• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötüyüm Lütfen Yardım :(

Vallahi ne diyeyim aileler uyumsuz damak tatlar farklı, ama en kötüsü sözlün positif ve olgun bir insan değil bunu adam etmek için epey uğraşacaksın aşkın çok mu büyük ? Daha şimdiden ailene diş bilemiş demedin mi benim aileme saygılı olmak zorundasın? Sen bu oğlanı epey şımartmışsın ,kendini birşey sanıyor seni kayıp edeceğini hiç hesaba katmıyor ,saygısızın teki

Evet çok şımarttım :( Çok dua ediyorum babam beni vermesin diye :(
Evlenmek istemiyorum :(

Ehliyet aldım boşuna aldın senin neyine ehliyet dedi
Üniversite mezunuyum boşuna okudun nasıl olsa evde oturcaksın diyor :((

Kendisi üniverste 1 terk.

Söz olunca pasta kesilir diye biliyorum pasta da alırmısınız dedim. Bana ailemin yüüzü düşer almayım dedi . Bende o zaman hiçbirşey alma dedim.

ailesinin yüzü düşer ne demek, ayıp bir şey mi çiçek falan almak :47: aklınca seni şımartmak istemiyor heralde.

bir de üzülüyorsunuz şimdiden. bence siz bu adamdan kaçın arkadaş.

sakın evlenme ılerde cok pişman olursun boyle bı adamdan koca olmaz aılesını tutuyo senı ıtıyo böyle işmi olur ama senınde eltını kıskandıgını söylemen ıyı olmamış evlensen bıle hep bı sorun yaratacaktır söyledıklerın hem bır cıcek dahı alınmazmı hiç esımler tanışmaya geldıler cıcek tatlı getırdı istedıler yıne getırdı sözum oldu yıne getırdıler sana baha uydurmuş herzamn ıstersın dıye korkmuş herhalde

Son düzenleme:
Ben en çok ailene yüzünü göstermiycem olayına takıldım. Kim oluyor o. Sahibin mi? Hangi sıfatla seni görüştürmeyecekmiş. Anlat ailene bu durumu vazgeç bu sevdadan. Yarın bir gün pişman olursun.

babanın hayır demesini bekliyorsan sen bu adamla evlenirsin. hiç boşuna üzülme :41:

babanın hayır demesini bekliyorsan sen bu adamla evlenirsin. hiç boşuna üzülme :41:

Peki nasıl konuşacağım babamla, ben o kadar çekingenim ki babama karşı beni istemeye geleceklerini bile söyleyememiştim. Hiç konuşmadık.

Sizin başlamadan bitmiş zaten bence şimdiden bu olaylar yaşanmış hiç durma ilerde daha kötüsü olmadan babanın evindeyken olsun bırak en başta kendini düşün istemiyorum demişşin öncelik senin huzurun olmalı hergün ağlıycana birgün ağlarsın haa bişiy daha ailenle ilişkin nasıl bilmem ama anlat onlara rahatla hakkında hayırlısı olsun bacım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyyy nebiçim adam adam denme gerçi canım sen arkana bile bakma kaç kurtar kendini bu çocuk normal deil ruh hastasıııı bence

Sen yol yakınken ayrılmalısın evlendikten sonra ayrulsan daha mı iyi senin evliliğin hakkında bilgi vermek için kahin olmak gerekmez görünen köy klavuz istemez şimdiden bu adama yol ver gitsin

yerinde olsam, baban henüz cevap vermemiş ya, babamdan karşı tarafa okkalı bir ret cevabı vermesini isterdim.

Tamam onlar tuhaf ama..

Senin davranışların da pek onaylanır gibi değil.

Bir kere evli kadınların eltisi görümcesi kayınvalidesi olur. Sen ne kadar üstüne basa basa o ailedenmiş gibi yapsan da henüz dış kapının mandalısın. Eltini kıskanmak, sözlünün annesine şikayet eder gibi kıskandığını söylemek. Bir garip... Biraz ağır olsan karşındakiler de ona göre davranırdı.

Ama sizin durum kontrolden çıkmış gibi. Evlenmen halinde başına gelecekler aşikar. En mantıklısı herkesin yoluna gitmesi.

Peki nasıl konuşacağım babamla, ben o kadar çekingenim ki babama karşı beni istemeye geleceklerini bile söyleyememiştim. Hiç konuşmadık.

önce annene söyle, o da babana söyler zaten. baban da seni yanına çağırıp senden sorarsa açıkça söyle. size karşı şimdiden diş biliyor, evlendikten sonra size göndermeyeceğini falan diyor dersen zaten senin ailen de istemez.

ayrıca çok rica ediyorum seviyorum bırakamam moduna da girmeyin. bir yıldır çıktığım sevgilim bana önemli bir konuda yalan söylemiş, yalanını yakaladığım gibi bugün bitirdim ilişkimi. sizin durum daha feci boyutta. yakmayın kendinizi.

sen bu oğlanla evlenirsen salaksın demektir valla hiç kusura bakma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce annene söyle, o da babana söyler zaten. baban da seni yanına çağırıp senden sorarsa açıkça söyle. size karşı şimdiden diş biliyor, evlendikten sonra size göndermeyeceğini falan diyor dersen zaten senin ailen de istemez.

ayrıca çok rica ediyorum seviyorum bırakamam moduna da girmeyin. bir yıldır çıktığım sevgilim bana önemli bir konuda yalan söylemiş, yalanını yakaladığım gibi bugün bitirdim ilişkimi. sizin durum daha feci boyutta. yakmayın kendinizi.

Sevgide var mı onu bile bilmiyorum :( bugün mesela elimi tutmak isedi tutturmadım , öpeyim dedi ittim resmen yüzünü bile görmek istemedim :(
Ama şöyle bir durum var dedem istemedi amcalarım dayılarım ikna etmek için çok uğraştılar :( bunları da düşünüyorum :(

Bu oğlanı çok mu aradın , çok şey başarmışsın ayrıca denk değilsiniz bunu neden babana söylemiyeceksin ,su bulanıksa içmeyeceksin , evde kalırım diye mi korkuyorsun ? Bu aileyle evleneceksin hayat senin , üni okumuş kız bu kadar çekingen olmasını anlamadım,evlendiğinde kendi ölüm fermanını imzalamış olursun sürekli seni aşağılar sen üni mezunu olunca

Aa tam bir geri kafalilik.bacim sen babani al karsina baba beklemek istersen ben beklerim sorun yok aileyi görmüş oldun istersen acele etmeyebiliriz filan de yan çal anlayacagin.

Sevgide var mı onu bile bilmiyorum :( bugün mesela elimi tutmak isedi tutturmadım , öpeyim dedi ittim resmen yüzünü bile görmek istemedim :(
Ama şöyle bir durum var dedem istemedi amcalarım dayılarım ikna etmek için çok uğraştılar :( bunları da düşünüyorum :(

seni anlıyorum kardeşim, aileme akrabalarıma karşı mahcup olurum diyorsun içinden. iyi ama şimdiden gerçek yüzünü gördün, onlara karşı mahcup olman mı önemli yoksa evlenip kocanın baskısına katlanmak mı?

Buraya ne yazdıysan o şekilde annenle konuş o da babanla konuşacaktır. Bile bile ateşe atma kendini..

Back
X