Kizin gunahini alma en cok ben yaziyom sana gavur.
Bak hele bi cevap ver hele niye daha marjinal konular acmiyon bunlar eski konular
Oy kurban oldugum yalvariyorda ha. Sen onlari bosver bana anlat hele neden daha orjinal konu bulamadinArkadaşlar lütfen ama lütfen ben fake değilim.yalvarıyorum size
Çaktırma..şu an tangasini giydi bileHadi ya bana mi sardi degildir be ?
Seni karıştırdım kusura bakma onu başkasına yazacaktımHadi ya bana mi sardi degildir be ?
Reis neye kizdin ya
Aklınızca buradaki kadınlarla dalga geçmeye çalışıyorsunuz ama görüyorsunuz ki yemiyoruz. Sizin gibiler yüzünden zaman zaman burada gerçek dertlerinden bahseden insanlar ciddiye alınmıyor. Bir insan bunu yapmaktan ne zevk alır orası da ayrı konu.Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Hadi tamam tamam söyle ekşiden mi geldin. Yıllar içinde deneeyimlendin nerden demogoji yapacağını biliyorsunVicdan kalmamış hiçbirinizde.Fake değilim zaten bunalımdayım bir de sizin alaylarınız.
Ok. Anladim .. Kusura bakmiyoum zaten ,Seni karıştırdım kusura bakma onu başkasına yazacaktım
BuradaSeni karıştırdım kusura bakma onu başkasına yazacaktım
Onu ben de bilmiyorum ama çok rahat.boşanamam ailem çok muhazafakarBenim soruma neden cevap vermıyor konu sahibi
Bak cicim neden koca kişisi bu durumu sana açık etsin hadi etti diyelim sen neden evlisin onla
Kişisel zevkler pek değişmez
Uzatmalara oynuyor salla babam salla Sallamak belesOnu ben de bilmiyorum ama çok rahat.boşanamam ailem çok muhazafakar
Annene söyle bunu yani konu baştan aşağı saçma benceOnu ben de bilmiyorum ama çok rahat.boşanamam ailem çok muhazafakar
Karınla amaan kocanla ortak yön bulmuşsunuz işte dert ettiğin seye bakOnu ben de bilmiyorum ama çok rahat.boşanamam ailem çok muhazafakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?