• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Helinsma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
2.001
953
123
31
2 gecedir gece uyanıyorum ders çalışıyorum. Banyodan klozetten çok yoğun şekilde tıkırtı sesi geliyor. Eşimi uyandırdım ses çok yoğundu çünkü kalk dedim ses geliyor biz yaklaşınca kesildi.

Bu sabah yine aynı saat 7.30 civarı genelde sabaha karşı oluyor ya da ben sadece o saatte uyandığım için duydum bilmiyorum.

Arkadaşlar söylemekte istemiyorum sabah sabah ama galiba klozet kısmında kemirgen olan hayvan var ses çünkü aynı o. Kafayı yiyeceğim ağlamaktan yoruldum. Ev kiralık bu ay 1 sene olacaktı. Büyük masraflarla taşındık buraya şimdi çok zor bi dönemden geçiyoruz ekonomik olarak taşınamıyoruz. Çalışmıyorum küçük çocuğum var.

Eşim zaten bir şey olmaz yoktur öyle bir şey diyor sadece hiç bir çözümü aksiyonu yok onunla da gerileceğiz belli ki çünkü ben duyduğum sesten eminim.

Bu arada taşra köy vs gibi bi yerde oturmuyoruz. Evimiz yüksek giriş alt katta 3 kat daha var.
Bu sesin başka bi sebebi olabilir mi ? Başına gelen var mı evin içinde duramıyorum çok tedirginim.
Taşınmak istemiyorum ama eğer korktuğum başıma gelirse maffolurum

Fare olabilir de adını söylemeyecek kadar abartmak, ağlamaktan helak olmak falan normal mi sizce? O da ekosisteme dahil bir hayvan alt tarafı. Dört harfli yazdaydınız bari 😂

Klozetten kolay kolay fare gelemez. Yeni binalarda mümkünatı yok, eski binalarda bir ihtimal olabilir. Çekvalf denen bir şey var atık su borularında geri çıkışı engeller. Binanız eskiyse takılmamış olabilir ama çok düşük bir ihtimal. Yoksa apartman gider borularına takılmasını talep edin olsun bitsin.

Fare olabilir de adını söylemeyecek kadar abartmak, ağlamaktan helak olmak falan normal mi sizce? O da ekosisteme dahil bir hayvan alt tarafı. Dört harfli yazdaydınız bari 😂

Klozetten kolay kolay fare gelemez. Yeni binalarda mümkünatı yok, eski binalarda bir ihtimal olabilir. Çekvalf denen bir şey var atık su borularında geri çıkışı engeller. Binanız eskiyse takılmamış olabilir ama çok düşük bir ihtimal. Yoksa apartman gider borularına takılmasını talep edin olsun bitsin.
Konuyu ele alış biçiminden ben de doğaüstü bir varlıktan bahsedecek sandım. Kemirgen deyince ulan demek cinler kemiriyor dedim , o kadar ihtimal vermedim hayvan olduğuna 🫣

Şey de diyebilirmis, f*re :D

Bu arada çekvalf kısmını bilmiyorum ama fareler normal klozet borularindan girebiliyor, ozellikle tesisatta kirilan eden yer varsa.

Evine defalarca fare girmis hatta kilerde partileyip yavrulamis biri olarak bu kadar aglamalari anlamadim ama eger gercekten fareyse cozumu var. Yani tasinmaya kadar gelmeye gerek yok.

2 gecedir gece uyanıyorum ders çalışıyorum. Banyodan klozetten çok yoğun şekilde tıkırtı sesi geliyor. Eşimi uyandırdım ses çok yoğundu çünkü kalk dedim ses geliyor biz yaklaşınca kesildi.

Bu sabah yine aynı saat 7.30 civarı genelde sabaha karşı oluyor ya da ben sadece o saatte uyandığım için duydum bilmiyorum.

Arkadaşlar söylemekte istemiyorum sabah sabah ama galiba klozet kısmında kemirgen olan hayvan var ses çünkü aynı o. Kafayı yiyeceğim ağlamaktan yoruldum. Ev kiralık bu ay 1 sene olacaktı. Büyük masraflarla taşındık buraya şimdi çok zor bi dönemden geçiyoruz ekonomik olarak taşınamıyoruz. Çalışmıyorum küçük çocuğum var.

Eşim zaten bir şey olmaz yoktur öyle bir şey diyor sadece hiç bir çözümü aksiyonu yok onunla da gerileceğiz belli ki çünkü ben duyduğum sesten eminim.

Bu arada taşra köy vs gibi bi yerde oturmuyoruz. Evimiz yüksek giriş alt katta 3 kat daha var.
Bu sesin başka bi sebebi olabilir mi ? Başına gelen var mı evin içinde duramıyorum çok tedirginim.
Taşınmak istemiyorum ama eğer korktuğum başıma gelirse maffolurum
Sen bu dünya için fazla hassassın

ama köpek büyüklünde bir hayvan :silah:
fare her yere girer bence ya
o sistemi herkes uyguluyor mu acaba
adamlar uygun demiri bile yapmıyor inşaata
Köpek mi büyüklüğünde 😂😂😂

Zorunlu diye biliyorum ama bu ülkede her şey mümkün olduğu için yorum yapamıyorum. Çekvalf olmasa koku olur zaten, rüzgar falan estikçe evler lağım kokar. Yoksa da yaptırılması zor bişey değil sanıyorum. Bizim sitede rögarlardan birine takmayı unutmuşlardı, o rögara bağlı dairelere koku gidiyordu. Yarım günde hallettiler hatırladığım kadarıyla.

Bir anımı anlatayım da konu sahibi iyice çıldırsın🤣

Babaannemin köy evindeyiz. Çoluk, çombalak yer sofrasının başına toplanmışız. Ev eski, odanın tavanı tahta, yukarıdan tıkırtılar geliyor. Tam çatalımı karpuza kakmışım, ağzıma götüreceğim, omzuma bir şey çarptı. Oradan da üstüme sürüne sürüne kucağıma düştü. Ben çatalı atıp kalktım, fare kaçtı. Sonra da her zaman olan bir şeymiş gibi güle oynaya yemeğe devam ettik🤣🤣🤣

Yani bizim binada ben cocukken cok fare girerdi sebebini bilmiyorum, kapan,ilac vs bi sekilde yakalardık da annemin hiç hayata küstüğünü görmedim bu sebepten. Bizde cocuktuk biz bile korkmazdık, ne simdi bu. Olabilir yani, çözümü var. Bi sakin mi olsanız.

Yani bizim binada ben cocukken cok fare girerdi sebebini bilmiyorum, kapan,ilac vs bi sekilde yakalardık da annemin hiç hayata küstüğünü görmedim bu sebepten. Bizde cocuktuk biz bile korkmazdık, ne simdi bu. Olabilir yani, çözümü var. Bi sakin mi olsanız.
Ya gerçekten normal olabilir görmeyi çok isterdim ama tuvaleti bile kullanamıyorum şuan. Baktığım kadarıyla büyük bi hayvan olduğunu söylüyorlar e tamam ekosistem vs ama pisliğin içinde yaşıyor ve çok pis hastalıklar vs ya da ısırsa ısırmasını geçtim görmem yeter zaten. Birde çözümü yokmuş ki

Geliyormuş ya yaptığımız araştırmalara göre biz yeni taşındığımız için 1 sene oluyor. Bilmiyorduk aynı katta olduğumuz kişilere söyledik gayet banyolarına girmiş ve çözüm de yok dediler zaten çok böyle vurdumduymaz insanlar çek valf takılmış ama işte su basmış bu seferde o yüzden çıkarmışlar klozetin üstüne içine kum dolu bidon koyacakmışız

Benim 1.kattaki evime de girdi. Klozetin içinde birkaç kez kuyruğunu gördüm. Banyo gideri de açılıyordu, oradan duşakabinin içine girip geri kaçmış. En son yine kuyruk gördüğümüz anda eşim kimyasal bir şey döktü klozetin içine. Sonrasında daha da çıkmadı meydana hayvan. Ölmüştür herhalde. Şu an klozet kapağını her kaldırdığımda sanki yine fare görecekmişim gibi geliyor, takıntı oldu bende. Çözüm bulmanız lazım, yoksa klozetin alt kısmına yuva yapabiliyorlarmış. Bir de çoğalırlarsa sıkıntı.

Benim 1.kattaki evime de girdi. Klozetin içinde birkaç kez kuyruğunu gördüm. Banyo gideri de açılıyordu, oradan duşakabinin içine girip geri kaçmış. En son yine kuyruk gördüğümüz anda eşim kimyasal bir şey döktü klozetin içine. Sonrasında daha da çıkmadı meydana hayvan. Ölmüştür herhalde. Şu an klozet kapağını her kaldırdığımda sanki yine fare görecekmişim gibi geliyor, takıntı oldu bende. Çözüm bulmanız lazım, yoksa klozetin alt kısmına yuva yapabiliyorlarmış. Bir de çoğalırlarsa sıkıntı.
Ay kafayı yiyeceğim benim anlamadığım klozetin kapağı banyo gider kapağı banyo kapısı hep açıktı bu nerdeydi çıktı mı acaba ya da nerden çıkıyor çok kötüyüm ne kimyasalı döktünüz acaba taşınmayı çözüm buldum ama kendi evi olan insanlar ne yapıyor piskolojim çok etkilendi

Olabilir tabiki camasir giderini bile kontrol edin. Borularda kemirme izi var mi ona bakin. Açık yer kalmasin. Giris katta msiiniz birde? Bunlar icin uzaklastiran ses cihazlari var onu da taoin prize
Çamaşır gideri dediğiniz yer neresi çamaşır makinesi takılan küçük değil mi orası ? Giriş kattayız evet ama yüksek girişti 2 ev daha var yaşayan alt katımızda

Back
X