Çok kötüyüm kızlar

Nişanlınıza böyle bir konuda kural koyma, kısıtlama hakkı tanıdıysanız dediğini yapın. Neden şikayet ediyorsunuz ki ona bu hakkı siz vermişsiniz.
Şimdiye kadar iş için başvuru yapmadım ücretliye karsı çıkıyordu karşı çıkmasına müsaade etmedim ses edemedi ama bunda çok çok farklı davrandı

Atanınca da atandığın yere bahane bulur.

Ahan da bunu da buraya yazdım.Bak görürsün.
Aynen canım uzak bi yere atanırsan istifa edersin diyor ama ona bunu da dedim ben o kadar çalışıp atandıktan sonra öldürsen istifa etmem dedim

Şimdiye kadar iş için başvuru yapmadım ücretliye karsı çıkıyordu karşı çıkmasına müsaade etmedim ses edemedi ama bunda çok çok farklı davrandı

O zaman bence konuşun ve bu konuda net olun. Bakın öyle kötü bir dönemdeyiz ki insanlar iş bulamıyor. Güzel bir iş bulmuşsunuz. Öğretmen ataması zaten pek kolay olmuyor. Umarım birlikteliğiniz ömür boyu sürer ama ilerde ne olacağı belli olmaz. Bir kadın ekonomik özgürlüğünü mutlaka kazanmalı. Ayağınıza gelen fırsatı nişanlınızın saçma kıskançlıkları için tepmeyin.

Aynen ben babamdan bile para istemeyen bi insanım çok kavgalar ettik ücretliye bile karşı çıkan bi insandı aslında dinlemem giderim ama geri cağrılmazsam hem nişanlımdan hem işimden olacağım bu kurcalıyor kafamı

Aynen ölüm var kalım var dinlemem giderim ama tekrar dönüt olmazsa okuldan hem iş hem nişanlım gidecek

Atanmakla yada özelde çalışmanın ne farkı varmış ki. Kıskanç olan her yerde koskanmaz mı
Atanmamı da istemiyor uzak yer olursa istifa edersin falan diyor KPSS puanımda düşük gelince atanacagıma da inanmıyor aslında

Iyide belki hic atamamicaksin ! Nasil olcak onca okudugun sene çöpe mi gidicek. Ailen okutmak icin kim bilir nasil didindiler ne icin gelip bir adamin sizi kisitlamasi icin mi asla taviz vermeyin o sizi seviyorsa size saygi duysun bir zahmet,
Yoksa da bitirin bune bole cook kiskannmis ! Brllenmis bu laf kiskanclik degil efendim ego tatmini.
Asla lutfen gidin calisin sizin hakkiniz o senelerce okudunuz meslek sahibi oldunuz.
Firsat gecti elinize onca insan is bulamazken sizi seviyorsa saygi duysun size !
Yoksa kendin bilirsin de gec tutuşsun siz ona taviz verdiginiz icin ole konusuor is ciddiye binince nasil geri vites yapar.

Aynen ölüm var kalım var dinlemem giderim ama tekrar dönüt olmazsa okuldan hem iş hem nişanlım gidecek

Nişanlınız bu yüzden gidecekse gitsin zaten
Evlenince daha kıskançlıklar çıkar ortaya. Anlıyorum seviyorsunuz ama lütfen mantıklı düşünün.

Nişanlınız bu yüzden gidecekse gitsin zaten
Evlenince daha kıskançlıklar çıkar ortaya. Anlıyorum seviyorsunuz ama lütfen mantıklı düşünün.
Neler duyuyoruz Allah korusun son bi konuşma yapacağım beni anlaması için çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdıgınız için bana

Böyle insanla sadece kendinizi bırakarak "mutlu" olabilirsiniz. Yani kendi isteklerinizi ve hayallerinizi yok ederek. Seviyor onun icin kiskaniyor palavra. Onun derdi sizi kontrol etmek. Haddini bilsin. Nişanlın iz olması ona baskı kurma hakkını vermez

İş bulmak artık çok zor hazır iş bulmuiken bunamayın kafanızı taşlara vurursunuz

İşi bırakmayın gerekirse başka nişanlı bulun derim
Aynen bende öyle düşünüyorum kader izin vermedi evlenemedik napacagım yada o kadar sene okul okudum

Kontrol edince kafese koymuş hissi verince noluyor bilmiyorum direteceğim emin olun boşuna okumadım ben çok teşekkür ediyorum

Yapıcı ama ikna edici konuşmayı deneyin , kendinizi mümkün olduğunca ifade edip şansımı denemek istiyorum önümü kapatma deyın.
Yıllarca verdiğinizi emeğe saygı duymasını isteyin, olmuyorsa da zorlamayın , ömür boyu kendinle kalacaksın , evlensen bile kendine yetmek zorundasın..

Aynen ücretli yapıyorsun diyor ki onun için bile ne kıyametler kopardı son kez net bi şekilde konuşacagım çok emek verdik ama napıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…