- Konu Sahibi watershine
-
arkadaşlar gereken şeyleri söylemiş. benn farklı bir şey söyleyeceğim
gerçin kkda çok söylenir bu
eşinize aile sorunlarınızı anlatmayın, ailenizle eşinizi çok görüştürmeyin. şimdi iyi olabilir ama ilerde bunun faturası size çıkar
en iyi erkeğin bile içinde bir şeytan yatar unutmayın. eşinizden özürünüzü dileyin ve artık asla sorunları yansıtmayın
esımde benım aılem hatta o aılem ılk basta artık. o yüzden ben de onun aılesıyle o da benım aılemle süreklı görüsüyoruz. kımse bundan sıkayetcı değıl aslında ama ailenın ıcınde sorunlu 1 kışı herkesı olumsuz etkılıyor.
yinede dürüstçe bunları itiraf ettiğiniz için tebrik ediyorum. en azından yaptığınızın farkındasınız. özeniyor olabilirsiniz anlıyorum ama düşününki huzur parayla alınmıyor ve şuan en çok ona ihtiyacınız var sanırım.
Merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. İstediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. İnanın cıldırcam.Ne yapmalıyım bılemıyorum.Esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.
yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. eğer yanlıs olmasaydı yazmazdım buraya. esım ıyı nıyetlı bır ınsandır ve bana 15 gün boyunca haksızlık edılyosun yalvarıyorum yapma dedığı halde zulmettım ona resmen. kardesıme de cok destektı onla ağlar abısı gıbıdır ama anneme terbıyesızlık edınce dayanamadı sanırım. bana tokat attı ama bın pısman oldu ardından ozür dıledı öptü.ama sanırım hakettım ben peygamber olsa dayanamazdı sanırım.15 günlük bırıkım. sanırım kardesıme tepkısıde benım katkım büyük. napcam bılemıyorum.
Merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. İstediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. İnanın cıldırcam.Ne yapmalıyım bılemıyorum.Esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.
değerli yorumlarınız için tesekkür ederım kızlar. esımle cok sükür dün konustuk yemeğe cıktık. bırbırımızle dertlestık. haksızlık ettığımı soyledım ona.ozür dıledım.allahım utandırmasın aramızdaki hersey düzedı. ama gelgelim kardesım konusunda üzgünüm buruğum ve esımde üzgün ama pısman olmadığını ve kardesımın bunu hakettığını düsünüyr aynı aılem gibi.
benım kardesım benım anneme agza alınmayacak seyler söylerse benım yanımda eşim kardesimi dövsün... eşiniz kardesınızı bosuna dövmemiş dediğinize göre sizde haksızlık etmişsiniz eşinize barısmıssınız ama bence parayla saadet olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?