Çok Kötüyüm Lütfen Yardım :(

tüm bunlara rağmen ailen onla evlenmeni istiyo ve sende evlenmeye niyetliysen ilerde buraya boşanmayla ilgili topik açacağından eminim...
acilen bitirin bu işi zerre kadar kendini düşünüyosan...
bu ne yaa şimdiden çıkmış tepene adam..
evliyken hiç baş edemezsin..

Birde bu ele gune rezil olmak deyip duruyorlar ya ne sacma cahilce birsey ya gicik oluyorum. Sanki kraliyet ailesisiniz herseyiniz cok sahane kizin sevgili yapti gezdi bi oglanla birde evlenmedi ayrildi amaaaan rezil olduk zihniyete bak ya. Allah baska dert vermesin.

Heyy allahım yaa uzak dur böyle pis insandan Ne demek ya senin ailenden hesap soracak , resmen seni eve kapatıcam aileni asla göremiceksin demeye getirmiş Bak ne mal olduğu ortada uzak dur !

Sen annene sozlunun "bayramlarda ailenin yuzunu goremeyeceksin" dedigini soyledinmi? Birde ananen hakkinda ne dedi sozlun cok mu kotu seyler soyledi.

Sizi sonra daha kotu konularla okumak istemem. Hayatinizin hatasindan donmeniz sizin icin bir iyi ki olucak. Kizlarin boyle laf yiyip susmasini kendini ezdirmesini ve sanki dunyada tek erkek o kalmis gibi davranmasini anlamiyorum.sizin icin degil genel olarak konusuyorum dunde bir arkadasin konusu sinirlerimi ziplatti .ne guzel babaniz arkanizda kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. Babaniz yeter.bosanip donerseniz ve daha kotu seyler yasayarak donerseniz daha mi iyi olacak bozulmus psikolojinizle. O zaman da ayrilip geldiginiz icin bir ton laf duyucaksiniz. Kendinizi goz gore gore yakiyosunuz. Tabi siz gidip yanmayi istiyosaniz o ayri mesele.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Enbüyük yanlışın kv adayına elti adayını şikayet etmek olmuş
Sevgilinde konuşucaktın yada eltiyle ilgili olaylara burnunu sende sokucaktın

Çiçek bile almamışlar bu ne demek? Düğün vakti ellerini ceplerine sokmazlar sende burda konu açar ağlanırsın
Annenin yemeklerini beğenmemişler? Yarın senin burnundan fitil fitil yaptığın yemekleri getirirler
Bunlara yaşanılmaz yaranılmaz

Kaç kurtul derim daha baban vermeden görüştürmüycem dien imzayı atınca canına okur

Bence yol yakınken vazgeç bu çocuktan.seni ailesine karşı ezdiren ve seni üzen insandan asla hayır gelmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu adamın, ailesinin anormalliklerini şimdiden gördüğün halde, evlenince seni çalıştırmayacağını, karşı komşuya selam verdirmeyeceğini vb. söylediği halde, evlenip aile olsanız bile kendi hayatında senden önce elti gibi alakasız insanların sözünün geçeceğini bildiğin halde... nasıl kendini ateşe atarsın anlamıyorum. Annen bizi rezil edeceksin, evlenince düzelir diyormuş. Allah aşkına hiçmi okunamadın burdaki konuları: düzelir sandım, aslında vazgeçmiştim ama nişanlıyım diye bırakamadım şimdi pişmanım vb.
Ailelenle aran en fazla 1 ay bozulur, millette en fazla 2 ay konuşur sonra başka dedikodu bulurlar sen unutulursun zaten. Hem ömür boyu konuşsalar nolcak, senin hayatının ziyan olmasına değecek mi? Sen bide üniversite mezunusun sen bile aklını kullanamıyorken artık bu baskılı ortamdan nasıl kurtulcaz, nasıl gelişcez hiç bilmiyorum.

Annene durumu anlatmamışsın bence. Aranızda sorunlar olabilir ama aileler girdi mi olmaz o iş. Yok çalıştırmam yok dışarı çıkarmam. Öyle şey mi olur? Elti bahanesiyle gerçek yüzlerini görmüşsün. Konuşamam edemem olmaz. Babanla konuş. Daha ortada söz bile yok ne baş eğmesi? İş babanda biter. Hatta her ayrıntıyı anlat. Telefonla arayıp ağızlarının payını versin. Damızlık inek değilsin sen.

Gorucu gelenler benim annemin yemeklerini begenmemis olsa annem buna cok takilirdi cok uzulurd. Ustelik bunu dile getirecek kadar gorgusuz olmalarida yeterdi

Gorucu gelenler benim annemin yemeklerini begenmemis olsa annem buna cok takilirdi cok uzulurd. Ustelik bunu dile getirecek kadar gorgusuz olmalarida yeterdi

Sen annene sozlunun "bayramlarda ailenin yuzunu goremeyeceksin" dedigini soyledinmi? Birde ananen hakkinda ne dedi sozlun cok mu kotu seyler soyledi.

Duydu annemde çok üzüldü ...
Evet söyledim evlenince düzelir dedi 😞 öyle kalmaz dedi 😞 tek dertleri rezil olmamak

Çok haklısınız 😞

Annemle görüştüm bugün farklı bir yere gitmesi gerekti düğünümüz vardı. Orada herkes çok mutlu olurlar diyormuş aradı bana bunu söylüyor mutlu olursun herkes öyle diyor dedi. Nasıl sinirlendim 😞 yurtdışında ki yengemle konuştum o biraz sağ olsun destek oldu 😞

Birde rezil olcam dedigi elalememi danisiyor annen. Cokta umurlarindaydi sanki mutlu olmaniz. Ne diyeceklerdi mutsuz olurlar ayrilsinlarmi diceklerdi aranizda ne gectigini bilmeden. Annen senin evde kalacagini falanmi dusunuyor. Evlendirecek baska damatmi kalmamis dunyada. Goz gore gore seni atese atmaya nedecmerakli. Evlenip bosanmaya kalksan bosanmanada engel olur annen . Bazi insanlarin akli ne turlu calisiyor bir turlu anlamiyorum ya.

Bazı insanlar ne hadsiz, Allah'ım sen ıslah et.
Yok herkese hesap sormalar gün göstermeler yok yemek beğenmemeler... Çivisi çıkmış bence bunların. Beğenmediysen de sus. Aç karnını doyurmaya gelmedin ya...

allah yardımcın olsun canım ama bu adamla evlenme sakın....ailene de olanları anlat hatalarını gördüm ve evlenip ayrılmaktansa başında bitmesi daha iyi diye vazgeçtim dersin. ben boşanmış biri olarak bir de çocuğum var ve bunların benzerini evlenmeden önce bende yaşadım sana şunu söyleyeceğim kimse değişmiyor erkek evlenince daha da çok eziyor Allah hakkında hayırlısını versin

Aileler arası büyük uyuşmazlık var ileride bu daha büyük sıkıntılara yol acar ve evlılıgınız son bulur evkenmeden bu işi sonlandırmak en doğrusu bence yinede senin seçimin ama bu olanlar hiç hoş değil yanlış seçim olmuş ama geç olmadan dön

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öncelikle merhaba
yaşadıgın skıkıntılıra benzer seyler yaşadım eltim yoktu ama eski eşim çok aileciydi annem babam kardeşlerim derdi hep
eski kaynanamda bana nişanlıyken zorluklar yasattı cahillik katlandım ama evlilik bildiğin eziyet oldu hayatımı mahvettiler 5 yıl sonra dayanamdım ve ayrıldım isterdimki nişanliken bitseydi keşkelerim için çok geç kalmıştım bence çok ama çok iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…