bırakmalısın....
ailenin yüzünü falan da eğmezsin. ne var bunda Allah aşkına.. istemeye geldiler düşünelim dediniz ve olumsuz karar verdınız bu kadar basit..
Aslında bana sen pek ayrılmak ıstemıyormuşsun gibi geldi. inş babam hayır der diyorsun. ne yani evet dese kurbanlık koyun gbı gıdecek misinailene bu konuyu aç ve onlara ağızlarının payını versinler
senin tek hatan; eltinden kıskandgnı kv söylemen. daha içlerine girmeden, bir el kızı olarak şuanda dış kapının dış mandalısın. o yüzden senin samimiyetını yada art nıyetını kmse bılemez. senın söyledgnı nereye cekerlerse oraya gder.hakkınızda hayırlısı olsun arkdsm
Doğru diyorsunuz hata yaptım 😞 âmin teşekkürler
Doğru diyorsunuz hata yaptım 😞 âmin teşekkürler
Merhabalar
O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldumBabası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım ( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı içinnasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi
Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..
Herkese teşekkürler şimdiden...
Mesele eltini kiskanmak falan degil mesele sozlunun ve onun ailesinin gecimsiz kisiler olmasi seni uzecek kisiler olmasi. Eger evlenirsen uzulursun bu insanlar seni ezer. Eltin benim esim kurdu bu isi falan demis balik bastan kokar bakhersey apacik ortada. Ama sen hala kafanda bitirememissin babani beklemenden belli. Eger gercekten bitmesini isteseydin bunu kendin hallederdin iki yildir nasil gorusup sevgili olduysan arayip ayrilalim demeyide bilirdin.
Mesele eltini kiskanmak falan degil mesele sozlunun ve onun ailesinin gecimsiz kisiler olmasi seni uzecek kisiler olmasi. Eger evlenirsen uzulursun bu insanlar seni ezer. Eltin benim esim kurdu bu isi falan demis balik bastan kokar bakhersey apacik ortada. Ama sen hala kafanda bitirememissin babani beklemenden belli. Eger gercekten bitmesini isteseydin bunu kendin hallederdin iki yildir nasil gorusup sevgili olduysan arayip ayrilalim demeyide bilirdin.
Dün annesi aradı bizi tekrar hangi gün çağıracaksınız diyor. Kadın hem bizi birbirimize düşürüyor diyor hem bizi ne zaman çağıracaksınız nişan hangi gün olacak diyor dalga geçer gibi 😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?