- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Matchteacher
-
Bence de konuşun, ailem beni bu zamana getirmek icin didindi okadar senem çope mi gitsin de, atanmam belki gic olmucak eger olursa, zaten birakirim atandigim yere gecerm de eşin ne is yapiyor ?Aynen ücretli yapıyorsun diyor ki onun için bile ne kıyametler kopardı son kez net bi şekilde konuşacagım çok emek verdik ama napıym
Kendisi de ilköğretim matematik öğretmeni ve aybu zamanda çiftçiBence de konuşun, ailem beni bu zamana getirmek icin didindi okadar senem çope mi gitsin de, atanmam belki gic olmucak eger olursa, zaten birakirim atandigim yere gecerm de eşin ne is yapiyor ?
İnanın huylu huyundan vazgeçmez.Böyle odun insanlardan nefret ederdim arkadaslarımı kınardım başıma geldi
Valla bilmiyorum ana ne kadar iyi hayat olirso olsun çocuğuma öğretmenim ama ev hanimiyim demek cok utanc verucu geliyorAyrıca yorulmadan kazanılan para mı var? Herkes evini geçindirmek için ne kadar emek harcıyor. Nişanlınız size inanılmaz iyi bir hayat sunacak herhalde sizi çalıştırmıyor
Çok enteresan kendiside ogretmen az cok bilmesi gerekior verdigin emekleri bu zamanlara nasil gelindigini, bence iyice bi dusun evlilik yolunda guzelcede konus simarklik yapiyor, sen konusunca ciddi ciddi bence bisi diyemicek gibi dusunuyorum.Kendisi de ilköğretim matematik öğretmeni ve aybu zamanda çiftçi
Bende tahmin ediyorum ve özel okullar gayette iyi ve fazla çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum ben şimdiden benim sözüm geçer havalarına giriyorUzun yıllardır özel sektörde öğretmenlik, yöneticilik ve erken çocukluk uzmanlığı olmak üzere farklı pozisyonlarda çalışıyorum.
Hep iyi okullarda, iyi şartlarda çalıştım.
Nişanlınız baskıcı ve sabit fikirli biri.
Bana sorarsanız evlilik için acele etmeyin.
Bu işi de nişanlınızı dinleyerek kabul etmezseniz, bundan sonra evlilikte ve alınacak kararlarda
hiç bir şekilde etkiniz olmaz.
Bu olay sizin için adeta bir dönüm noktası.
Ya çok seviyorum der ve boyun eğersiniz ya da bugün ve sonrasında kendi hayatınızda söz sahibi olursunuz.
Lütfen iyi düşünün.
Bununla birlikte az çok olacakları tahmin edebiliyorum ama yazmasam daha iyi.
bana çok değer verır sever
Yok ders çalışıyorum daha 1 yıl var düğüneAtanmadan evlenmezsiniz inşallah
Belki de bilmiyorum ilkim çünkü kendisigerçekten buna inanıyor musunuz?
kusura bakmayın da çok komik.
sevgi bu değil.
siz sevilmeyi bilmiyorsunuz.
Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünküÇok enteresan kendiside ogretmen az cok bilmesi gerekior verdigin emekleri bu zamanlara nasil gelindigini, bence iyice bi dusun evlilik yolunda guzelcede konus simarklik yapiyor, sen konusunca ciddi ciddi bence bisi diyemicek gibi dusunuyorum.
4 senedir hiç bağırmadi hatta çok mülayim bi insandı belki de haklısınizŞimmdi bağiran evlenince üzerine dayağida ekler.şimdi miyavv miyav demesi lazim demiyorsa o kişi sizi sevmiyor değerli görmüyordur.
Bence de isOkey her sey bitsin diyemediniz mi?
Erkek mi is mi? Tabii ki is.
Nasil müsade ediyorsunuz buna yahu ne demek sizinle merhabalasan öğretmenlerin burnundan getirmek,hangi çağda yaşıyoruzÜcretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü
Ücretli için de tepkiliydi kavga ederek kabul ettirdim ama her gün okula bırakıp okuldan aliyor benimle merhabalasan hocalarin dünyasını burnundan getiriyor bi eğitim oluyor kendisi de geliyor inanin onun yüzünden okuldan soguyorum yine özgür degilim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?