- 3 Temmuz 2019
- 31
- 6
- 3
- 30
- Konu Sahibi Aslihan2456
-
Cok seviyordum onu en baslarda cok efendiydi hala benım ıcım her seyi yapar benı cok dusunur ama sınırlenınce baska bir insan oluyor, ama saygı en önemli sey iyi olan tarafları da silip götürüyorNolur evlenme. Çok üzülüyorum böyle ilişkilerin evlenince düzelecegine inanıp evlenenlere. Böyle bi düşüncen varsa sakınnn.
Hep diyorum 100 puanlık bi ilişki evlenince 70 e falan düşüyo. Ama düşüyo yani. Kurtarıyorsa evlen ama zaten 50 puanlıksa neden bu macera!
Ben de tavız vermeyecegim.İlerde kızınızın sevgilisinin size küfür etmesini istemezdiniz sanırım taviz verilcek konu değil lütfen kendinize yazık etmeyin
Ve hala nasil seviyorum diyebilirsin die ekleyin benceŞaka mı bu? Ailene ve kendine küfür etmesine nasıl izin verirsin?
Bak sen de farkındasın cnm. Şimdi haftada bi kez sinirleniyorsa aynı evde olduğunda buna hergün şahit olacaksın. Çok seviyor olabilir ama saygısı dengesi daha önemliCok seviyordum onu en baslarda cok efendiydi hala benım ıcım her seyi yapar benı cok dusunur ama sınırlenınce baska bir insan oluyor, ama saygı en önemli sey iyi olan tarafları da silip götürüyor
Tamam o zamanAffettigim için pismanım ben de keske en
Su manada dedim örnegin ailemin giyim kusamına bile laf ediyor annem vs kapalı olmasına ragmen.
Bunun kapalılıkla acıklıkla ılgısı yok tabiki istedigi gibi herkes giyinir kimsenin de haddi degildir.
Muhafazakar olmasına ragmen derken elestirecek bir seyi olmamasına ragmen anlamında dedim
Kendinizi niçin bu seviyesiz insanların kucağına birakiyorsunuz, ne sevgisi geçin bunları, yaşınız küçük,sevgi değer vermektir, saygidir, bunların hiç biri yok sevgilinizde, ilerde bu küfürler daha da seviyesizlesip dayak vs gider, 12 yıllık evliyim, eşimden bir kere küfür duymadım, kendinize gelin, kaçarak uzaklasinErkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
O zaman sen neden istiyorsun hiç mi kendine güvenin yok, ya da bence başkasını bulamicam diye yanındasınAilem asla istemez anlatsam
Yok hic öyle bir korkum yok zaten sogudum her seyden, tamamen onu sevdigimden ayrılamadım su zamana kadarO zaman sen neden istiyorsun hiç mi kendine güvenin yok, ya da bence başkasını bulamicam diye yanındasın
Ben de öyle düsünüyorum bi kac kez sans verdim zaten uzaklastım ondan bir de normal zamanlarda co ksevgi dolu cok iyi davranıyordu, ancak yıne aynı seylerı yaptı bu sefer görmezlikten gelmeyecegim
Asırı sınırlı bi anda ufak bir sıkıntı bile olsa asırı derece bagırıyor ve küfrediyor.Bipolar bozukluk falan mı var acaba?
Degil bunun ben de farkındayım.Kusura bakmayın ama sizin durumunuzdaki insanların akıl tutulması yaşadığını düşünüyorum. İnsan saygısızlık karşısında hala seviyorum diyebiliyorsa, akıl devre dışı kalmıştır ve o insanın kendisine saygısı yok demektir. Çünkü kendisine saygısı olan kişi başkasının yaptığı terbiyesizliklere göz yummaz. Hadi duygularınıza söz geçiremiyorsunuz diyelim, aşkından ölen birilerini duydunuz mu? Biraz mantıklı düşünün lütfen. Evliliğin temelinin sağlam olması için sevgi kadar saygıya da ihtiyaç var. Biri olmadığında o ilişki çöker, bugün çökmediyse, yarın çökecek. Hem de sizi yıpratarak... Felaket tellalı gibi konuştum ama konuşarak anlaşma kapasitesi olmadığı için sorunları psikolojik şiddet uygulayarak çözemeye çalışan insan ayaklı bir felakettir zaten. Sizce böyle biriyle evlenmek ne kadar akıllıca?
Asırı sınırlı bi anda ufak bir sıkıntı bile olsa asırı derece bagırıyor ve küfrediyor.
Kendine ve ailene değer veriyorsan bu adamdan uzak dur.Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?