Çok kötüyüm kızlar

Beni yanlış anlamayın ama ben çocuğumun böyle bir ogretmeni olmasını istemezdim.Daha kendi başına karar alamayan okula dahi kendi gidemeyen aklıyla değil duygularıyla hareket eden cahil bir adamın karısı olan bir kişi benim çocuğumun ogretmeni olmasın.Çünkü daha kendi bağımsız yaşayamıyor baskasinin beyniyle konuşmasıyla yaşıyor böyle bir ogretmen ne kadar ogretmen olabilir.Ne öğrenebilir.Belki matematiği turkceyi öğretir ama benim kiz çocuğuma kendine layık gördüğü yaşamımı öğüt verecek .Başka bir meslekten olsaydınız bu kadar ağır konuşmadım ama çocuklara hiç iyi bir egitim vereceginizi sanmıyorum.

Bi sorar misiniz devletle özel arasinda onun ici ne farkı olabilir? Çalışan kendisimiymis..

Nişanlinizin sizin hayatinizda söz hakkı yok, ona bu kadar karışma hakkı vermeyin netice de eşiniz değil onun soyadını taşımıyorsunuz, babanızın annenizin fikrini alın onları dinleyin başkasını değil.

Nişanlınız ne iş yapıyor ve ne mezunu çok merak ettim insanları bu kadar öcü olarak gördüğüne göre.Eğitime sizinle beraber gelmesini zaten hiç anlayamadım.Lütfen özgüven eksikliklerini kıskançlık olarak değer verme olarak algılamayın çünkü çoğunun altında aslında özgüven eksikliği yatıyor.

Cevap verıyorum X şıkkı iş

İşte nişanlılık dönemi bunun için var evliliğin kısa bir fragmanı olsun....da kendinizi yakmayın diye
Sonra çoluk çocuğa karışıpta hayatta tek sıfatınızın tek meziyetinizin bay x in karısı olmasın diye ...

Evlilik yolunda tek söz hakkın nikah memurunun sana soracağı soruda başını yakacak olan evet cevabın olacak...birdahası yok

Size adeta bir beyniniz yokmuş gibi davranan birinin sizi sevdiği için böyle yaptığını düşünmeniz çok trajik...

Ya ben her şeyi geçtim sizin anneniz babanız demiyor mu?
Biz kızımızı sen kisitla diye okutmadik sen kim oluyorsun dün bir bugün iki diye ?
Ailenin emeklerine yazık ya cidden.

Ben de atanamadım 3 yıldır özelde çalışıyorum tek farkı 4 saat daha fazla çalışmak ve daha az para almak.
Özelde ayağımıza piranga takmıyorlar yani arkadaş ortamı vs.guzel olduktan sonra idare ediliyor bi şekilde.

Aynen öyle boşuna okumadım 4 yıl ve madem böyle olacakmış okumazdım hiç
sakın ama sakın böyle bir hata yapma.

ben evliyim şuan, üniversite okuyorum eşim en büyük destekçim maddi manevi.

olur da yarın bana böyle saçma, mantığı olmayan bir sebeple orda burda çalışma derse dinlemem bile.

şimdi onu dinleyip resti çekmezsen bir daha şansın yok.

Her kadının ekonomik özgürlüğünğ kazanmasını kendi ayakları üstünde durmasını istiyorum

Burda onlarca konu okuduk herkes severek evlenmişti sonra hayat başka şeyler sundu eşim dövüyor aldatıyor sokağa bile çıkmama izin vermiyora döndü çoğunun ekonomik özgürlüğü yoktu kendine güvenemiyordu döven kocasına aldatan kocasına muhtaçtı şimdi dimdik kararlarının arkasında durmalısın görüşmeye gitmelisin kimsede bu hayatta vazgeçilmez değil ağladığana değmez böyle bişey için ayrılcaksa şimdiden s.olup gitsin yazık değilmi onca emeğine üniversite okumuşsun ailen kimbilir ne zorluklarla okuttu

şaka gibi dimi?
kapıya bırakıp kapıdan alıyor.
insanlara müdahale ediyor kızı küçük düşürüyor. konu sahibesi de beni seviyor değer veriyor diyor.
di mi?

işte bunun bir adım sonrası kıskançlık cinayetleri vs.
ilk başlarda göze batmıyor ama malesef böyle.

Emeğin karşılığını alamama, köle gibi saatlerce calışmak , resmi olmazmış ortamlar onun görüşleri bu tamamen
Sen yarın öbürgün atan tayinin doğuya çıksın o zamanda göndermez ben sana söylim nişanlın seni kendi kölesi yapmak istiyor çalışmıcaksında o nerse o

Bak eşim bana benzer bir olayda nasıl değer veriyor -anlatayım aradaki farkları anla
Bende bekarken ve evlilik yıllarımda çocuklu olarak çalıştım ...
Sonra bir zaman sonra işimdeki memnuniyetsizliğim nedeniyle eşim İSTERSEM evde oturabileceğimi söyledi
Zaten ihtiyaç nedeniylede çalışmıyordum
En önem verdiğim emekliliğe yönelik SSK bireysel emeklilik ödemelerimdi...
Rahat ve sorunsuz bir yaşlılık dönemi gelecek hayal ediyordum ...
Araba almak hedefim vardı..
Birde afedersiniz orkid alacam 20ver
Arkadaşımla dışarı çıkıcam 50ver
Diyecek yapıda bir kadın hiç olmadım
Bende heray SSK mı yüksekten ödemesi ve heray 5-6binlira maaşı hesabıma düzenli yatırması karşılığında kabul ettim...
Aldığım tazminatlarımla arabamın peşinatını ödedim taksitlerini eşim ödedi araba sahibi oldum ...
Kendi arabası da ayrıdır...
hayatımdan memnunum
Yani bana KISKANIYORUM canım böyle istiyor deme hakkını ne ben ona verdim ne okendindinde gördü ...

Bir adam bir kadına çalışma diyebilme hakkını kendinde görebilmesi için cebine bir maaş ve emekliliği için SSK sını ödemek zorunda ...

Şimdi otur seven eşin yârin nasıl davranması gerektiğini bir daha değerlendir ....

Son düzenleme:
Nişanlınızla aynı ortamda bile bulunmak istemem, bırakın çift ya da arkadaş olmayı. Çünkü bu hareketleri gösteriyor ki sapık düşüncelere sahip biri. Normal bir insanın hareketleri değil çünkü, kıskançlık bile değil yaptığı.

Size ne desem bilemedim, malesef soru çözmüş, elinize verilen kitapları okumuşsunuz sadece, mesleğin değerini bilememiş, ruhunu anlayamamışsınız. Kırmak istemiyorum sizi ama malesef öğretmen olamamışsanız.

Declwt
Kendisi de ilköğretim matematik öğretmeni ve aybu zamanda çiftçi
Aman Yarabbim bi de öğretmenmis.ve en kötüsü seninle merhabalasan insanlarla ilgili yaptıkları.bak sana kendimden örnek vereyim,kıssadan hisse: benim de ilkim olan biri vardı universitedeyken.4 yıl sürdü.o zaman çok toy ve saftım.ahhh şimdiki aklim olsa onunla hayatta olmazdim.aşırı kıskançlığı yüzünden hep sorun yaşıyorduk.calisamazsin falan demedi o kadar uzun boylu degil.lakin o kiskanclik var ya beni bezdirdi.atandim mezun olup.merhabalasmam bile sorun olacaktı anladım.onumde iki seçenek vardı.ya mesleğimi insan gibi icra edip dimdik yürüyecektim,ya da o psikopatin kölesi olup ezilecektim.sectigim yolu anladın sen.secim senin...hayat senin....biz ne desek boş.

Nereden buluyorsunuz böyle tuhaf, saygısız, kaba insanları ya.
Kimsenin sizin hayatınıza hükmetmesine müsaade etmeyin ileride çok pişman olursunuz.
Maalesef bu adamla evlilik çok yürümez, size saygısı olmayan biri.
Adam daha evlenmeden ne karakterde olduğunu göstermiş ısrarla gidip bu insanla evlenirseniz olacakları çoktan kabul etmiş sayılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…