- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
evet bundan korkuyorum işte vicdan azabı çekerim belirti yok diyor umarım iyi gozlemliyordur kendinievet kesinlikle belirti çıkmadan götürmeyin. Olduğunu bilseniz ne değişecek ki? Şu an hasta değilse müdahale etmeyecekler. İlaçları da kullanmasa da olur.
evet bundan korkuyorum işte vicdan azabı çekerim belirti yok diyor umarım iyi gozlemliyordur kendinibu ciğere indi düşüncesini atamıyorum birden fenalaşan gibi hissediyorum
Ama oksuruk yoksa gogus agrisi yoksa yani kendisi iyiyse kesin covid diyemezsiniz ki.gercejtenmi yaaama iyiyim diyor öksürük nefes darlığı yok diyor
kafam karmakarışık negatif çıksa bile ya cigerdeyse diyoruz hastaneye gitmelimiyizÇok geçmiş olsun Allahim şifa versin tez zamanda. Bizim patron belirti gösteriyordu testi negatif çıktı tomografiye aldiklarinda bulgular vardi tekrar teste girdi ve pozitif çıktı. Eşine bulaşmamıştı. Gercekten bilmiyorum testlere de güven olmuyor
tomografi mi cektirdiniz özelde ..semptom varmiydiMaddi durumunuz müsaitse özel hastanede test yaptırın. Biz bugün özelde test yaptırdık, gayet sakindi.
iyi size geçmemis n güzel Allah şifa versin herkeseEşim iş yerinden getırdı annesi ablası ve eşim oldu Annesı şeker hastası ciğere de inmişti şükür atlattı. Ablası ayakta gecırdi eşim 10 gün evde ne yedı ne içti baya bi kilo verdi görseniz demezsiniz bu adama bısey olmaz yapılı güçlü ama oyle olmadı şuan hastanede üç gündür orada tedavi oluyo ciğerlere inmiş ama şuan ıyı durumu çok şükür yanı siz dıkkat edin taktir Allahın. Ama yemek çok onemlı vücudu diri tutmak ıcın annesi yeri geldı kustu ama yedi üstelik zayıf şekeri tansiyonu var yıllardır, bizde durumlar böyle geçmiş olsun çok başınız sağolsun.
kafam karmakarışık negatif çıksa bile ya cigerdeyse diyoruz hastaneye gitmelimiyiz
tomografi mi cektirdiniz özelde ..semptom varmiydi
Bende çok ağır grip oldum Ilk başlangıçta acile gittim doktor teste gerek görmedi ama 4 gündür yataktan kalkamadım. Yanı grip gıbı değildi son ıkı gün tat koku alamıyordum tam topladım eşim yakalandı. Test verdım temaslıyız dıye bende o zman çıkmadı ama benden çocuklarıma da grip geçti yanı gripten çok ağırdı ağrımadık yerim yoktu. Berbat biseyiyi size geçmemis n güzel Allah şifa versin herkese
insalah öyledir ...annemlere aynı evde annem ayrı odada ama bilmiyorum ne kadar dikkat ediyorlarciğere inse öksürür bir tepki verir. Ayrıca kaç yaşında adam boğazdan ciğere inene kadar belirti vermemesi biraz düşük ihtimal.
kalmazki ya zaten yasak degilmi şuan çıkması biyere o da karantinadaolmuyormuÇok geçmiş olsun odaları ayırın veya babanız bri süre pansiyon apart gibi bir yerde kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?