- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
- Konu Sahibi watershine
-
öncelikle bu yaşadıklarınızı ve kendi hatalarınızı görebildiğiniz ve çoğumuzun itiraf bile demeyeceği kıskançlıklarınızı itiraf ettiğiniz için tebrikler..
ben hayatta her insana herşeyin adaletli verildiğini düşünüyorum.. herşeyi mükemmel giden bi insan görmedim.. zengin olabilir karşı taraf ama sizin kadar iyi bi eşi olamaybilir..ya da sizin öyle bi çocuğunuz olur ki paradan, zenginlikten daha fazla gurur verir size.. anlattğınızıa göre eşiniz size ve alilenize değer veriyor böyle düşüncelerle evliliğinizi köreltmeyin..
merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. Eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. Istediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. Ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. Gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. Inanın cıldırcam.ne yapmalıyım bılemıyorum.esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.
ya napıcağımı sasırdım bı yanda kardesım dayak yedı, bı yanda esım üzgün bı yanda aılem. kardesım sızı sıldım defterden dedı cıkarken evden. o nasıl canımı yakıyo. zaten ıntıhara meyıllı bırı. ama bu üçüncü kez tedavı oluşu çok güçsüz bı kısılk. babam öldü alkolden çok kötü bı yasantım oldu ınanın. emınım daha beterı vardır allah korusun. ama allah karsıma esımı cıkardı ıyı huylu vıcdanlı bırı. ıçı ıçını yıyo bılıyorum ama tekdir ile uslanmayanın sonu kötektir cok uyardım yardımcı oldum ama anlamyıo o kadar da sımaramaz dıyo.küfredemez dıyo. ya kafayı yıcem ınanın.
Merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. İstediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. İnanın cıldırcam.Ne yapmalıyım bılemıyorum.Esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.
açık ve gerçekçi bir şekilde yorum yapacağım, o yüzden sakın alınmayın konu sahibi...hepimizin bildiği gibi aile ve bireyleri çok önemlidir, kişiyi şekillendirir.herkes ailesinin bir nevi aynasıdır.ailenizden bahsettiniz; babam içkiden hayatını kaybetti,kardeşim madde bağımlısı diyorsunuz. ama ne yazık ki siz de bu ailenin kızı olarak lüks ev,lüks araba,lüks eşya,yazlık için anladığım kadarıyla babanıza ve kardeşinize hiç benzemeyen, eşinize yükleniyorsunuz. siz bu olumsuz yaşam felsefenizi ailenizden almışsınız .şimdi diyeceksiniz ki öyle düşünseydim evlenmezdim ama belli ki istikrarlı bir hayat duruşunuz yok...size önerim şükür etmeyi hiç unutmayın her koşulda...
ya kızlar sizede kıl oldum he hiç insan psikolojisinden anlamıyorsunuz madem anlamıyorsunuz yorum yapıp kızı üzmeyin o da böyle olsun istemezdi anlayış gösterin biraz !
canm benm sana hiç nasıl yaptın neden yaptın oh iyi olmuş hak etmişsn gibi yorumlar yapmıcam bu tarzda konuşanlarıda kınıyorum. olmuş işte yapmışsın bi hata ve en önemlisi gerçekten pişman olmuşsun ve eşini seviyorsun belli. bana öle gözü parada pulda olan bir insan gibide gelmedn. bu saatten sonra yapıcağın en mantıklı şey eşinin gönlünü almak ve pişman olduğunu ona göstermek. bence onu mutlu et jestler yap ha bide al karşına konuş ben böle böle yaptım ama çok pişmanım die, eminim bu mewzu aranızda uzamıcaktr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?