sen bu oğlanla evlenirsen salaksın demektir valla hiç kusura bakma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar
O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldumBabası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım ( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı içinnasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi
Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..
Herkese teşekkürler şimdiden...
Sana bu aileye daha girmeden aramızı açtın diye çemkirebiliyorlar.Bir de şu yönden düşün. Sen daha o aileye girmeden seni ezmeye çalışıyorlar,böyle davranıyorlar.İçinde olsan kimbilir neler yapacaklar.
Katlanacağın birşey yok.Daha adam bile dimdik arkanda durmazken neyinn mücadelesini vereceksin ki.
Yol ver gitsin. Söz olmadan ayrıl.
Bir insan kendisinden yaşça büyük birine hakaret ediyorsa ve bu senin anneannense neden sabır gösteriyorsun ?
Bence uzatmadan noktala. Kendine bu iyiliği yap.
doğru düzgün işi yok ailesiylede tanışınca olmayacağını anladım bu iş olmadın de büyüklerine. zaten ayrılacağını duyunca sözlünün ve ailesinin daha da çirkin yüzü ortaya çıkar iyiki ayrılmışım dersin. zararın neresinden dönülse kardır bu iş olmaz, olursada geçmiş olsun seni ezerler üzerler ailenede birşey diyemezsin biz demiştik derler diye
Evet şuan ailemle konuşuyorum �� bizi rezil edeceksin diyorlar ��
Başkalarının ne düşüneceği mi daha önemli,kızlarının mutluluğu mu ?
Valla elalemin ağzı toba değil ki büzesin,illaki laf söz edecekler.
Ama ertesi gün bulurlar başka malzeme onu laf ederler.
Senin için önemli olan nasıl huzurlu olduğundur,bırak ne derlerse desinler.
İleride mutsuz bir evlilik yaşarken elalem yanında olmayacaktı.
Sen doğru olanı yapıyorsun.Lütfen üzülme
�� şuan çok çıkmazlardayım sürat asıyorlar ben napayım babana deme diyorlar ��
😞 şuan çok çıkmazlardayım sürat asıyorlar ben napayım babana deme diyorlar 😞
sözlün olacak sana ne yaptı ki ayrılmayı bu kadar dert ettin.....yapacağın çok basit istemiyorum diyeceksin..zaten bu sölün olacakla karı koca olursan çok gitmez bence ki o zaman başın daha çok ağrır.....sanki aranızda bir şeyler yaşanmış da eliniz kolunuz bağlı gibi hissettim zira aileme nasıl söyleyecem diye yakınıyorsunuz...Merhabalar
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldumBabası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım ( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı içinnasıl birsey bu anlamadım.
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi
😞 şuan çok çıkmazlardayım sürat asıyorlar ben napayım babana deme diyorlar 😞
Arkadaşım kaç yaşında üniversite mezunusun kendini ifade edemiyor musun ya çok sinirlendim sana allah bilir güzel bir içim su bir kızsındır lütfen tavrını net ortaya koy babalar soğuk durur böyle şeylerde ama asıl konuyu hep babalar çözer onlar için önemli olan kızlarının mutluluğudur elalem ne der diyen genellikle bayanlardır bence hiç aracı sokma araya direk babana söyle böyle böyle oldu diye bu kadar vasıfsız mısın? Sen kendini bu kadar ezersen elalemin herifide sana böyle davranmaya yüz bulur tabi sert mi konuştum bilmiyorum ama lütfen kendine gel kendine saygın olsun şansın iyi olur inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sözlün olacak sana ne yaptı ki ayrılmayı bu kadar dert ettin.....yapacağın çok basit istemiyorum diyeceksin..zaten bu sölün olacakla karı koca olursan çok gitmez bence ki o zaman başın daha çok ağrır.....sanki aranızda bir şeyler yaşanmış da eliniz kolunuz bağlı gibi hissettim zira aileme nasıl söyleyecem diye yakınıyorsunuz...
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?