çok kötüyüm...kızlar yardım...

eşinizden özür dilediniz mi bilmiorm ama bence arayı düzeltmek için acil adım atmalısınız..gerçi o da size ve kardesinize siddet uygulamıs hatalı bu konuda ama hiç bi erkek maddi konuda aşagılanmayı hazmedemez..heleki kıskandıınız insan onun kız kardesi aynı kandan bi insan..hatanın büyüğü sizde o yuzden arayı düzeltmek için adım atın derim kendi fikrimce

sanırım dedığınız doğru ben ona kızdığımda ve neden yaptın deyı eve gelıp hesap sorduğumda tokat attı zaten bana. çünkü dedı benı aılenıze aldıysanız ben annene anne dedıysem ona da kardesım dıyosam döverımde büyük hatasını gördüğümde yerı geldı ona sırlıp ağladım da. ıste ondan sonra dank ettı kafama. aılem esıme kızmıyor çünkü kardesımın yaptıklarını nasıl bı karakter olduğunu bılıyor.bütün aılem kardesımden bıktı ve uzak duruyorlar ondan. ama o ınatla adam etmeye calısıyor her seferınde sonunda dayanamadı sanırım vurdu. sonrada ben ona destek vermedım dıe bana vurdu.

eşinizin size karşı bu kadar nazik olması alttan almasının sebebi eskiden zor zamanlar geçirmeniz

o yüzden ister kardeşinizin rahatsızlığı isterse görümcenin zenginliği olsun evinize yansıtmayın

eşiniz belli ki çok iyi niyetli birisi onun sınırlarını zorlamayın iyiliğimi suistimal ediyor diye düşünmesin

pişman olmuşsunuz belli ki siz davranışlarınıza çeki düzen verirseniz eşinizde unutur gider

selam arkadaşım.üzüldüm senin adına hepimiz nefis taşıyoruz herşyin en güzeli bizim olsun istiyoruz.haklısın ama kıskançlık kötü birşey ve farkındaysan kendine ve çevrendekilere zarar veriyorsun.eşya değil mi sonuçta ömürlük değil biraz kullan para biriktir biraz eskiyince sende alırsın istediklerini .eşinede yazık adam ne yapsın elinden o kadarı gelmiş bu devirde tek maaşla geçim zor ona fazla yüklenme.olmazsa sende gir bi işe çalış hep ondan bekleme.bence git eşinden özür dile hala barışmadıysanız.gönlünü al oda çok üzülmüştür kıskançlık etmekle eline bişey geçmez allahtan iste ve çaba göster .....

Allah korusun dilerim öyle birşey yapmaz. O zaman ilk işiniz kardeşinizin gönlünü almak olsun, evet anneze söyledikleri affedilemez ama o hasta kabul edilebilir bir tarafı var.

Önce kardeşinizle konuşun gönül alın.
Sonra eşinizden özür dileyin, onu doldurmak istemediğinizi, üzüntüden yaptığınızı söyleyin.
Kardeşinizle eşinizi bir araya getirmeyi de ihmal etmeyin.

ben eşime öle bişi desem bana vericeği cvp senin annen baban alsaydı ozaman olurdu öle de yani...sizin anneniz babanız yapsaydı sadece tabak çanak la olmuyo...empati kurun..eşinizde mesela angelina jolie gibi bi kadın isteseydi nasıl olurdu....?????
benimde herşeyi öle bana yakışır bi şekilde olmadı fakat bazen bende kötü hissetsemde kendimi hayır diyorum elimizdeki buydu bunu yaptık ama ilerde çalıştığımız takdirde daha iyisi olucak biliyorum...bana kalırsa bu düşüncelerden sıyrılın eşinizi bi erkek olarak ezdiğinizin farkındamısınız

canım madem sıkıntılı bi hayatın oldu neden üstüne üstlük sorun çıkarıyorsun anlamadım maden eşinde4n memnunsun sana sunduğu hayattan da memnun olmalısın..ayrıca eşini huzursuz eden bence sensin adam patlamış sonunda hernekadar yaptıkları yanlış olsada tabi..altını çiziyorum fakat zorlu bi hayattan sonra huzurlu bi hayatı bulmuşken dünya malına takıp neden kendini eşini huzursuz edip sorun çıkmasına neden oluyosun ki...

ona buna özenip dile getirip şunun busu var şunu şusu var diyip adamı yüze çıkarmışınız tokatıda yemişiniz üstüne bir bardak su için yuvanıza sahip çıkın kul rızkını yer her insanın kaderi yazgısı ayrıdır elindekiyle şükretmesini bil kocanla boşuna aranızı sogutmayınn

açık ve gerçekçi bir şekilde yorum yapacağım, o yüzden sakın alınmayın konu sahibi...hepimizin bildiği gibi aile ve bireyleri çok önemlidir, kişiyi şekillendirir.herkes ailesinin bir nevi aynasıdır.ailenizden bahsettiniz; babam içkiden hayatını kaybetti,kardeşim madde bağımlısı diyorsunuz. ama ne yazık ki siz de bu ailenin kızı olarak lüks ev,lüks araba,lüks eşya,yazlık için anladığım kadarıyla babanıza ve kardeşinize hiç benzemeyen, eşinize yükleniyorsunuz. siz bu olumsuz yaşam felsefenizi ailenizden almışsınız .şimdi diyeceksiniz ki öyle düşünseydim evlenmezdim ama belli ki istikrarlı bir hayat duruşunuz yok...size önerim şükür etmeyi hiç unutmayın her koşulda...

eşinizi bu hale siz getirmişsiniz kusura bakmayın ama

kardeşini dövmesi hoş olmamış ama sizin kendi annenize

küfür edince yüreği de dayanmamıştır ondan tepkisi sert olmuştur

siz ne diye görümcenizi kıskanıyorsunuz ki eşiniz imkanı buymuş bile bile evlenmişsiniz

ayrıca görümcenizin evlendiği kişi varlıklıymış herkes nasibiyle hayat yaşar tatlım

bu huylarından vazgeç eşini saçma sapan nedenlerden igneler durursan olacağı bu cnm benim

bir erkege söylenebilecek en son laf parasızda olsa evini zar zor idare de etse siz ona destek olmalısınız köstek değil

İyi niyetli bir yaklaşım ama bana göre yanlış.

Ailesi insanın geleceğini şekillendirmez. Tabi ki konu sahibi gibi eşten de istenmez. Herşey bizim elimizde. Ve haklısınız, şükretmemiz lazım.

Ama bu hoş birşey değil sonuçta eşinizin kardeşi ve kardeşinin eşi kendi paralarıyla çalışıp kazanıp yapmışlarsa sizin bu şekild kıskançlık yapmanız ayıp olur. Sonuçta herkesin durumu bir olacak değil. Ki ayrıca siz eşinizi size güzel arabalar evler eşyalar alsın diye mi sevdiniz. eşyayla malla mülkle mutluluk olmaz bence asıl mutluluk sevdiğinizi insanla sağlıklı huzurlu şekilde bir ömür yaşamak. para kazanılmayacak şey değil elbet kazanılır ama eşinize yaptığınız bu davranışlar yani iyi bir hayat yaşatamadığı için attığınız tripler sonucu bir daha aynı sevgiyi nasıl kazanırsınzı bilemem. demek ki o kadar nefret ettirmiş kızdırmışsınız ki size vurmuş ben sizi çok hatalı buldum. eğer çalışmayan bir bayansınız hatta bana göre yerden göğe kadar hatalısınız

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar sizede kıl oldum he hiç insan psikolojisinden anlamıyorsunuz madem anlamıyorsunuz yorum yapıp kızı üzmeyin o da böyle olsun istemezdi anlayış gösterin biraz !

Arkadasim tüm yorumlarinizi okuyamadim ama ilk mesajiniza istinaden;
Hasetlik, kiskanclik insanin önce kendini yakar sonra cevresini.
Kabil in cok sevdigi kardesi Habil i öldürmesine sebeptir kiskanclik, aman deyim haa.
Atin bu duygularinizi icinden, dertsiz insan yoktur, parasi olaninda baska derdi vardir.
Esinizi onaylamasamda, baya bir tahrik var ortada.

Anlattıklarına bakılırsa bence sen kanatsız bir melekle evlisin güzelim daha ne istiyorsun ayrıca mutlu olmak için çok zengin olmaya güzel eşyaların olmasına filan da gerek yok. Ben 10 yıllık evliyim hiçbir gün bir başkasının evine eşyalarına özenmedim ben kendi eşyalarımla kendi paramla sevdiğim adamla evimde çok mutluyum çünkü 2 tane de yavrumuz var ikimizde çalışıp birbirimize destek olup kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz.

ya kızlar sizede kıl oldum he hiç insan psikolojisinden anlamıyorsunuz madem anlamıyorsunuz yorum yapıp kızı üzmeyin o da böyle olsun istemezdi anlayış gösterin biraz !

Hadi biz insan psikolojisinden anlamıyoruz o zaman o da kocasının bu kadar üstüne gitmeyip onun psikolojisinden anlasaydı bu durumlar yaşanmazdı zaten.

canm benm sana hiç nasıl yaptın neden yaptın oh iyi olmuş hak etmişsn gibi yorumlar yapmıcam bu tarzda konuşanlarıda kınıyorum. olmuş işte yapmışsın bi hata ve en önemlisi gerçekten pişman olmuşsun ve eşini seviyorsun belli. bana öle gözü parada pulda olan bir insan gibide gelmedn. bu saatten sonra yapıcağın en mantıklı şey eşinin gönlünü almak ve pişman olduğunu ona göstermek. bence onu mutlu et jestler yap ha bide al karşına konuş ben böle böle yaptım ama çok pişmanım die, eminim bu mewzu aranızda uzamıcaktr.

mutluluk iyi bir eş ile soğan ekmek yemektir

yeterki sana değer versin sevsin saysın

aileni başının üzerine alsın mutluluk budur

mal mülk şan şöhret değildir mutluluk

sen azla yetinmiyorsun cnm çoklada yetinmeyi bilemezsin

çünkü hep daha fazlasını istersin okuduklarımdan bunu anladım

bu kıskançlık hasetlik duygunu içinden at senin için iyi olamayan bir duygu

eşinize çok üzüldüm inan adam daha ne yapsın sana anlamadım

tokatı yemişsiniz ama durduk yere değil dimi!

bir insana 40 gün boyunca ne dersen de dellenir

başarmışsınız

Arkadaşlarım lütfen oh olsun iyi olmus gibi mesajlar atmayın her ınsan hata yapar ve sız boyle dedıkce daha da güçsüzlesıp kendımden nefret edıyorum ıyıce. Ben oyle cok mala mülke düskün bırı değilim, belkı ozendığımden yol arkadasıma cok büyük haksızlıkta bulundum ve farkındayım. Yanı neredeyse kafama kadar kuma gömüp teker teker sız de tokatlıcaksınız. Tokat onemlı değıldı canımı yakan esımın kardesıme vururken zıvanadan çıkardınız benı evde ayrı burda ayrı demesıydı. tokadı orada yedım ben,benım annem bıle haksız buldu.kocanın gönlünü yap dıo amacım paylasmaktı.kendım ettım kendım de buldum,evet sıddetın bahanesı olmaz ama ben hakettım.bukadar da cesurum ıste. emınım ıçınızde cok kez hakedıp haksız yere üste cıkmaya calısanlarda vardır. sız de ınsansınız ben de. hata yapabılırım.tekrarlarsam o ayrı. ama pısmanım dıyorum.

ortada bi yanlış varsa sölemek yol göstermek gerekmezmi...burda kimse ohh demedi ona..herkezin ortak fikri şükretmeyi bilmelisin yönünde oldu..allaha şükür ohh dicek kadar kötü bi millet haline gelmedik ..yapılan yorumlar aksine çok güzel yorumların yüzde 99u aynı...ama içlerinde ohh diyen kimse olmadı..bundan sonra yapması gerekeni o düşünücek eşini tanıyan o bilen o biz kendimizce doğruyu yanlışı söledik ona...bundan sonrası zaten ona kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…