- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.547
- 658
- Konu Sahibi Matchteacher
-
Beni yanlış anlamayın ama ben çocuğumun böyle bir ogretmeni olmasını istemezdim.Daha kendi başına karar alamayan okula dahi kendi gidemeyen aklıyla değil duygularıyla hareket eden cahil bir adamın karısı olan bir kişi benim çocuğumun ogretmeni olmasın.Çünkü daha kendi bağımsız yaşayamıyor baskasinin beyniyle konuşmasıyla yaşıyor böyle bir ogretmen ne kadar ogretmen olabilir.Ne öğrenebilir.Belki matematiği turkceyi öğretir ama benim kiz çocuğuma kendine layık gördüğü yaşamımı öğüt verecek .Başka bir meslekten olsaydınız bu kadar ağır konuşmadım ama çocuklara hiç iyi bir egitim vereceginizi sanmıyorum.Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü
sakın ama sakın böyle bir hata yapma.Aynen öyle boşuna okumadım 4 yıl ve madem böyle olacakmış okumazdım hiç
di mi?şaka gibi dimi?
kapıya bırakıp kapıdan alıyor.
insanlara müdahale ediyor kızı küçük düşürüyor. konu sahibesi de beni seviyor değer veriyor diyor.
Sen yarın öbürgün atan tayinin doğuya çıksın o zamanda göndermez ben sana söylim nişanlın seni kendi kölesi yapmak istiyor çalışmıcaksında o nerse oEmeğin karşılığını alamama, köle gibi saatlerce calışmak , resmi olmazmış ortamlar onun görüşleri bu tamamen
Nişanlınızla aynı ortamda bile bulunmak istemem, bırakın çift ya da arkadaş olmayı. Çünkü bu hareketleri gösteriyor ki sapık düşüncelere sahip biri. Normal bir insanın hareketleri değil çünkü, kıskançlık bile değil yaptığı.Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü
Aman Yarabbim bi de öğretmenmis.ve en kötüsü seninle merhabalasan insanlarla ilgili yaptıkları.bak sana kendimden örnek vereyim,kıssadan hisse: benim de ilkim olan biri vardı universitedeyken.4 yıl sürdü.o zaman çok toy ve saftım.ahhh şimdiki aklim olsa onunla hayatta olmazdim.aşırı kıskançlığı yüzünden hep sorun yaşıyorduk.calisamazsin falan demedi o kadar uzun boylu degil.lakin o kiskanclik var ya beni bezdirdi.atandim mezun olup.merhabalasmam bile sorun olacaktı anladım.onumde iki seçenek vardı.ya mesleğimi insan gibi icra edip dimdik yürüyecektim,ya da o psikopatin kölesi olup ezilecektim.sectigim yolu anladın sen.secim senin...hayat senin....biz ne desek boş.Kendisi de ilköğretim matematik öğretmeni ve aybu zamanda çiftçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?