- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi Matchteacher
-
Şimdiye kadar iş için başvuru yapmadım ücretliye karsı çıkıyordu karşı çıkmasına müsaade etmedim ses edemedi ama bunda çok çok farklı davrandıNişanlınıza böyle bir konuda kural koyma, kısıtlama hakkı tanıdıysanız dediğini yapın. Neden şikayet ediyorsunuz ki ona bu hakkı siz vermişsiniz.
Aynen canım uzak bi yere atanırsan istifa edersin diyor ama ona bunu da dedim ben o kadar çalışıp atandıktan sonra öldürsen istifa etmem dedimAtanınca da atandığın yere bahane bulur.
Ahan da bunu da buraya yazdım.Bak görürsün.
Atanmakla yada özelde çalışmanın ne farkı varmış ki. Kıskanç olan her yerde koskanmaz mıÇok haklısınız aynısını dedim atan o zaman diyor çalışmak istiyorsan devlet olur özel bi kurum imkânı yok diyor
Şimdiye kadar iş için başvuru yapmadım ücretliye karsı çıkıyordu karşı çıkmasına müsaade etmedim ses edemedi ama bunda çok çok farklı davrandı
Aynen ben babamdan bile para istemeyen bi insanım çok kavgalar ettik ücretliye bile karşı çıkan bi insandı aslında dinlemem giderim ama geri cağrılmazsam hem nişanlımdan hem işimden olacağım bu kurcalıyor kafamıSana ne desek şu an anlamicaksin.yasin küçük ve fazla aşıksın.gozun bir şey görmüyor
Bu erkeklerin devlette çalış özelde çalışamazsın mantığını hiç anlamıyorum
Ya cidden hiç mi rahatsız olmuyorsun biri senin işine bu kadar karışırken?
Ilerde bir sakız için bile eşinden para isteyeceksin.
Bir avm gezeceksin bir 40tl lik kazak almak için bile eşinden para isteyeceksin
Bunlar seni hiç rahatsız edip dusundurmuyor mu?
Ayrıca ilköğretim mat ataması iyi az kpss çalış atanirsin zaten.
Aynen ölüm var kalım var dinlemem giderim ama tekrar dönüt olmazsa okuldan hem iş hem nişanlım gidecekO zaman bence konuşun ve bu konuda net olun. Bakın öyle kötü bir dönemdeyiz ki insanlar iş bulamıyor. Güzel bir iş bulmuşsunuz. Öğretmen ataması zaten pek kolay olmuyor. Umarım birlikteliğiniz ömür boyu sürer ama ilerde ne olacağı belli olmaz. Bir kadın ekonomik özgürlüğünü mutlaka kazanmalı. Ayağınıza gelen fırsatı nişanlınızın saçma kıskançlıkları için tepmeyin.
Atanmamı da istemiyor uzak yer olursa istifa edersin falan diyor KPSS puanımda düşük gelince atanacagıma da inanmıyor aslındaAtanmakla yada özelde çalışmanın ne farkı varmış ki. Kıskanç olan her yerde koskanmaz mı
Aynen ölüm var kalım var dinlemem giderim ama tekrar dönüt olmazsa okuldan hem iş hem nişanlım gidecek
Neler duyuyoruz Allah korusun son bi konuşma yapacağım beni anlaması için çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdıgınız için banaNişanlınız bu yüzden gidecekse gitsin zaten
Evlenince daha kıskançlıklar çıkar ortaya. Anlıyorum seviyorsunuz ama lütfen mantıklı düşünün.
Aynen bende öyle düşünüyorum kader izin vermedi evlenemedik napacagım yada o kadar sene okul okudumİş bulmak artık çok zor hazır iş bulmuiken bunamayın kafanızı taşlara vurursunuz
İşi bırakmayın gerekirse başka nişanlı bulun derim
Kontrol edince kafese koymuş hissi verince noluyor bilmiyorum direteceğim emin olun boşuna okumadım ben çok teşekkür ediyorumBöyle insanla sadece kendinizi bırakarak "mutlu" olabilirsiniz. Yani kendi isteklerinizi ve hayallerinizi yok ederek. Seviyor onun icin kiskaniyor palavra. Onun derdi sizi kontrol etmek. Haddini bilsin. Nişanlın iz olması ona baskı kurma hakkını vermez
Aynen bende öyle düşünüyorum kader izin vermedi evlenemedik napacagım yada o kadar sene okul okudum
Sizi bu şekilde kısıtlayan biri evlenince nelerden kısıtlar bir düşünün. Bence bu adamla olmayı bir kez daha düşünün derim.Atanmamı da istemiyor uzak yer olursa istifa edersin falan diyor KPSS puanımda düşük gelince atanacagıma da inanmıyor aslında
Aynen ücretli yapıyorsun diyor ki onun için bile ne kıyametler kopardı son kez net bi şekilde konuşacagım çok emek verdik ama napıymIyide belki hic atamamicaksin ! Nasil olcak onca okudugun sene çöpe mi gidicek. Ailen okutmak icin kim bilir nasil didindiler ne icin gelip bir adamin sizi kisitlamasi icin mi asla taviz vermeyin o sizi seviyorsa size saygi duysun bir zahmet,
Yoksa da bitirin bune bole cook kiskannmis ! Brllenmis bu laf kiskanclik degil efendim ego tatmini.
Asla lutfen gidin calisin sizin hakkiniz o senelerce okudunuz meslek sahibi oldunuz.
Firsat gecti elinize onca insan is bulamazken sizi seviyorsa saygi duysun size !
Yoksa kendin bilirsin de gec tutuşsun siz ona taviz verdiginiz icin ole konusuor is ciddiye binince nasil geri vites yapar.
Böyle odun insanlardan nefret ederdim arkadaslarımı kınardım başıma geldiSizi bu şekilde kısıtlayan biri evlenince nelerden kısıtlar bir düşünün. Bence bu adamla olmayı bir kez daha düşünün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?