- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
- 23
- Konu Sahibi alonedark18
-
Ay çok uyanık bir velet çıktı bu virüs...Genelde geç kalınmış durumlarda oluyor anladığım kadarıyla yani virüs ciğerlere inmiş durumda, boğaz sürüntüsünde virüs tespit edilemiyor o nedenle. Tabi bilimsel olarak böyle mi bilmiyorum uzman değilim.
Virüsün çok uyanık oldugunu sanmıyorum aziz nesin haklı çıktı gibi geliyor bana daha çok.Ay çok uyanık bir velet çıktı bu virüs
Uyanık olmaz olurmu , bak bir senedir parmağında oynatıyor tüm dünyayıVirüsün çok uyanık oldugunu sanmıyorum aziz nesin haklı çıktı gibi geliyor bana daha çok.
Yakınsanız size gelsin babanız10 gün önce dayım vefat etti kovid di ....annem babam cenazeye katılmak zorunda kaldı ..temas etmedik çok dikkat ettik deselerde on gün sora annemi babami teste yolladık ama asla belirti yoktu..bugün annem pozitif babam negatif çıktı ..kardesimde var evde ona gerek yok demişler teste ...ya pozitifse babama bulasirmi ..babam kalp hastası ciğerleri de pek sağlam değil ..şuan ne yapmaları gerekiyor ..elim ayağım buz gibi ...lütfen tecrübelerinizi paylaşırmieiniz. birde negatif çıksa bile ciğerede olma şansı varmı virüsün ...kötü yorum yapmayın çok hassasım şuan Allah'ım herkesi korusun
Kadın kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Biraz da saçmalıyorsun bence sanki komşunun cenazesiŞu dönemde cenazeye heleki kovid cenazesine kronik hasta olarak katılmak cesaret ister. Ben kötü yorum yapacağım kusura bakmayın ama neden en önce kendinizi sonrada toplumu düşünmüyorsunuz?? Ha tuzun kuru derseniz geçen ay babamı kaybettik kovid olmamasına rağmen herkese gelmeyin dedik böyle karşı tarafın vebaline de giriliyor çünkü. Azıcık kurallara uyun ne olur ya sağlıkçılar olarak bitik durumdayız.
Ya görünce yazmadan edemedim. E gitmiş virüs kapmış işte şimdi Allah korusun ona bi şey olsa ne olcak. Zaten bu kadar artış hep bu zihniyetten kaynaklandı. Kızının düğününe gitmesin mi kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Onlar el ne der deyip gitsin yedi kat yabancı sağlık çalışanları keyfi ziyaretlerin bedelini ödesin. Hak ya bu artık günah o insanlara aylardır canları cıktı. Hadi gidiyorsunuz bari normal gibi savunup cinlendirmeyin insanları.Kadın kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Biraz da saçmalıyorsun bence sanki komşunun cenazesi
Çok geçmiş olsun. Negatif çıkmışlar ama babayı göğüse götürün bence.10 gün önce dayım vefat etti kovid di ....annem babam cenazeye katılmak zorunda kaldı ..temas etmedik çok dikkat ettik deselerde on gün sora annemi babami teste yolladık ama asla belirti yoktu..bugün annem pozitif babam negatif çıktı ..kardesimde var evde ona gerek yok demişler teste ...ya pozitifse babama bulasirmi ..babam kalp hastası ciğerleri de pek sağlam değil ..şuan ne yapmaları gerekiyor ..elim ayağım buz gibi ...lütfen tecrübelerinizi paylaşırmieiniz. birde negatif çıksa bile ciğerede olma şansı varmı virüsün ...kötü yorum yapmayın çok hassasım şuan Allah'ım herkesi korusun
Kardesi vefat edince insanin ruhu gidiyor sanki. Cok yakin kardes ya. Karsida durur son aninda yanida olur. Dugunle kardes ölümü bir degil.Ya görünce yazmadan edemedim. E gitmiş virüs kapmış işte şimdi Allah korusun ona bi şey olsa ne olcak. Zaten bu kadar artış hep bu zihniyetten kaynaklandı. Kızının düğününe gitmesin mi kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Onlar el ne der deyip gitsin yedi kat yabancı sağlık çalışanları keyfi ziyaretlerin bedelini ödesin. Hak ya bu artık günah o insanlara aylardır canları cıktı. Hadi gidiyorsunuz bari normal gibi savunup cinlendirmeyin insanları.
Kronik hastalığı olduğu için daha çok endişelenmesi normal değil mi?ne dikkatimi çekti biliyormusunuz
annesinin sonucu + çıkıyor ama konu sahibi sadece babasının derdine düşüyor acaba bulaşırmı diye ,
asla annesının lafını etmiyor ,ne yesin içsin bağışlıgı güçlensin diye sormuyor ,
ne üzücü demi
işte benim en korktuğum şey bu ..belirti yoksa tomografi cekmiyorlarmis ama babamda ısrarla iyiyim diyor çıkmıyor evden
Hastaysa gitmemeli. İnsanlar ayıp olur diye düğünlerde cenazelerde toplantılarda kapıyor çoğunlukla virüsü. Benim babamın kardeşleride kronik hasta gelipte bizden birşey kaparlarsa birde onun vebalini nasıl ödeyeceğiz? Farkında mısınız kovidden ölmeseniz bile devlet cenazenizi bile ailenize teslim etmeyip kendisi gömüyor. Normal mi yani herşey? Neyse ne kadar anlatsak boş gidin bacım ne diyeyim bizim ülkemizde konuştuklarımız uzay boşluğuna kayıyor zatenKadın kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Biraz da saçmalıyorsun bence sanki komşunun cenazesi
Kronik hastalığı olduğu için daha çok endişelenmesi normal değil mi?
Hastağı gittikten sonra kapmış yalnız. Hastayken gitmemiş.Hastaysa gitmemeli. İnsanlar ayıp olur diye düğünlerde cenazelerde toplantılarda kapıyor çoğunlukla virüsü. Benim babamın kardeşleride kronik hasta gelipte bizden birşey kaparlarsa birde onun vebalini nasıl ödeyeceğiz? Farkında mısınız kovidden ölmeseniz bile devlet cenazenizi bile ailenize teslim etmeyip kendisi gömüyor. Normal mi yani herşey? Neyse ne kadar anlatsak boş gidin bacım ne diyeyim bizim ülkemizde konuştuklarımız uzay boşluğuna kayıyor zaten
Tabiki öyle ama düğün Baska bişe ona bende kaesıyım ama bu cenaze son görevleri.Ya görünce yazmadan edemedim. E gitmiş virüs kapmış işte şimdi Allah korusun ona bi şey olsa ne olcak. Zaten bu kadar artış hep bu zihniyetten kaynaklandı. Kızının düğününe gitmesin mi kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Onlar el ne der deyip gitsin yedi kat yabancı sağlık çalışanları keyfi ziyaretlerin bedelini ödesin. Hak ya bu artık günah o insanlara aylardır canları cıktı. Hadi gidiyorsunuz bari normal gibi savunup cinlendirmeyin insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?