Çok kötüyüm güya bu gece nişanım olacaktı...

canım ya Allah sabır versin bacım valla kötü durum ama sabırlı ol yani seni anlıorum insan sevince yaptıklarına göz yumuyo görmezden gelio bazen ama ne desem bilmem ki çok üzüldüm gerçekten şimdi yorum yapsam da bişi değişmicek çünkü her şeyi sen daha ii bilirsin mantığını kullan madem öyle:teselli:

canim nasil kisilik bu böyle ne demek aileni aradan cikart
seni pat diye ortada birakmis bu durumda bu adam sevilmeye
güvenmeye deger birisi degil yaptiklari normal degil ki
allah yardimcin olsun

cnm çok üzüldüm durumuna aşk acısı er yada gec geçicek iyikide seni yaryolda bırakcak bu adamla resmyete dökmemişssn işi çünkü bu adam seni ve eski karsını yolda bıraktıysa ilerde çocuğunlada bırakabilirdi ve sana çok daha buyuk bir üzüntü verebilirdi bence zararn neresnden dönersen kardır sen basından dönmüşsn llaha sukret onun nası bi insan oldugunu zamanında anlayabildiğin için ve allahtan gönlün için hayırlısını iste

Şu an sevmekle nefret etmek arasında olduğunu az çok anlayabiliyorum.
Ama emin olo hissettiğin sevmek değil alışkanlıktan dolayı yanında görmek isteği...
a.s
Asla üzülme canım gerçekten herşey iyiye gidecek
buna inan...

neler oldu neler bitti anlamadim ama su varki o adamdan sana yar olmaz
yaptigi sana ve ailene buyuk bir saygisizlik
aileni aradan cikart demekle sorumluluktan kacmis oldu
seni idare eder kandirir ama aileni aradan cikartmak istemesi iyi seyler dusunuyor degil
ayrica onun ailesi bu duruma ne diyor???

Canım zor bir dönemdesin ama Allaha hawale etmişsin Rabbim herşeyin hayırlısını bilir belliki sağlam bir adam değil onun için değmez sewmişsin çok mormal ama kendini onun için feda etme atlatırsın mantıklı birisin belli ailen yanında çok şükür atlatırsın Allahın izniyle dua et bol bol canım
Allah yar we yardımcın olsun

ne saygısız biriymiş yaa sen hayaller kurarken o bahane aramaya çalışıyormuş.herşeyin hayırlısı de cnm unutmaya çalış ilerde daha büyük sorunlar yaşardınız belki nişanda böyleyse düğünde neler olurdu

senin için hayrılısı olmuş cnm bence
çünkü bu adam seni bırakır giderdi ozaman daha kötü olurdu boşver
Allah ıslah etsin onu alsanaalsanasmile

Başta hata sende kusura bakma .

Adam istemiyorsa zorla mı evlendireceksin .

O konuyu açmıyorsa sen de açma.Yada açtın madem açık açık konuş böyle bir düşüncesi var mı yok mu..Ona göre hareket edin.

Hem takı alışverişine nişan alışverişine tek başınıza gitmişsiniz.Kendi kendinize gelin güvey olur gibi.

Belki ailesi birşey dedi.Onu taktı kafaya.

Siz resmen kimse bize bulaşmasın biz kendi kendimize evleniyoruz şeklinde hareket etmişsiniz.

Nişanı iptal etmiş madem aramıyormuş da sen de arama o arayana kadar.

Buara aileler tanışıyor mu bari...

Tanışmıyorlar dersen hiç şaşmam ama

herşeyde bir hayır vardır bende 5 yıl çıktıktan sonra söz aşamasında ayrıldım bütün akrabalarıma en çok babama mahçup oldum ama atlattım hepsi geçiyor zamanla

hiç kimse vazgeçilmez değildir şu koca dünyada. sakın bir daha arayıp onun kıçını kalydırma. o arasada açma. başka birini bulursun nasılsa oda ona kapak olur, kafasını taşlara vurur.

bence erkek gerçekten çok sevmiyorsa çok içten istemiyorsa her zaman kaçmaya hazırdır ben de yakınımda böyle bir olaya tanık oldum baştan olması daha iyi derim

herşeyde bir hayır vardır bende 5 yıl çıktıktan sonra söz aşamasında ayrıldım bütün akrabalarıma en çok babama mahçup oldum ama atlattım hepsi geçiyor zamanla

5 yıl sonra hemde ayy yaa Allah vermesin izninle bişi sorcam nie o kadar süre sonra bitti acaba merak ettim?

yaşadığın çok zor bişey , şuan ona seni herkese mahçup ettiği için kızıyorsun . ama bunları düşünme.kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin hayat senin ve sadece çok şanslı olduğunu düşün , hayırlı değilmiş ve daha da uzamadan bitmiş de.

nişanlı adayınızı ablanızla, kuyumcuya giderken tanıştırmak istemeniz ilginç. bence şık durmamış.

bu hareketiniz bana planlamada sorunlar yaşayan biri olduğunuzu düşündürdü.

öfkeli veya kızgın olabilirsiniz ancak ben böyle düşündüm.

iş ciddiye binince kaçmış bu kadar basit........Allahın sevgili kuluymuşsunda kurtarmış seni yol yakınken evlensen nolucaktı? böyle şimdiden seni ortada bırakan ilerde napmaz? aklına başına al bacım hayır gelmez bundan evlilik aşkla yürümüyo sadece ......

sana şimdi ne söylense faydasız zamanla yavaş yavaş hafifleyecek yükün benim kardeşimin de başından bu tür bir olay geçti ve zar zor oldu nişanı ama yürümedi bir yede patlak verdi.tek taraflı özveriyle olmuyor.zararın neresinden dönersen kar.nişanın olsaydı nişan atması daha zor gelecekti.kız kardeşim de çok kötü günler geçirdi başında sabhalara kadar bekledim intehar edecek diye.ama şükür atlattı ve şuan çok mutlu bir beraberliği var :) seninde böyle olacak emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…