çok kötüyüm...kızlar yardım...

Hatanın farkında olman gerçekten güzel.. Onun dışında eşine kendini affettirmen gerekiyor. Sonuçta o da ister herşey 4-4lük olsun ama olmayınca olmuyor evde huzur olsun yeter diyoruz ama sonra sonra bir taraf böyle imalı, iğneleyici konuşunca böyle huzurda kalmıyor malesef.. Ayrıca şunu belirtmek isterim hiç bir kimse ve ya hiç bir şey 4-4lük değildir. Boşuna kıskanmayın ablasını da, zamanla elbet sizinde eviniz, arabanız olur. Sıkmayın eşinizi de kendinizi de.

arkadaşlar gereken şeyleri söylemiş. benn farklı bir şey söyleyeceğim

gerçin kkda çok söylenir bu

eşinize aile sorunlarınızı anlatmayın, ailenizle eşinizi çok görüştürmeyin. şimdi iyi olabilir ama ilerde bunun faturası size çıkar

en iyi erkeğin bile içinde bir şeytan yatar unutmayın. eşinizden özürünüzü dileyin ve artık asla sorunları yansıtmayın

esımde benım aılem hatta o aılem ılk basta artık. o yüzden ben de onun aılesıyle o da benım aılemle süreklı görüsüyoruz. kımse bundan sıkayetcı değıl aslında ama ailenın ıcınde sorunlu 1 kışı herkesı olumsuz etkılıyor.

bence değiştiremeyeceğiniz bir şey için evliliğinizi ki daha ilk yıl mahvetmeyin.
kendi fikirlerinizi değiştirin.
üsttekilere değil de biraz da maddi olarak altta olanlara bakın. bunu düşünün.
maddi durumunuzu değiştiremezsinzi belki ama düşünceleri değiştirebilirsiniz.

ben genel olarak söyledim. erkekler bizim gibi değil, gün gelir yeter artık diyebilir

yani ben eşime anlatmazdım. bilmemesi benim hayrıma çünkü

bu benim düşüncem dikkate alıp almamakta size kalmış

yinede dürüstçe bunları itiraf ettiğiniz için tebrik ediyorum. en azından yaptığınızın farkındasınız. özeniyor olabilirsiniz anlıyorum ama düşününki huzur parayla alınmıyor ve şuan en çok ona ihtiyacınız var sanırım.

evet ama yazıkkı akılsız basım bunu basıma ılla bıseyler gelınce anladı. esım defalarca uyardı huzurumuz kalmıcak dıyede lafla anlamadım. sızce kardesım hakkında ne yapmalıyım?

hadi sana vurdu kardesini ne hakla dövebiliyor
huzurlu bir yuvayi altindan dösenmis bir saraya degismem eger calismiyorsan sende calis

söylenecekler söylenmiş zaten. bence hemen şimdi mutfağa geçip en sevdiği yemekleri hazırlayıp bir iki mum yakıp güzel giyinip süslenip püslenip başbaşa romantik bi an geçirmeye bakın ve özür dileyip gönlünü alın. içinizde tutamıyorsanız burda anlatın,hayvan besleyip ona anlatın ama sakın eşinize ve ailenize hiçbir şekilde yansıtmayın.. yoksa dünya malı diye çok sevdiğinizden de olursunz.

Son düzenleme:

madem bunları kabullendin hatanın ve eşinin iyi niyetinin , kişiliğinin farkındasın. o zaman evde pozitif enerji yaymaya çalış. ve çalışmıyorsan çalış.
evinle daha fazla ilgilen.

her evde olması gereken tek şey huzurdur.
biraz elinizdekiyle yetinmeyi bilin. başkalarının artılarını görünce içerleyip kıskanmak yerine sevinin.
bazı insanlar gerçekten çok şanslıdır. mesela sabancıyı düşün. bir röportajında keşke zengin olacağıma sağlıklı olsaydım evlatlarımda sağlıklı olsaydı demişti.

bence yaptığın çok yanlış madem böyle şeylere değer veriyordun baştan evleneceğin adamın yazlığı var mı lüks arabası var mı diye bakacaktın...eşinin şiddet göstermesi tabi ki kötü olmuş o ayrı mesele..kendiniz biraz dizginleyin yoksa şiddetin boyutu değişebilir..evliliğinize yazık olur

Adam sürekli şiddet uygulayan bir adam değil.

Bir kere bir tokattan bahsediyoruz, hemen adı dövmek olmuş.

Kadın resmen kıskançlığını dile getirmiş. Kalkmış adamı küçümsemiş durmuş.

Kim bilir neler dedi, belki de adam dayanamadı... Kendi ağzıyla söylüyor eşim sakindir diye zaten.

Maalesef ilk defa, ilk sayfadaki bir arkadaşa katılıp, konu sahibinin kaşındığını düşündüm ben de,kimse kusura bakmeycek gari.

yapman gereken çok basittt eşinin gönlünü almalısın herkezin bi sabır sınırı var sen bunu aşmışsın çoktan o yüzden otur eşinle konuş ben saçmaladım de ve özür dile

madde bağımlısı bir kardeşiniz var bence hep iyileri görmeyin bakın eşiniz sizin ailenizi bile yargılamamış kaldıki siz onu maddiyattan yargılıyosunuz bence maneviyat maddiyattan çok çok daha üstün demekki kişilik sahibi ki bunu yapmıyor bence siz kendinize yaparsınız mutlu olduğun bir eşin varmı var kira olsada eviniz kirayı ödüyormu ödüyorsa ne mutlu size bence evinizin huzurunu bozmayın derim

Iyide esinizi sinir etmek icin elinizden geleni yapmissiniz sonrada bana tokat atti diyosunuz, iyide herkesin maddi durumu bir degilki elbette esinizdede imkan olsa belki daha iylerini yapar fakat olmasa nerden yapsin biraz elinizdekilerle yetinmeyi bilin ki mutlu olasiniz bu sekilde laf sokarak nereye kadar ayrica sukretmeyi bilelim ve kiskanc olmayalim kaybeden hep siz olursunuz !!

mal mülk bunlar hep geçici şeyler huzur olsun gerisi boş yatım katım olmasın huzurum olsun yanlış yapmışın adamı çileden çıkarmışın huzurunuzu kaçırmışın bence kocandan özür dile

Son düzenleme:
Canım kıskanmak insana has bir duygudur. Olabilir, beğenmişsindir, sahip olma ihtimalin yoktur, özenmişsindir. Ki aslında senin ki kıskançlıkta değil. Ben özenmek olduğunu düşünüyorum.
Çoğunluk bu kıskanma mevzusuna birazcık tepki göstermiş ama ben inanıyorum ki kıskanç olmayan veya küçük yada büyük bir şeylere özenmeyen insan nadirdir. Ne güzel, sen dürüstlükle itiraf edebilenlerdensin. Eşinden acısını çıkartman haricinde kötü bir niyetini göremedim ben.

Buraya kadar sorun yok. Ancak fazlası ve aşırı dışa vurumu zararlıdır. Gördüğün gibi çevrene ve kendine zarar veriyorsun, eşine de. Yada evli olmasaydın, bir arkadaşının durumuna özenseydin, acısını ailenden mi çıkartacaktın? Evet.
Bu yüzden kendini bu konuda acil aşmalısın, en azından kendi huzurun için..

değerli yorumlarınız için tesekkür ederım kızlar. esımle cok sükür dün konustuk yemeğe cıktık. bırbırımızle dertlestık. haksızlık ettığımı soyledım ona.ozür dıledım.allahım utandırmasın aramızdaki hersey düzedı. ama gelgelim kardesım konusunda üzgünüm buruğum ve esımde üzgün ama pısman olmadığını ve kardesımın bunu hakettığını düsünüyr aynı aılem gibi.

benım kardesım benım anneme agza alınmayacak seyler söylerse benım yanımda eşim kardesimi dövsün... eşiniz kardesınızı bosuna dövmemiş dediğinize göre sizde haksızlık etmişsiniz eşinize barısmıssınız ama bence parayla saadet olmaz..

evet bosuna dövmedı ve ınanın hıç boyle olmasını ıstemedığını üzüldüğünü ama bı türlü laftan anlamadığı ıçın o an çıldırdığını soyledı. belkı olmamalıydı ama belkı de ders olur bu ona dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…