- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Aslihan2456
-
Bravo. Doğru karar. Hayatını yıllarını kurtardın.Ayrıldım arkadaslar bir daha baslamamak üzere. Vaktinizi ayırıp yardımcı oldunuz düşüncelerinize, hepinize teşekkür ediyorum :)
Simduden boyleyse,evlendikten sonra cook cekersin.kendini agirdan sat biraz,senin dediklerinin olmasina alistir yoksa yurumez bu isErkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
Ömür boyu bekar gezsin şimdi. Kimsenin kızına zarar vermesin. Öküz herifAyrıldım arkadaslar :)
İnsallah :))Ömür boyu bekar gezsin şimdi. Kimsenin kızına zarar vermesin. Öküz herif
Ayrıldıgımı yazmıstım son yorumlara okumadınız sanırım:)umarım evlenince sevginin değil de saygının daha önemli olduğunu hatta HAYATİ önem arz ettiğini birgün anlamak zorunda kalmazsın..
Evet sonradan gördüm hakkınızda hayırlısıAyrıldıgımı yazmıstım son yorumlara okumadınız sanırım:)
Hayır bilmiyor bilseler, asla istemezler
Ayrıldım arkadaslar :)
7 yillik evliyim.aklin varsa heryerden engelle bu kisiyiErkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Ayrıldım sonunda, Allah a sükür7 yillik evliyim.aklin varsa heryerden engelle bu kisiyi
İnsallah :)Şimdi okudum. Helal olsun
Akıllı kadınlar mutluluğu bir gün mutlaka yakalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?