- 20 Ocak 2010
- 47.386
- 176.989
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi alonedark18
-
Sonrada onun cenazesine başka kardeşi gitsin tabi !)Kadın kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Biraz da saçmalıyorsun bence sanki komşunun cenazesi
Kardesin ölse gitmeyecekmisin?Sonrada onun cenazesine başka kardeşi gitsin tabi !)
Kronik veya sağlıklı nice insanlar öldü hiç ona bakmıyor maalsefKronik hastalığı olduğu için daha çok endişelenmesi normal değil mi?
Kalp hastasıymıs babası onu kastettim ciddi bir kronik hastalık çünkü kovid kalbide etkileyebiliyor direk veya dolaylı olarak.Hastağı gittikten sonra kapmış yalnız. Hastayken gitmemiş.
Üzücü değilne dikkatimi çekti biliyormusunuz
annesinin sonucu + çıkıyor ama konu sahibi sadece babasının derdine düşüyor acaba bulaşırmı diye ,
asla annesının lafını etmiyor ,ne yesin içsin bağışlıgı güçlensin diye sormuyor ,
ne üzücü demi
Komşuya taziyeye gitmek başka kardeşin vefat etmesi başka. SaptirmayinBelirli bir yaşın üzerindeki insanları bir türlü durduramıyoruz ki kardeşcağızım, ananemin komşusu coronadan vefat etti, gittim kapıdan baş sağlığı diledim, yemek bıraktım diyor.
Kalp hastasısın ananem, bak ilaçlarla yaşıyorsun deyince de, herkes gitti ayıp olurdu diyor.
Millete ayıp olmasın diye ölelim mi yani, ama bunu anlatmak çok zor bazılarına.
Saptırmak için söylemedim, konu covidli kişilerle temas olunca örneği bunun üzerinden vermeyi uygun buldum.Komşuya taziyeye gitmek başka kardeşin vefat etmesi başka. Saptirmayin
Saglikciyim ve evet yoruldk ama kardeş cenaze bu yedi kat yabanci degl ya baba anne kardeş bunlara nasıl gidilmesinYa görünce yazmadan edemedim. E gitmiş virüs kapmış işte şimdi Allah korusun ona bi şey olsa ne olcak. Zaten bu kadar artış hep bu zihniyetten kaynaklandı. Kızının düğününe gitmesin mi kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Onlar el ne der deyip gitsin yedi kat yabancı sağlık çalışanları keyfi ziyaretlerin bedelini ödesin. Hak ya bu artık günah o insanlara aylardır canları cıktı. Hadi gidiyorsunuz bari normal gibi savunup cinlendirmeyin insanları.
Pozitif olanlar odasından cikmasinlar yemekleri karton tabak çatal kaşık bardak olarak verin babanizi ayrı odada tutun kendinizide koruyun bağışıklık yükselsin diye işkembe kelle paça yiyin için ayrıca ben astım hastasıyım atlattım covidi inşallah birşey olmaz sürekli bulunduğunuz ortamı havalandırın tuvaleti sürekli çamaşır suyuyla temas edilen yerleri çamaşır suyuyla silin kapı kollarına dahil ve iki kat maske takın yani iki tane üç tane babanizda dahil kendinizi koruyun Allah yardımcımız olsun tüm milletimizin inşallah illetten kurtuluruz toplum olarak10 gün önce dayım vefat etti kovid di ....annem babam cenazeye katılmak zorunda kaldı ..temas etmedik çok dikkat ettik deselerde on gün sora annemi babami teste yolladık ama asla belirti yoktu..bugün annem pozitif babam negatif çıktı ..kardesimde var evde ona gerek yok demişler teste ...ya pozitifse babama bulasirmi ..babam kalp hastası ciğerleri de pek sağlam değil ..şuan ne yapmaları gerekiyor ..elim ayağım buz gibi ...lütfen tecrübelerinizi paylaşırmieiniz. birde negatif çıksa bile ciğerede olma şansı varmı virüsün ...kötü yorum yapmayın çok hassasım şuan Allah'ım herkesi korusun
Virus cigerlere inince test negatif cikiyor.Test negatif olup ciğerlere nasıl iniyor ?
nekadar kötü bir yorum yaa ...annem için üzülmez olurmuyim kendisi çok iyi olduğunu söylediği için beni hep motive ediyor odasında yatıyor yemeklerini götürüyoruz. ..babam kronik kalp hastası ciğerleri de sigaradan dolayı sağlam değil anemi falan birsuru rahatsızlığı olduğu için ona daha fazla enduselenmis olamaz mıyım..ne dikkatimi çekti biliyormusunuz
annesinin sonucu + çıkıyor ama konu sahibi sadece babasının derdine düşüyor acaba bulaşırmı diye ,
asla annesının lafını etmiyor ,ne yesin içsin bağışlıgı güçlensin diye sormuyor ,
ne üzücü demi
gercejtenmi yaaVirus cigerlere inince test negatif cikiyor.
eşiniz tomografi cekildimiKoronayi yeni atlattim.teste gitmeden once esimle kizimla hep iciceydik.test yaptik ben pozitif esim negatif cikti.hemen odalari herseyi ayirdik esime bulasmadi.korkmayin dikkatli olursa bulasmaz ama testede guvenmeyin kulucka suresinde negatif cikiyor.bi kac gun sonra tekrar babaniz test yapsin
ya biyandan şeyden korkuyorum bende belirti yok iyiyim diyor ...buna rağmen oralara götürüp bişey kapmasina sebep olurum diyeÇok geçmiş olsun. Negatif çıkmışlar ama babayı göğüse götürün bence.
Şu dönemde cenazeye heleki kovid cenazesine kronik hasta olarak katılmak cesaret ister. Ben kötü yorum yapacağım kusura bakmayın ama neden en önce kendinizi sonrada toplumu düşünmüyorsunuz?? Ha tuzun kuru derseniz geçen ay babamı kaybettik kovid olmamasına rağmen herkese gelmeyin dedik böyle karşı tarafın vebaline de giriliyor çünkü. Azıcık kurallara uyun ne olur ya sağlıkçılar olarak bitik durumdayız.
ya biyandan şeyden korkuyorum bende belirti yok iyiyim diyor ...buna rağmen oralara götürüp bişey kapmasina sebep olurum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?