Çok kötüyüm kızlar

Matchteacher

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
1.401
1.782
63
29
Nişanlımdan gizli bi özel okula başvuru yaptım kızlar dönüt alacağımı düşünmüyordum. Bugün aradılar ve öyle iyi konuştular ki eğer ön görüşme ve mülakatı tamamlarsam çok güzel bi işim olacak öğretmenim bu arada. Nişanlım mecburen öğrendi ve öyle büyük tepki gösterdi ki ya herşey biter yada calışmazsın dedi başvuru yapmama bile çok sinirlendi. Nişanlım çok kıskanç bir insan ve çalışacaksan atan yoksa evinde otur görüşünde başta mantıklı geliyordu iş bulamıyordum ücretli öğretmenlik yapıyorum ama şimdi sabahtan beri ağlıyorum onu çok seviyorum bana çok değer verır sever onu asla kaybetmek istemiyorum ama nasıl ikna ederim bilmiyorum bu işi reddedince çok aptal gibi hissediyorum kendimi. Ama ön görüşmeye gitmeme bile müsade etmiyor sonuçta garanti işe alındım diye bişey yok ama moralim çok bozuk gizli iş yaptığım için bende suçluyum biliyorum

size değer veren insan kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalıştığınızda destek olur, çelme takmaz.
Çok haklısınız aynısını dedim atan o zaman diyor çalışmak istiyorsan devlet olur özel bi kurum imkânı yok diyor

Gün gelir evliliğinden kurtulmak istersin ama benim işim yok boşanamam nasıl yapacağım korkusuna o evlilikte hapis kalırsın.Ah vah etmemek için şimdiden ipi eline al.

Çok haklısınız aynısını dedim atan o zaman diyor çalışmak istiyorsan devlet olur özel bi kurum imkânı yok diyor

alemin akıllısı o mu? bütün millet de bayıldığından özelde çalışmıyor zaten.

ben kadınların çalışmak istememesini bir yere kadar anlıyorum ama çalışmak isteyen kadına engel olma hakkını kendisinde gören erkeğe anlam veremiyorum. biri de çıkıp hayırdır lan sen nerenin ağasısın demiyor mu?

Bu erkekler evlenecekleri kızın hayatını satın aldıklarını düşünüyor zaar. Orta yol bulmak için konuşmadan ya iş ya ben diyip ikna etmeye bile çalışmıyorsa sana o kadar da değer vermiyordur bunun sevgiyle ilgisi yok

Ne yapıyormuş özeller?Adam mı yiyormuş?Biz özelde çalışanlar vebalı filan mıyız da biricik nişanlısına hastalık bulaştıracağız?

Olurda nişanlınızı dinlerseniz, bundan sonraki hayatınızda onun istekleri doğrultusunda yaşayacaksınız demektir, ona göre karar verin..

Evet bu da var bütün gününü alır canını çıkartırlar diyor

Evet bu da var bütün gününü alır canını çıkartırlar diyor

Bölümünün ataması az.
Belki uzun yıllar atanamayacaksın.
Ücretli ise yerinde saymak demek.
Özel de alıp yürüyen çalışkan arkadaşlarım var.
Kendini sevdirirsen ellerinde tutmak için gayet iyi şartlar sunuyorlar.
Anlayışlı biriyse eğer bunlardan bahset.
Anlamıyorsa çok iyidir deme zaten.
Öküzcanların arasına katalım onu da.

Böyle bir şey olamaz yahu. Daha hassas meslekler ve çalışma ortamları olabilir ama namusunuzla öğrencilerinize bir şeyler öğreteceksiniz ister dağın başında olsun ister şehrin ortasında ister özelde ister devlette. Kim karışırmış!
Çok sevdiğinizi anlıyorum ama olur da işler ters giderse ileride çok üzülürsünüz mesleğiniz elinizden gitti diye, neden değerlendirmedim diye çok ahlanırsınız.
Mesele para kazanmanız mı yoksa kendi ayaklarınız üzerinde durmanız mı pek anlamadım ama bugün böyle yapan yarın dışarı çıkarmaz. Lütfen bunları düşünün

Şanstan azaldı atama puanı 67 iken 72 oldu aynen çok çalışırım zaten tembellik hiç sevmem yani ücretlinin tek iyi yanı öğrenciler başka bi avantaj yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…