Çok kötüyüm... Fikirlerinize ihtiyacım var..

Cok seviyordum onu en baslarda cok efendiydi hala benım ıcım her seyi yapar benı cok dusunur ama sınırlenınce baska bir insan oluyor, ama saygı en önemli sey iyi olan tarafları da silip götürüyor

Kusura bakmayın ama sizin durumunuzdaki insanların akıl tutulması yaşadığını düşünüyorum. İnsan saygısızlık karşısında hala seviyorum diyebiliyorsa, akıl devre dışı kalmıştır ve o insanın kendisine saygısı yok demektir. Çünkü kendisine saygısı olan kişi başkasının yaptığı terbiyesizliklere göz yummaz. Hadi duygularınıza söz geçiremiyorsunuz diyelim, aşkından ölen birilerini duydunuz mu? Biraz mantıklı düşünün lütfen. Evliliğin temelinin sağlam olması için sevgi kadar saygıya da ihtiyaç var. Biri olmadığında o ilişki çöker, bugün çökmediyse, yarın çökecek. Hem de sizi yıpratarak... Felaket tellalı gibi konuştum ama konuşarak anlaşma kapasitesi olmadığı için sorunları psikolojik şiddet uygulayarak çözemeye çalışan insan ayaklı bir felakettir zaten. Sizce böyle biriyle evlenmek ne kadar akıllıca?

Cok seviyordum onu en baslarda cok efendiydi hala benım ıcım her seyi yapar benı cok dusunur ama sınırlenınce baska bir insan oluyor, ama saygı en önemli sey iyi olan tarafları da silip götürüyor
Bak sen de farkındasın cnm. Şimdi haftada bi kez sinirleniyorsa aynı evde olduğunda buna hergün şahit olacaksın. Çok seviyor olabilir ama saygısı dengesi daha önemli

Tamam o zaman

Kendinizi niçin bu seviyesiz insanların kucağına birakiyorsunuz, ne sevgisi geçin bunları, yaşınız küçük,sevgi değer vermektir, saygidir, bunların hiç biri yok sevgilinizde, ilerde bu küfürler daha da seviyesizlesip dayak vs gider, 12 yıllık evliyim, eşimden bir kere küfür duymadım, kendinize gelin, kaçarak uzaklasin

ne yapacağını sana söylüyorum, erkek arkadaşına arkanı dönüp gaza bas koş asla arkana bile bakma.. sonra geç olabilir bunun için

Şimdi bu yaşadıklarını 5 ile çarp ve hayal et. Nasıl bir evlilik! olacağının cevabı orada..

He bu arada öyle sevgililikteki gibi kolay ayrılma da olmuyor evliyken.
Bir de erkenden çocuk olursa boşansan da ömür boyu bir magandayla muhattap olma problemin olacak..

Çok kötü bir senaryo değil mi? Ama kendine çizeceğin yol tam olarak bu..

Ben de öyle düsünüyorum bi kac kez sans verdim zaten uzaklastım ondan bir de normal zamanlarda co ksevgi dolu cok iyi davranıyordu, ancak yıne aynı seylerı yaptı bu sefer görmezlikten gelmeyecegim

Bipolar bozukluk falan mı var acaba?

Degil bunun ben de farkındayım.
Tamamen duygusal düsünerek bu zamana kadar getirdim artık duygusallıgı bi kenara bıraktım mantıken dusunuyorum ben de evlenmemem gerektiginin farkındayım

Asırı sınırlı bi anda ufak bir sıkıntı bile olsa asırı derece bagırıyor ve küfrediyor.

Ruhsal bir problemi olduğu çok açık. Gitsin bunun için tedavi olsun.
Ama sen onu tedavi etmekle yükümlü değilsin. Bana ihtiyacı var bırakamam diye kendini kandırma yoluna falan gitme.

Bu şekilde evlilik anca cehennem azabı olur. Sevgi her şeyin üstesinden gelmez. Zaten evlilikte bir zaman sonra o ilk sevgi de kalmıyor. Yaşananlara göre şekil alıyor..

İnsanlar mutlu ve huzurlu olmak için evleniyor. Bu konuda kafanda ufacık soru işareti varsa sakın bu yola girme..

Ayril neden sana hatta ve hatta bak vurguluyorum senin* ailene * kufur eden adamla nisanlanmak istiyorsun ilerde emin ol bin beter olacak. Erkekler herzaman en iyiside dahil sevgiliyken melek nisanliyken biraz daha salar ve evlenince gercek yuzunu gosterir simdiden o kimki senin ailene kufur edebiliyor hadi o terbiyesiz sen nasil kabul edebilip hala bu adami sevebiliyorsun. Eminim burda kimseyi dinlemiyecek ve devam edeceksin ilerdede konu acinca boyle degildi bana gercek yuzunu gostermedi diyeceksin. Ama herkes kendi yapar . Bu adam arkandan diyordurki ben kendine ailesine kufur ediyorum hala beni seviyor ben ailesinden daha degerliyim ilerdede ne istesem yapar modunda her haltida yer.

Kendine ve ailene değer veriyorsan bu adamdan uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…