- Konu Sahibi watershine
-
Estgfrllah, sizi yargılamak gibi bir niyetim olamaz. Saygısız bir şey de yazmadım, tıpkı sizin biraz evvel yazdığınız gibi sanal dünya cümleler biraz sert olabiliyor.
Psikolojiniz bozuk değil mi? Ben mi yanlış anladım? Zor bir hayat yaşamışsınız.
Kimseye damga falan vurduğum yok, rica ederim bazı insanların gazına gelip yorumlara ters cvplar vermeyin. Ben dahil herkes sizin iyiliğiniz için yazıyoruz.
İnsanız, hata yapmaya müsaitiz; ben mükemmelim, siz kötüsünüz demedim, demem de.
kızlar esımle konustuk. özür dıledım ondan. aksama yemeğe cıkalım sana bıseyler ısmarlıyalım dedım. olur dedı.ablası ve nısanlısı da cağırdık. esyalarına katkımız olsun dıye onlara hedıye almak ıstedığımı soyledım esıme. okadar sevındı kı telefondan bıle anlayabılırım bunu. sanırım sızın burda bana yazdıklarınız olmasaydı zordu. bunu zorla değıl ıçımden gelerek yaptım.çok tesekkürler.
ama kardesımle olan konuyu nasıl halledıcem hıç bılmıyorum.
evet zor bı hayatım oldu esımde belkı bunu bıldığınden bana kıyamıyor 15 gündür sadece güzellıkle uyarıyordu. ama oyle bı hal aldım kı çekılmez oldu halım. pıskolojik destek almak konusunda ıse aslında herkesın ıhtıyacı var dıe düsünüyorum ınanın. herkesın dertlerı var ama benım yaptığım saçma sapan seylerle esımı üzmek ve pısmanımda.
Ama kardesımle olan konuyu nasıl halledıcem hıç bılmıyorum.
bunuda kardeşinin durumuna çok üzüldüğünü onun için birşeyler yapmak istediğini ve eşininde sana yardımcı olmasını istediğini söyleyerek başlayabilirsin
ve onu sert müdahelelerle değil sevgiyle yaklaşırsanız sorunların çözülebilieceğini anlatın
hem yaptığı hatayı güzellikle içini sızlatarak söylemiş olursunuz :26:
Tedavi görmedimi bu arada hiç kardeşiniz
Arkadaşlarım lütfen oh olsun iyi olmus gibi mesajlar atmayın her ınsan hata yapar ve sız boyle dedıkce daha da güçsüzlesıp kendımden nefret edıyorum ıyıce. Ben oyle cok mala mülke düskün bırı değilim, belkı ozendığımden yol arkadasıma cok büyük haksızlıkta bulundum ve farkındayım. Yanı neredeyse kafama kadar kuma gömüp teker teker sız de tokatlıcaksınız. Tokat onemlı değıldı canımı yakan esımın kardesıme vururken zıvanadan çıkardınız benı evde ayrı burda ayrı demesıydı. tokadı orada yedım ben,benım annem bıle haksız buldu.kocanın gönlünü yap dıo amacım paylasmaktı.kendım ettım kendım de buldum,evet sıddetın bahanesı olmaz ama ben hakettım.bukadar da cesurum ıste. emınım ıçınızde cok kez hakedıp haksız yere üste cıkmaya calısanlarda vardır. sız de ınsansınız ben de. hata yapabılırım.tekrarlarsam o ayrı. ama pısmanım dıyorum.
yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. eğer yanlıs olmasaydı yazmazdım buraya. esım ıyı nıyetlı bır ınsandır ve bana 15 gün boyunca haksızlık edılyosun yalvarıyorum yapma dedığı halde zulmettım ona resmen. kardesıme de cok destektı onla ağlar abısı gıbıdır ama anneme terbıyesızlık edınce dayanamadı sanırım. bana tokat attı ama bın pısman oldu ardından ozür dıledı öptü.ama sanırım hakettım ben peygamber olsa dayanamazdı sanırım.15 günlük bırıkım. sanırım kardesıme tepkısıde benım katkım büyük. napcam bılemıyorum.
ben sıze katılıyorum aile ınsanı sekıllendırır. mısal benım kardesımın boyle olmasında babamın rahmetlının suçu büyüktür. velakın ona bukadar sabredıp, bu kadar olumsuzluk yasaşıp,hala gülebılen anneme ne demelı ozaman?
inanirmisin iki seneden beri hayalini kurdugum ev esya arabam olmadi
esim calismadimi calisti parayi disardami yedi yemedi
isyan ederdim baslarda
uzuldugunu gordugumde ac gozlulugume oyle bir kizdimki
simdiye kadar evlenene kadar
rahat bir hayatim vardi ama icimde hep bir seyler noksandi
esim bunu tamamlamisti sonucta nasil bu hatayi yapabildim
diye kendimi yedim ve
esim maddiyatimiz dogrultusunda kucuk seylerle beni sevindirirken
komplekse dusup
ne ayicik aldi ne cicek
begenmem diye
onun ruhunu kalbini oksayacak sozler soyledim
daha cok deger verdim kucuk cocukca surprizler yaptim
ve yine cirkin ama sevimli bir ayicikla gelmisti
o an anladimki gonlunu kazandim kalbini onardim
kardesin konusundada ben esinin yerinde olsam
ozur dilemezdim kardesinden
bence bu aksam yemekten sonra
esine "insallah ablanda esi konusunda benim kadar sansli olur" de
bence bu cumle cok seyi onarir
ve sen lutfen dunya mali icin kendini uzme
inan hersey olur zamanla
diyelimki herseye sahip oldunuz bir anda
ve esin artik simdiki anlayisli saygili sevgili insan degil
ne olacak? o lüks seni bogmazmi
dunya mali icin yol arkadasini bir daha uzme lutfen
kızlar esımle konustuk. özür dıledım ondan. aksama yemeğe cıkalım sana bıseyler ısmarlıyalım dedım. olur dedı.ablası ve nısanlısı da cağırdık. esyalarına katkımız olsun dıye onlara hedıye almak ıstedığımı soyledım esıme. okadar sevındı kı telefondan bıle anlayabılırım bunu. sanırım sızın burda bana yazdıklarınız olmasaydı zordu. bunu zorla değıl ıçımden gelerek yaptım.çok tesekkürler.
Merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. İstediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. İnanın cıldırcam.Ne yapmalıyım bılemıyorum.Esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.
arkadaşlar sevgilim le haftaya buluşacam bana tüyo verin nasıl aşık edebilirim kendime yani dikkatini çekebilirim
arkadaşlar sevgilim le haftaya buluşacam bana tüyo verin nasıl aşık edebilirim kendime yani dikkatini çekebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?