Çok kötüyüm kızlar

Aynen ücretli yapıyorsun diyor ki onun için bile ne kıyametler kopardı son kez net bi şekilde konuşacagım çok emek verdik ama napıym
Bence de konuşun, ailem beni bu zamana getirmek icin didindi okadar senem çope mi gitsin de, atanmam belki gic olmucak eger olursa, zaten birakirim atandigim yere gecerm de eşin ne is yapiyor ?

Bence de konuşun, ailem beni bu zamana getirmek icin didindi okadar senem çope mi gitsin de, atanmam belki gic olmucak eger olursa, zaten birakirim atandigim yere gecerm de eşin ne is yapiyor ?
Kendisi de ilköğretim matematik öğretmeni ve aybu zamanda çiftçi

Ayrıca yorulmadan kazanılan para mı var? Herkes evini geçindirmek için ne kadar emek harcıyor. Nişanlınız size inanılmaz iyi bir hayat sunacak herhalde sizi çalıştırmıyor
Valla bilmiyorum ana ne kadar iyi hayat olirso olsun çocuğuma öğretmenim ama ev hanimiyim demek cok utanc verucu geliyor

Kendisi de ilköğretim matematik öğretmeni ve aybu zamanda çiftçi
Çok enteresan kendiside ogretmen az cok bilmesi gerekior verdigin emekleri bu zamanlara nasil gelindigini, bence iyice bi dusun evlilik yolunda guzelcede konus simarklik yapiyor, sen konusunca ciddi ciddi bence bisi diyemicek gibi dusunuyorum.

Anneni babanı düşün. Ne emekler vermişlerdir seni okutabilmek için. Eğer nişanlını dinler ve çalışmazsan onlara yaşatacağın hayal kırıklığını düşün.
Benim de kızım var. O yeter ki başarılı olsun diye kaynaklar alıyoruz, onunla beraber dersler çalışıyoruz. Birgün nişanlısı izîn vermiyor diye mesleğinden vazgeçerse çok çok üzülürüm.
Benim eşim de özel okulda öğretmen.
Okulda erkek öğretmenden çok kadın öğretmen var. Benim aklıma hiç kötü bir şey gelmiyor. Herkes işinde gücünde.
Ayrıca eşim branşı dolayısıyla lise öğretmeni. Çocuklara, özellikle kızlara "okuyun çalışın kızım, dünyanın binbir türlü hali var. Mutlaka mesleğiniz olsun. Kendi ayaklarınız üstünde durun" der.
Çok uzattım özür dilerim. Gerekirse nişanlından ayrıl ama asla boyun eğme. Çalış. Bunun için ayrılacaksa, yolu açık olsun.

Devlet olsa olur diyor ipe un seriyor nasıl olsa evin işi yemek çamaşır uğraşır ders çalışamaz atanamaz diye düşünüyor yoksa ne fark olacak kıskanç adam için çalışılan ortam açısından.

Bende tahmin ediyorum ve özel okullar gayette iyi ve fazla çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum ben şimdiden benim sözüm geçer havalarına giriyor

Şimmdi bağiran evlenince üzerine dayağida ekler.şimdi miyavv miyav demesi lazim demiyorsa o kişi sizi sevmiyor değerli görmüyordur.

Çok enteresan kendiside ogretmen az cok bilmesi gerekior verdigin emekleri bu zamanlara nasil gelindigini, bence iyice bi dusun evlilik yolunda guzelcede konus simarklik yapiyor, sen konusunca ciddi ciddi bence bisi diyemicek gibi dusunuyorum.
Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü

Şimmdi bağiran evlenince üzerine dayağida ekler.şimdi miyavv miyav demesi lazim demiyorsa o kişi sizi sevmiyor değerli görmüyordur.
4 senedir hiç bağırmadi hatta çok mülayim bi insandı belki de haklısıniz

Nasil müsade ediyorsunuz buna yahu ne demek sizinle merhabalasan öğretmenlerin burnundan getirmek,hangi çağda yaşıyoruz

Bu insan çekilir mi ya. Bu ne. Kıskançlık ötesi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…