- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Merhabalar
O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldumBabası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım ( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı içinnasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi
Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..
Herkese teşekkürler şimdiden...
Sen ne cevap verdin babam karar vermedi daha deseydin
Gorucu gelenler benim annemin yemeklerini begenmemis olsa annem buna cok takilirdi cok uzulurd. Ustelik bunu dile getirecek kadar gorgusuz olmalarida yeterdi
Sen annene sozlunun "bayramlarda ailenin yuzunu goremeyeceksin" dedigini soyledinmi? Birde ananen hakkinda ne dedi sozlun cok mu kotu seyler soyledi.
Bu adamın, ailesinin anormalliklerini şimdiden gördüğün halde, evlenince seni çalıştırmayacağını, karşı komşuya selam verdirmeyeceğini vb. söylediği halde, evlenip aile olsanız bile kendi hayatında senden önce elti gibi alakasız insanların sözünün geçeceğini bildiğin halde... nasıl kendini ateşe atarsın anlamıyorum. Annen bizi rezil edeceksin, evlenince düzelir diyormuş. Allah aşkına hiçmi okunamadın burdaki konuları: düzelir sandım, aslında vazgeçmiştim ama nişanlıyım diye bırakamadım şimdi pişmanım vb.
Ailelenle aran en fazla 1 ay bozulur, millette en fazla 2 ay konuşur sonra başka dedikodu bulurlar sen unutulursun zaten. Hem ömür boyu konuşsalar nolcak, senin hayatının ziyan olmasına değecek mi? Sen bide üniversite mezunusun sen bile aklını kullanamıyorken artık bu baskılı ortamdan nasıl kurtulcaz, nasıl gelişcez hiç bilmiyorum.
Gorucu gelenler benim annemin yemeklerini begenmemis olsa annem buna cok takilirdi cok uzulurd. Ustelik bunu dile getirecek kadar gorgusuz olmalarida yeterdi
Merhabalar
O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldumBabası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım ( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı içinnasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi
Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..
Herkese teşekkürler şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?