Çok kötüyüm eşim kadın iç çamaşırları giyiyor

Aklınızca buradaki kadınlarla dalga geçmeye çalışıyorsunuz ama görüyorsunuz ki yemiyoruz. Sizin gibiler yüzünden zaman zaman burada gerçek dertlerinden bahseden insanlar ciddiye alınmıyor. Bir insan bunu yapmaktan ne zevk alır orası da ayrı konu.

Vicdan kalmamış hiçbirinizde.Fake değilim zaten bunalımdayım bir de sizin alaylarınız.
Hadi tamam tamam söyle ekşiden mi geldin. Yıllar içinde deneeyimlendin nerden demogoji yapacağını biliyorsun
Ya ne istiyorsun şayet gerçekse? Al bir bel kemeri neyse susayım benim fantazilerimi sen bile kaldırmazsın

Seni karıştırdım kusura bakma onu başkasına yazacaktım
Burada Kazen diye biri var haberin varmı bilmiyorum da tabi..eğer fake ise kişi hemmen gidiyor o kişinin ip adresini buluyor ve burda deşifre ediyor..
Ama bunun olması mi istemeyen fake üyeler napiyor?
Özür dileyip fake olduğunu itiraf ediyor..bilmem anlatabildim mi?

Benim soruma neden cevap vermıyor konu sahibi
Bak cicim neden koca kişisi bu durumu sana açık etsin hadi etti diyelim sen neden evlisin onla

Kişisel zevkler pek değişmez
Onu ben de bilmiyorum ama çok rahat.boşanamam ailem çok muhazafakar

Poposu güzelse sorun degil ya bence
Yakisiyorsa neden olmasin
Kizlar az kültürlü olun golf falan oynayin siz de, kocaniz tanga giysin, kültürsüz kültürsüz yaziyorsunuz siz de yaa
Ben de biri benim tangami giyse cok sinirlenirdim, herkes de konu sahibinin üstüne gelmis, bir de bu yönden bakin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…