Vallahi ne diyeyim aileler uyumsuz damak tatlar farklı, ama en kötüsü sözlün positif ve olgun bir insan değil bunu adam etmek için epey uğraşacaksın aşkın çok mu büyük ? Daha şimdiden ailene diş bilemiş demedin mi benim aileme saygılı olmak zorundasın? Sen bu oğlanı epey şımartmışsın ,kendini birşey sanıyor seni kayıp edeceğini hiç hesaba katmıyor ,saygısızın teki
Söz olunca pasta kesilir diye biliyorum pasta da alırmısınız dedim. Bana ailemin yüüzü düşer almayım dedi . Bende o zaman hiçbirşey alma dedim.
Evet çok şımarttımÇok dua ediyorum babam beni vermesin diye
Evlenmek istemiyorum
Ehliyet aldım boşuna aldın senin neyine ehliyet dedi
Üniversite mezunuyum boşuna okudun nasıl olsa evde oturcaksın diyor(
Kendisi üniverste 1 terk.
babanın hayır demesini bekliyorsan sen bu adamla evlenirsin. hiç boşuna üzülme
Peki nasıl konuşacağım babamla, ben o kadar çekingenim ki babama karşı beni istemeye geleceklerini bile söyleyememiştim. Hiç konuşmadık.
Peki nasıl konuşacağım babamla, ben o kadar çekingenim ki babama karşı beni istemeye geleceklerini bile söyleyememiştim. Hiç konuşmadık.
önce annene söyle, o da babana söyler zaten. baban da seni yanına çağırıp senden sorarsa açıkça söyle. size karşı şimdiden diş biliyor, evlendikten sonra size göndermeyeceğini falan diyor dersen zaten senin ailen de istemez.
ayrıca çok rica ediyorum seviyorum bırakamam moduna da girmeyin. bir yıldır çıktığım sevgilim bana önemli bir konuda yalan söylemiş, yalanını yakaladığım gibi bugün bitirdim ilişkimi. sizin durum daha feci boyutta. yakmayın kendinizi.
Evlenmek istemiyorum
Evlenmek istemiyorum
Sevgide var mı onu bile bilmiyorumbugün mesela elimi tutmak isedi tutturmadım , öpeyim dedi ittim resmen yüzünü bile görmek istemedim
Ama şöyle bir durum var dedem istemedi amcalarım dayılarım ikna etmek için çok uğraştılarbunları da düşünüyorum
annenıze soylesenız o babana söyler bende cekınırdım hep annem konuşurdu babamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?