- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
- Konu Sahibi Matchteacher
-
Bence yavaş yavaş garantilediğini düşündükçe gerçek yüzü ortaya çikiyor.böyle esir gibi köle gibi mutlu olamazsiniz bi ömür.4 senedir hiç bağırmadi hatta çok mülayim bi insandı belki de haklısıniz
her gün okula bırakıp okuldan aliyor
benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor
bi eğitim oluyor kendisi de geliyor
Belki de bilmiyorum ilkim çünkü kendisi
Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü
O zaman seninle degil, hic erkek yuzu gormemis,Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü
Size deger veren kisi hayallerinize de deger verirdi. Ozel okulla devlet okulu arasindaki fark nasil bir kiskancliga sebep ben anlayamadim.Nişanlımdan gizli bi özel okula başvuru yaptım kızlar dönüt alacağımı düşünmüyordum. Bugün aradılar ve öyle iyi konuştular ki eğer ön görüşme ve mülakatı tamamlarsam çok güzel bi işim olacak öğretmenim bu arada. Nişanlım mecburen öğrendi ve öyle büyük tepki gösterdi ki ya herşey biter yada calışmazsın dedi başvuru yapmama bile çok sinirlendi. Nişanlım çok kıskanç bir insan ve çalışacaksan atan yoksa evinde otur görüşünde başta mantıklı geliyordu iş bulamıyordum ücretli öğretmenlik yapıyorum ama şimdi sabahtan beri ağlıyorum onu çok seviyorum bana çok değer verır sever onu asla kaybetmek istemiyorum ama nasıl ikna ederim bilmiyorum bu işi reddedince çok aptal gibi hissediyorum kendimi. Ama ön görüşmeye gitmeme bile müsade etmiyor sonuçta garanti işe alındım diye bişey yok ama moralim çok bozuk gizli iş yaptığım için bende suçluyum biliyorum
çocuk musunuz?
eee, (buraya birşey yazacaktım ama çok ağır olur diye vazgeçtim. sizi ne olarak gördüğü belli) sahip çıkması lazım di mi? yarın öbür gün balkondan camdan baktığınızda da sorun çıkarır büyük ihtimalle...
veliniz olarak başınızda durması lazım sonuçta di mi ama? aralarda diğer velilerle iyi geçiniyor mu bari????
okudukça kan beynime sıçradı.
nişanlınıza kızdım ama açıkçası size daha çok kızdım.
size bu şekilde davranmasına nasıl izin verirsiniz?
aileniz ya da arkadaşlarınız da mı birşey söylemedi?
bence bu kıskançlık değil hastalık....
evlendikten sonra çalışmadan evde oturmaya, hareketlerinizden kıyafetlerinize kadar kısıtlanmaya, psikolojik ve fiziksel şiddete hazır olun... psikolojik şiddet şimdiden başlamış bile!
Nişanlım mecburen öğrendi ve öyle büyük tepki gösterdi ki ya herşey biter yada calışmazsın dedi
başvuru yapmama bile çok sinirlendi.
Ama ön görüşmeye gitmeme bile müsade etmiyor
gizli iş yaptığım için bende suçluyum biliyorum
Ne yani nışanlın iki kükredi diye ön görüşmeye gitmiycek misinbu işi reddedince çok aptal gibi hissediyorum kendimi.
Bu nasıl itici gelmiyor size ya? Hiç anlamıyorum, ben koşarak uzaklaşırdım. Bağıra bağıra geliyor zindan hiç mi farkında değilsiniz?Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü
şaka gibi dimi?
kapıya bırakıp kapıdan alıyor.
insanlara müdahale ediyor kızı küçük düşürüyor. konu sahibesi de beni seviyor değer veriyor diyor.
Biz boşa konuşuyoruz bence.Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü
Sana değer falan vermiyor kendini kandırma. Sana değer veren adam isteklerine, kararlarına saygı duyar. Sen himayeye muhtaç aklı kıt biri misin ki karar alırken onun onayına ihtiyaç duyasın. Böyle bir olay yüzünden bitirecekse bence senin için hayırlısı olur.Nişanlımdan gizli bi özel okula başvuru yaptım kızlar dönüt alacağımı düşünmüyordum. Bugün aradılar ve öyle iyi konuştular ki eğer ön görüşme ve mülakatı tamamlarsam çok güzel bi işim olacak öğretmenim bu arada. Nişanlım mecburen öğrendi ve öyle büyük tepki gösterdi ki ya herşey biter yada calışmazsın dedi başvuru yapmama bile çok sinirlendi. Nişanlım çok kıskanç bir insan ve çalışacaksan atan yoksa evinde otur görüşünde başta mantıklı geliyordu iş bulamıyordum ücretli öğretmenlik yapıyorum ama şimdi sabahtan beri ağlıyorum onu çok seviyorum bana çok değer verır sever onu asla kaybetmek istemiyorum ama nasıl ikna ederim bilmiyorum bu işi reddedince çok aptal gibi hissediyorum kendimi. Ama ön görüşmeye gitmeme bile müsade etmiyor sonuçta garanti işe alındım diye bişey yok ama moralim çok bozuk gizli iş yaptığım için bende suçluyum biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?