- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Merhabalar
O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi![]()
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldumBabası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım
( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile
![]()
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı içinnasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi
Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..
Herkese teşekkürler şimdiden...
tüm bunlara rağmen ailen onla evlenmeni istiyo ve sende evlenmeye niyetliysen ilerde buraya boşanmayla ilgili topik açacağından eminim...
acilen bitirin bu işi zerre kadar kendini düşünüyosan...
bu ne yaa şimdiden çıkmış tepene adam..
evliyken hiç baş edemezsin..