benimle konuşmak istemeyen birinide ölsem arayamam. Müşteri hizmetlerini aradım eski numarama dönüş sağlamak için . Yarın gerçekleşeceğini söylediler. Herşeyi geçtim aileme iş yerine falan numara durumunu açıklamam çok zor olacaktı

Numaramı bile değiştirdim o sinirle. Artık ben istesem bile bana ulaşamaz

Çok fevri davranıyorsunuz bence.iki tarafta evlilik için de bir ilişki yürütmek için de hiç olgun değil..

Sizi kolunuzdan tutup sürüyerek mi götürdü ?gitmeyecektiniz, memnuniyetsizliginizi bu kadar belli edip kimsenin de burnundan getirmeyin. Karşı taraf da hatalı bir tabiki.. ama hatanın çoğu
Numara değiştirmek, engellemek çok abartılı tepkiler.. artık barışmayin. Bu saatten sonra ben sağlıklı bir ilişki yürütebileceginizi zannetmiyorum.

Ben sizi haksız buldum, sebebine gelince...
Evlilik istediğin ve aynı zamanda istemediğin birçok şeyi beraber yapmak demektir.
İkili olarak bir hayat yaşanacak ve siz sevmediğiniz her şeyde böyle surat asıp triplere girecekseniz, adam doğrusunu yapmış.
Her iki taraf da birbirlerinin zevklerine ve isteklerine saygı duyup, onun daha da keyif alması için öyle olmasa bile, mutluluk pozu keser.
Sinemada kocam yanımda off poff dese, izlemese, suratı düşse ve benim keyfimin içine etse çeker giderim, sizinki de o hesap olmuş.
Velhasıl, siz sadece kendinizi tatmin odaklı yaşarsanız, ortak payda olması zorunlu olan evlilik kurumunda sınıfta kalırsınız.

Konunuzdan anladığım kadarıyla biraz kaprislisiniz. Hani 40 yılda 1 kere surat astıysanız eğer evet sevgilinizin tepkisi biraz fazla. Ama sürekli böyleyseniz insanın tahammülü biter. Bir de attığınız mesajlarda ne dediniz ki allah seni bildiği gibi yapsın dedi? Gördüğüm kadarıyla adam biraz bıkmış gibi. Tabi bu sizden mi kaynaklanıyor ondan mı bilemem

Bu kadar ayrıl barış yalama olmuş üstüne de böyle saçma bir sebepten saygının kalmadığı ilişki için olayın içine girip derin analize gerek duymuyorum ben şahsen :) Her şey gayet ortada.

Çok bencil senin hoşlanmadığın aktiviteyi zorla yaptırmış gibi sana sanki. Birde üzerine seni suçluyor...

Bir de tam olgunlaşmamış ilişkilere aileleri dahil etmeyin en ufak bir şey de bütün gemileri yakıyorsunuz..

Sakın bu saatten sonra aramayın.. sevgilinizin gözünde saygınlığınizi yitirirsiniz.. aramasını bekleyin tabii donmesini istiyorsanız.. dönmezse de şaşırmayın zaten aklı başında olan bir insan bu durumda dönmez

Sudan sebeple bunları yapanla evlensen bile yürümez zararın neresinden dönerden kardır bir yeri kalkmış geldi bana yüz vermişsin ondan böyle yapıyor tanıştırdısa tanıştırdı bunları düşünme bir 10 yıl sonrasını 20 yıl sonrasını düşün öyle karar ver

İkinizde cocuksunuz dicem ama değilsiniz 27 yaşında koca insanlarsınız. Saçma olmamış mi ikinizinde tavırları
Evet ama ben her şeye kapris yapan biri değilim. Birbirimizin her istediğini yaparız ve keyif alırız. Ben onu hep mutlu etmek için çalıştım tek bir olayı bütün ilişkiye mal etmesine dayanamadım

Mutlu beraberlik olursa evlilik düşünülür..

Bu kadar ayrıl barış yalama olmuş üstüne de böyle saçma bir sebepten saygının kalmadığı ilişki için olayın içine girip derin analize gerek duymuyorum ben şahsen :) Her şey gayet ortada.
Ben size demedim ki kıza kör ve cahil gibi bi yorum yapmışlar ona dedim :)

Ben çocuğun yerinde olsam size asla dönmem , ki dönersr de bence bidaha böyle şeyler yapmayıp kendinize çeki düzen vermelisiniz. İnsan bi süreden sonra soğuyor çünkü

Bir anlık sinirle engel attın Ama yanlış kalbi kırılmış seninle güzel vakit geçirmeyi istemiş pek romantik bir zaman istemiş deniz kenarında sen orada rahatsız olmuşsun senin rahatsızlığını anlayamaz ki Ben yüzmeyi bilmiyorum eşim sevgili yken deniz içerisinde beni yüzmeyi öğretmeye çalıştı ben çığlık attım rezil ettin beni die eve götürdü Ama bu olayda bir şey fark ettim ikinizde aynı huysunuz aynı tripler Bu şekilde olmaz biri alttan almalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…