- 3 Temmuz 2019
- 31
- 6
- 3
- 30
- Konu Sahibi Aslihan2456
-
Şaka mı bu? Ailene ve kendine küfür etmesine nasıl izin verirsin?Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
Tabiki katlanamam ben de ayrılmayı düşğnğyorum artık birkac kez yasandı bu durım, özürler diliyor sonra yine aynılarını yapıyorŞimdiki yaşadıklarınızı 10 ile falan çarpıp düşünün. Evlenince ben buna katlanabilecek miyim diye. Cevabınız evetse devam edin zira böyle saygısız bir insan değişmez en fazla bir süre baskılar kendini sonra yine patlar. Hayır ise ayrılın yol yakınken dönün.
Ben de öyle düsünüyorum bi kac kez sans verdim zaten uzaklastım ondan bir de normal zamanlarda co ksevgi dolu cok iyi davranıyordu, ancak yıne aynı seylerı yaptı bu sefer görmezlikten gelmeyecegimSana ve ailene saygısı yoksa o adamı unut ileride sana eziyet gibi gelir hiç evlilik konusunu açmadan kapa derim. Sevgi ve saygı olmadan asla diyenlerdenim ben
Düzeleceğini umut ettim ama düzelecegini sanmıyorum artıkİyi düşün , en kötü kendini iyileştirsin öyle adım atın bari.
Küfür edenler kolay kolay bırakmıyor gözü çok korkmalı ki vazgeçmeliErkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Alkol mü alıyor?Düzeleceğini umut ettim ama düzelecegini sanmıyorum artık
Evlendikten sonra bir konu geçsin ufak bişey bile olsa sizi çok üzer bu adam 1 yapmış 2 yapmış 3,4,5 de gelir bunların huylu huyundan zor vazgeçer olan size olur siz yıpranırsınız hayattan soğutur böyle insanlar uzak durmanızda fayda var sevgi de bi yere kadar çünkü kaldıramayacagınız yükün altına girip de ezilmeyin boşunaBen de öyle düsünüyorum bi kac kez sans verdim zaten uzaklastım ondan bir de normal zamanlarda co ksevgi dolu cok iyi davranıyordu, ancak yıne aynı seylerı yaptı bu sefer görmezlikten gelmeyecegim
Size ve ailenize saygisi olmayan birini nasil seviyorsun hala anlamiyorum .. bence sevmeye devam edin ve evlenin evlenince düzelir ...Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?