çok kötüyüm...kızlar yardım...

büyük başarı cogu insan kıskansa bile bunu kendıne dahil itiraf edemez ama siz bilincindesiniz....kıskanclık her zaman zarar getirmiştir elinizdekiyle mutlu olmaya calısın gün gelir daha iyileri sizin olur yeter ki huzur olsun saglık olsun....
eşiniz şiddete cok meyilli daha dikkatli davranın yanında bundan sonra

sevgili arkadaşım,
insanın en büyük düşmanı nefsidir.eğer nefsini susturamazsan, onun seni yönlendirmesine izin verirsen, o nefis denilen pis şey seni içten içe yer bitirir.. ve kimsenin veremeyeceği zararı insan kendi kendine verir
anlıyorum seni, nefsine yenildin, gençlik duygularına yenildin ve mal, mülk için huzur yuvanın huzurunu bozdun
ama yazdıklarından farkediyorum ki; hatanı anlamışsın, pişmansın...
peki bu düşüncelerini eşinle paylaştın mı?
sürekli eşinin senden özür dilediğinden bahsetmişsin, peki sen eşinden özür diledin mi?
yada eşinin gönlünü alacak sözler söyledin mi?

bence bu hayatta mutlu olmanın en basit iki yolu:
-kimseden birşey beklemeyeksin, eşinde olsa, baban da olsa, kadeşin de olsa
senin kendi gücün neye yetiyorsa onu yapacaksın.çünkü beklentin oldukça, üzüleceğin şeyler çok olur
-herzaman kendinden kötü durumda olanları gözünün önüne alacaksın
senden maddi olarak, güzellik olarak, eşinin karakteri olarak daha kötü durumda olan insanların farkına vardıkça, içindeki kıskançlık duygularırın yerini şükür duaları alır

sevgiler...

bence kıskanmak çok doğal bir güdü... yani kıskanmasını çok eleştirmedim ben...allah aşkına hepimiz bazen bazı şeylere iç geçirip agresifleşmiyor muyuz? kıskanmanızı anlıyorum... ama sanırım bunu içinizde tutamamışsınız bunu da anlıyorum aslında...sonuçta sizin içinde yaşadığınız ekonomik durumu bilmiyoruz şuan..belki farklı hayalleriniz isteklerini vardı evlenmeden önce...eşiniz bunları karşılayamadı ve sizin hayallerinize eşinizin kardeşinin sahip olduğunu görmek sizi üzdü kıskandırdı bence bunlar olabilir... bazı arkadaşlar size "kaşınmışsınız" falan demiş... hiç kimse hayvan değildir ve hiç kimsenin de her ne olursa olsun birini "kaşımaya" hakkı yoktur... eşiniz size vurmakla çok hatalı... hatalar çift taraflı yapılmış geçmişi unutmaya çalışın eşinize yaklaşın onu affedin ve bazı şeyleri kıskansanız bile bu duyguları belli etmeyin zamanla geçer zaten...

yok sız kusura bakmayın asıl gercekten dalga geçmek amacıyla yazmadım. sıze tesekkürler bılmıyorumu. gerekten bılmıyodum. ama sanal dünya dümdüz yazınca yanlıs anlasılmıs olabılır,lütfen yanlıs anlamayın anladıysanızda özür dılerım sızden.
gercekten bılmıyordum ve anlaşılmadı sanırım. benı bilgılendırdığınız ıçın de tesekkür ettım.

önemli değil..herşey gönlünüzce olsun ve biran önce sorunlarınızın bitmesi dileğiyle hoşçakalın....

şiddet sadece fiziksel mi olur?
eşin sana tokat atmış ama sen de ona psikolojik şiddet uygulamışsın.
söylediğin şeylerle dövmekten beter etmişsin.
neyse ki eşin sabırlı ve seni çok seviyor belli ki...
huzurunu daha fazla bozmamak için eşinden bir an önce özür dile, kıskançlığını yenme konusunda kendine telkinlerde bulun.
maddi olarak çok iyi koşullarda olamayabilir insan ama sağlık ve mutlu bir evlilik maddiyattan önce gelir.
eğer bu sorununu tek başına aşamazsan bir psikolog yardımı almanı öneririm. yoksa eşin senden soğuyabilir.

biri de şöyle düşün elinden geleni yapıyor helal para yiyorum de..ya isteklerini karşılamak için yanlış yollara sapmış olsaydı eşin (hırsızlık,zimmet)şimdikinden daha mı mutlu olurdun?

bir şekilde zengin olduk ya nasıl olduğu umrumda değil mi derdin.?kim olsa sürekli yüzüne vurulmasından gurur yapar..bak ben de gencim işsizim nelere özeniyorum vitrinlere nasıl bakıyorum da içime atıyorum.
Anneme babama birşey diyemiyorum..
Allahtan umudu kesmiyorum sadece,duadan başka silahım yok...

Pardon da mesleğiniz nedir sizin? Herkes gibi ben de bi hataya, gaflete düsmüş olamaz mıyım? Acaba siz hiç hata yapmayan bırı mısınz? Ki burada bana "Varın siz hesaplayın psikoloji bozukluğunu" derken hatalısınız.Siz bana kendınızde hangi hakkı bularak "piskolojisi bozuk" damgasını vurabılıyorsunuz. İnsanlara bu kadar acımasızca ve kolayca damga vurabiliyorsanız, ben bişey diyemiyorum size. Ben bu forumlarda, normal hayatımdada neler gördüm ama bu sekılde düsünmedım hıçbır zaman.Lütfen saygılı,mantıklı ve önyargısız olalım.

SİZE ÖNYARGISIZ, GAYET IYINIYETLE YAZILMIS SIZIN ANLATTIKLARINIZI ANLATMAK ISTEYEN ARKADAŞIMDAN BIRININ MESAJINI ATMAK ISTERIM. ORNEK OLSUN. IKINIZINDE ANLATMAK ISTEDIĞI AYNI AMA ANLATIM BIÇIMI ÇOK FARKLI...

şiddet sadece fiziksel mi olur?
eşin sana tokat atmış ama sen de ona psikolojik şiddet uygulamışsın.
söylediğin şeylerle dövmekten beter etmişsin.
neyse ki eşin sabırlı ve seni çok seviyor belli ki...
huzurunu daha fazla bozmamak için eşinden bir an önce özür dile, kıskançlığını yenme konusunda kendine telkinlerde bulun.
maddi olarak çok iyi koşullarda olamayabilir insan ama sağlık ve mutlu bir evlilik maddiyattan önce gelir.
eğer bu sorununu tek başına aşamazsan bir psikolog yardımı almanı öneririm. yoksa eşin senden soğuyabilir.

doğru söylüyorsunuz çok tesekkür ederım.

Ne kadar güzel yazmıssınız. çok tesekkürler. cok iyi geldı bana yazınız.

Estgfrllah, sizi yargılamak gibi bir niyetim olamaz. Saygısız bir şey de yazmadım, tıpkı sizin biraz evvel yazdığınız gibi sanal dünya cümleler biraz sert olabiliyor.

Psikolojiniz bozuk değil mi? Ben mi yanlış anladım? Zor bir hayat yaşamışsınız.

Kimseye damga falan vurduğum yok, rica ederim bazı insanların gazına gelip yorumlara ters cvplar vermeyin. Ben dahil herkes sizin iyiliğiniz için yazıyoruz.

İnsanız, hata yapmaya müsaitiz; ben mükemmelim, siz kötüsünüz demedim, demem de.

esin haklı ama siddet konusunda hak veremiyorum tamda haklıyken haksız duruma dusmus hem sana tokat atmıs hemde kardesini dovmus bunun sonu nereye varacak acaba..esini affedip affetmek sana baglı ama affedersende artık baskalarının hayatları yuzunden ona yuklenmemen lazım belki oda isterdi o tarz yasamak ama imkan olmayınca elden ne gelir bu lafların onun gururuna dokunmustur sen hatalısın boyle konustugun icin oda hatalı siddete basvurmamalıydı

canım öncelikle allah herkesin yardımcısı olsun kimsenin huzuru kaçmasın diyerek başlamak istemiyorum...
haksız olduğunun farkında olman çok iyi bişey ama bunun farkında ola ola eşine söylenmeni doğru bulmadım doğrusunu söylemek gerekirse.. görümcen için sevinmelisn.. herşeyi yerli yerinde olcaqk ne güzel demelisin,kıskanmak,haset etmek çok kötü bişey.. eşine bu şekilde konuşman çok yanlış. maddi durumunuz ne derece bilmiyorum ama adamın sonuçta parası olsa o da istemez mi herşeyin en iyisinin olmasını.. anneler gününde kardeşimi dövdü diyosun,allah yardımcısı olsun kardeşinin inşallah biran önce düzelir,ne kadar zor bir durum olduğunu anlayabiliyorum,eşinin dövmesi de hoş değil ama bence o sana kızgındı zaten,oraya gidince de kardeşine kızdı iyice ipler gerildi.. eşin de sana kırgın canım bence biran önce onun gönlünü almaya bak derim. dünya malı dünyada kalcak unutma

kızlar esımle konustuk. özür dıledım ondan. aksama yemeğe cıkalım sana bıseyler ısmarlıyalım dedım. olur dedı.ablası ve nısanlısı da cağırdık. esyalarına katkımız olsun dıye onlara hedıye almak ıstedığımı soyledım esıme. okadar sevındı kı telefondan bıle anlayabılırım bunu. sanırım sızın burda bana yazdıklarınız olmasaydı zordu. bunu zorla değıl ıçımden gelerek yaptım.çok tesekkürler.

harika canım :) işte bu :) inşallah bir daha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız canım

Kıyamam "Asla kendinden yukarıdakilere bakma! Her zaman mutsuz olursun. Her zaman kendinden aşağıdakilere bak ve şükret.!" dogru olan bu degil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…