çok kötüyüm...kızlar yardım...

Çok güzel bir şey yapmışsınız orta yolu bulmakla.
Ailenin böyle zamanlarda bütün olması, herkesin alttan almaya çalışması, hataların telafi edilebilmesi çok güzel.
Umarım o da büyük hatasının farkına varır ve ailenizi hep beraber yemeğe çağırır ya da dışarıya onları davet ederek kardeşinizden özür diler.
Kardeşin psikolojik olarak sağlıklı değilken ona vurması onu dövmesine ses çıkarmamanız çok tuhafıma gitti.
Ne olursa olsun kardeşinize böyle davranmasına ve sonrasına izin vermemeniz gerekirdi.
Sizin aile işlerinize damat bile olsa bu şekilde müdahale etmesi çok yanlış...

evet zor bı hayatım oldu esımde belkı bunu bıldığınden bana kıyamıyor 15 gündür sadece güzellıkle uyarıyordu. ama oyle bı hal aldım kı çekılmez oldu halım. pıskolojik destek almak konusunda ıse aslında herkesın ıhtıyacı var dıe düsünüyorum ınanın. herkesın dertlerı var ama benım yaptığım saçma sapan seylerle esımı üzmek ve pısmanımda.

tebrik ederim güzel bir adım atmıssınız insallah hepte böyle olur

ama kardesımle olan konuyu nasıl halledıcem hıç bılmıyorum.

bunuda kardeşinin durumuna çok üzüldüğünü onun için birşeyler yapmak istediğini ve eşininde sana yardımcı olmasını istediğini söyleyerek başlayabilirsin
ve onu sert müdahelelerle değil sevgiyle yaklaşırsanız sorunların çözülebilieceğini anlatın

hem yaptığı hatayı güzellikle içini sızlatarak söylemiş olursunuz :26:

Tedavi görmedimi bu arada hiç kardeşiniz

Neyse ki bir adım attınız, gerisi gelir.

Ama kardesımle olan konuyu nasıl halledıcem hıç bılmıyorum.

Eşinizin gönlünü aldıktan sonra, kardeşinizden özür dilemek icin ikna etmelisiniz.

inanın kı kardesım tedavı gorüyor ve ılk kez de değıl bu. esım ben aılem cok güzel güzel alıp karsımıza konustuk. tamam der sonra yapar yapacağını. bazen ıyıdır bazende boyle pervasızdır.küfreder hakaret eder. esım bana hakaret etmesıne ve anneme küfretmesıne cok kızdı galıba. o da bılıyor sorun çozmeyeceğını ama bı anlık öfke ıste. sımdı ben kardesıme cok üzülüyorum.

Şimdiki pişmanlık daha kötü neticelerden iyidir arkadaşım. Bir daha böyle kötü şeyler eşine yaşatma diye söylüyoruz bunları. lütfen eşine karşı çok dikkatl, ol söylediklerinde ne olaylar anlatıyor burada arkadaşlarımız eşlerinin tek söze kırılıp boşanmak için dava açıp onları affetmedikleri. evlilikte önemli olan saygıdır bunu kaybedersen eğer sevgiyi mumla arasan bulamazsın insanız çünkü. senin bu yaptığını tut ki ben eşime yapsaydım inan şu anda benden tiksinir yüzümü görmek istemezdi.
eşin hem evde hem burda huzursuzum demiş ne kadar acı birşey bu bir senelik evlilik için bu kadar çabuk bıktırma kendinden bundan sonra lütfen 10 düşün 1 söyle ayrıca insanı zayıflıktan beter edip yerlerde süründüren kıskançlık gibi duygularından bir an önce kurtulmaya bak.
sevgilerle...

yorumlari gectim
kadin pismanligini dile getiriyor vicdan azabi cektigini soyluyor
esini yuceltiyor
bizim yapacagimiz esinin gonlunu nasil almasi
ve kiskanclik gibi durumlara dusmemesi icin iki cift laf etmek
nerdeee gunun hirsini alacak bir abali yakaladik dururmuyuz

sende adamı çileden çıkarana kadar uğraşmışsın, senin ailene karşıda ne kadar ilgiliymiş bak adamın kıymetini bil, ne kadınlar var saray gibi evlerde yaşıyolar ama huzurları yok canım mutsuzlar, sende zamanla ev alırsın yeni aldığın eve yeni eşyalar alırsın istediğin gibi, ama biraz sabırlı ol kocanında sabrını zorlama bence...

Son düzenleme:
kardesım tedavi görüyor görmesıne ama pıskıyatrın yap dedığı hıçbıseye de cabalamıyor. mısal ıs bulmuyor süreklı bı bahanesı var. doktoru calısabılırsın dedı, bıseyın yok dedı,en ıyı doktorlara götürdük esımle ben bulup. en son raporu temız cıktı ve anneler gününde kullanmıstı yıne sankı. belkıde esım bunu farkettı o erkek daha ıyı anlar bu erkek durumundan. kızlarla bulusmaya gelınce bulusuyor, annemden para alıp, nette gayet güzel vakıt geçırıyor, arkadaslarınla gezıyor ama genelde evde sabahtan aksama kadar uyur, kalkar, yer, yatar,he bı de annemın canını yer. annem bıle bıkmıs durumda evladından ne yalan dıyeyım ve süreklı boyle bı kısır dongü. bız gıderız esımle ayrı konusuruz güzellıkle, annemler,dedemler, teyzemler ayrı konusur, anlar gıbı yapar ama anlamaz. sız sımdı soyleyın allah askına napardınız boyle bı kardesı?

inanirmisin iki seneden beri hayalini kurdugum ev esya arabam olmadi
esim calismadimi calisti parayi disardami yedi yemedi
isyan ederdim baslarda
uzuldugunu gordugumde ac gozlulugume oyle bir kizdimki
simdiye kadar evlenene kadar
rahat bir hayatim vardi ama icimde hep bir seyler noksandi
esim bunu tamamlamisti sonucta nasil bu hatayi yapabildim
diye kendimi yedim ve
esim maddiyatimiz dogrultusunda kucuk seylerle beni sevindirirken
komplekse dusup
ne ayicik aldi ne cicek
begenmem diye
onun ruhunu kalbini oksayacak sozler soyledim
daha cok deger verdim kucuk cocukca surprizler yaptim
ve yine cirkin ama sevimli bir ayicikla gelmisti
o an anladimki gonlunu kazandim kalbini onardim

kardesin konusundada ben esinin yerinde olsam
ozur dilemezdim kardesinden

bence bu aksam yemekten sonra
esine "insallah ablanda esi konusunda benim kadar sansli olur" de
bence bu cumle cok seyi onarir
ve sen lutfen dunya mali icin kendini uzme
inan hersey olur zamanla
diyelimki herseye sahip oldunuz bir anda
ve esin artik simdiki anlayisli saygili sevgili insan degil
ne olacak? o lüks seni bogmazmi
dunya mali icin yol arkadasini bir daha uzme lutfen

ne yazık aile yalnızca anneden ibaret değildir. babanız da rol model.anneniz iyi yetiştirilmiş olabilir ama yanlış bir eş seçimi hepinizin yaşamını etkilemiş desem anlatabilmiş olur muyum?

sizin mevzunuzda da eğer iyi bir aile kurmak istiyorsanız; nefsiniz bu kadar tatmin etmeyin .gerçi siz hatanızı farketmişsiniz bundan sonra bu tarz kıyaslamalarla huzurunuza gölge düşürmeyin,:103:daha fazla uzatmadan yaşamınıza devam edin şükürle...

haklısın canım. zaten esım kardesımden ozür dılemez bılıyorum. çünkü bu konuda herkes ona hak verıyor. kardesım okadar bıktırmıskı ınsanları. 80 yaşında dedeme bıle saygısızlık yapıyor. eğer ben onun abısıysem tatlılıkla anlattım anlamadı böyle de anlamazsa yapcak bısey yok hakkı layığı buydu dıyor.

siz bu adamın imkanlarını bile bile ewlendiniz sonuçta...sizde görümcemin eşini gördüm...onlarda bir ay önce ewlendiler ew alacaklardı alamadı damat bey çok büyük hayyalleri vardı yarım kaldı bize sardı...işte kardeşimin nişanlısına abuk sabuk konu açmalar yok biz x kadar şanslı oamayız (x eşim) ohhh adamın altında son model arabası var ewinide aldı eşyalarınıda ewine göre yapırdı biz hayatta onun gibi olamayızda falanda filanda ve bu artık beni gıcık etmeye başladı...adama olan tawrım değişti arabamızla biyere gidiyoruz işte arabamız yaaa altımızda arabamızda var....anlamadım arkadaş senin araban nerden oluyor...işyerimize arkadaşlarını getirir hesap almazlar yok işte iyikide hesap almadı personeller arkadaşlarıma gelin dükkanımda bi yemek yiyin dedim yoksa rezil olurdum falan....kıskançlık iyi bişey değil inanki en çok sana zarar verir...bi laf vardır yaa hani kıskanma ne olur çalış seninde olur...inanki çok doğru zamanla görümcenizde sizin bu kıskançlığınızı farkederse soğur sizden....gözü olan nazar yapan insana çıkar adınız...

Haset, başkasının balını kendi ağzına zehir etmektir. Cenap Şahabettin

hasetlik gitti tadımız geldi
çok sevindim canımm. hep böyle devam edersiniz inşş
kardeşin konusunuda halledersiniz ..onuda alıp bi yemeğe gidebilirsiniz mesela ..Allah kardeşninde yardımcısı olsun cnmm...

canım olabilir kıskanılacak bişe yok bunda ama gerçekten yazık etmissin eşinede kendinede ne yani evleri yazlıkları var diye aman boşversene önemli olan mutluluk bunların hepsi gelip gecici seyler bence özür dile bi akşam yemek filan hazırla işte güzel bi akşam yasayın sen benim herşeyimsin istemeyerek kırdım seni ne olur affet de mesela dudakların dan öp

arkadaşlar sevgilim le haftaya buluşacam bana tüyo verin nasıl aşık edebilirim kendime yani dikkatini çekebilirim

arkadaşım Allah iyiliğini versinn güldürdün benii :)
o ne demek ya sevgilimi kendime nasıl aşık edebilirm senin yapacağın herhangi bişeyle aşık olmayacakki yani böyle olmaması gerekir bu kendiliğinden gelişir..
yanlışşsam düzeltin arkadaşlar

bana aşık olsun diye fazla yorma kendini seni olduğun gibi kabulleniosa o makbul olanı..

arkadaşlar sevgilim le haftaya buluşacam bana tüyo verin nasıl aşık edebilirim kendime yani dikkatini çekebilirim

seni gidi buldun tabi kalabalığı araya sıkıştır kendini..sana cevabım; başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…