Cok kotuyum deliricem

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Arkadaşlar belki bir çoğunuz hafife alacaksınız ama ne olur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Yakında evleneceğim ve taşıyacağımız evin bahçe katında 10 belki daha fazla köpek besleyen biri var. Köpekler ac kalıyor sadece ekmek veriyor ve köpekler birbirine sarıyor. Birbirleri ile sürekli kavgalasiyorlar. Hatta bazen acı çekme sesleri geliyor. Ben anksiyete hastasiyim. Cok etkileniyorum sirekli gözümün önüne geliyor lar ve o eve adim bile atmak istemiyorum. Ama taşındık bile. Şimdi bu köpekleri ac bıraktığına dair 153 u aradim şikayette bulundum. Köpekler için ne yapabilirim. Lütfen yardımcı olun. Sürekli nişanlıma baskı yapıyorum beni anlamıyor yaşadığım üzüntü ve stresi hafife aliyor. Az once çok sert kavga ettik. Kendimi çok çaresiz Hissediyorum

Ac kaldiklarina eminim. Yeni taşındık ailesi herkes sorun çıkarır. Ev tadilat falan oldu

Bence satıyor. Evet agladim bile ama anlam veremiyor

Arkadaşlar eve yerleşme bitmedi bile. Eşyalar geldi tadilat oldu asla ailesi musade etmez.

153 evdeki köpeğe bir şey yapamaz ama hayvan hakları derneklerine ihbar yapılıyor bir onu deneyin İsterseniz. Çok mu geç fark ettiniz bu durumu çok üzüldüm sizin için. Ben olsam benim de psikolojim bozulurdu

Ben hiç hafife almıyorum. Bu gayet makul ve anlaşılabilir bir sebep. Oraya taşınmayın. Nişanlınızla konuşun, anlamalı bence bunu hem o, hem de ailesi. Dayımlar bir eve taşındılar, kısa süre sonra orada uyuşturucu bağımlısı gruplar olduğunu öğrendiler ve güvende hissetmedikleri için.2 ay sonra başka bir eve taşındılar. Zorunda oldu mu insan yapıyor ki, sizin daha düğün olmamış. Daha kolay olacaktır.

Bunun için dayak bile yemiş çözüm yok bem devlet ne yapabilir bu konuda bilgi almak istiyorum
Bence barınağa haber vermeyin , göz görmeyince gönül katlanıyor ama orda da iyi şartlar altında yaşamıyorlar bence hayvan derneklerine /sayfalarına yazın . En azından belki o hayvanların da hayatı kurtulur siz de rahat edersiniz . Kolay gelsin

Hepsini okuyorum arkadaşlar çok teşekkür ederim inanın çok kötuyüm hem hayvanlar kurtulsun hem psikolojim duzelsin istiyorum. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…