• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötüyüm Lütfen Yardım :(

canım sen şimdi bu adamla evlenmeyi düşünüyor musun düşünmüyormusun?
bence yol yakınken vazgeçin.bu adamla yaşayamazsın sen.evlensen bile bu evlilik evlilik olmayacak.ya boşanacaksın ya da eşinin kurallarıyla yaşayacaksın.ailenin yüzüne hasret kalacaksın.yazık etme kendine.burda bizlere anlattığın gibi geç ailenin karşına anlat.eminim seni anlayacaklar.:34:

En iyisi ayrilin gitsin..balik bastan kokar.. ailenizi de daha fazla strese sokmayin.annenize soyleyin anneniz babanizla konussun..yazik gunahtir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seni anlıyorum kardeşim, aileme akrabalarıma karşı mahcup olurum diyorsun içinden. iyi ama şimdiden gerçek yüzünü gördün, onlara karşı mahcup olman mı önemli yoksa evlenip kocanın baskısına katlanmak mı?

Baskıyla yaşayamam şimdiden bıkmış bir insan olarak , ileride nolurum bilmiyorum :(

Daha yaşadığım neler var en baştan hataydı benim bu ilşkide olmam :(

Beni amcasının oğluyla yakıştırmış bir insan :(

Onu geçtim evlendiğimiz zaman karşı komşumuza selam verip konuşursam benden şüphe duyarmış :(

Evet çok şımarttım :( Çok dua ediyorum babam beni vermesin diye :(
Evlenmek istemiyorum :(

Ehliyet aldım boşuna aldın senin neyine ehliyet dedi
Üniversite mezunuyum boşuna okudun nasıl olsa evde oturcaksın diyor :((

Kendisi üniverste 1 terk.

Hem seni aşağılıyor hem ailenle görüşmicen diyor hem onun ailesi daha kapılarına gitmeyiz diyor sen hala babam vermesın diyosun :53: Zor bi durum anlayabiliyorum ama lütfen mantıklı düşün. kimseyi düşünme kendini düşün

Ah ah anacığıma beni istemeye gelmediklerinden önce ayrılmak istediğimi söyedi benimle tartıştı herkese rezil mi olacağız diye :(

asıl evlenıp bosansan daha mı ıyı olacak ozamn en ıyısı kendın söyle babana bu boyle yurumez arkadasım evlenecegın kışının gercek yuzu cıkmış yol yakınken anlat babana

Evet çok şımarttım :( Çok dua ediyorum babam beni vermesin diye :(
Evlenmek istemiyorum :(

Ehliyet aldım boşuna aldın senin neyine ehliyet dedi
Üniversite mezunuyum boşuna okudun nasıl olsa evde oturcaksın diyor :((

Kendisi üniverste 1 terk.

Hemen bıtır arkadasım daha ne dusunuosun baban nelıklerle okuttu senı kımbılır neymıs unıv. Bosunaymıs babanla hemen konus sarıl ıstemıyorum de baban senı zorla verecek deılya bu adam senı yukseltmez daha cok asagı ındırrır!!
Cok sınırlendım kusura bakma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu durumda baban seni vermesin diye dua ediyorsun???

babana söyle vermiyorum desin olsun bitsin...şu durumda bırak istemeden dönmeyi boşanılır bile...

Şaşkınlıklar içinde okudum tüm bu hakaretlere rağmen sen halen nasıl ayrılmıyorsun?

Deli misin divane misin kuzum sen :53::53:

Bu adam kara cahilin teki
Mutlu olacağına inanıyor musun?
Bak her şeyi sana açık açık söylüyor gizlemiyor da
Sana hayatı zehir edecek belli
Baban da konuş bu olanlardan sonra çok da razı değilim olumsuz cevap ver de
Ölmezsin bunu dersen

Baskıyla yaşayamam şimdiden bıkmış bir insan olarak , ileride nolurum bilmiyorum :(

Daha yaşadığım neler var en baştan hataydı benim bu ilşkide olmam :(

Beni amcasının oğluyla yakıştırmış bir insan :(

Onu geçtim evlendiğimiz zaman karşı komşumuza selam verip konuşursam benden şüphe duyarmış :(

Ve bunları bile bile devam ettin...:53:

kesinlikle ayrılmalısın.bir ş3ekilde söyle alene.evlenirsen boşanacağını hiç söyleyemezsin

Kendi düsen aglamaz... Kim ne derse, söyleyemem diyorsunuz, babaniz vermesin diye dua ediyorsunuz... Göz göre göre evleniceksiniz ve zindan hayati yasiycaksiniz, bunumu istiyorsunuz? Simdi biraz aileniz bozulur az laf söylerler ama siz büyük bi hata yapmaktan kurtulursunuz... Simdi istemiyorum demesseniz eger, kusira bakmayin ama daha sonrada aglanmayin... Daha ortada söz falan yokken kurtulun, ondan ve ailesinden laf isitceginize kendi ailenizden laf isitin, bi zaman sonra biter, bile bile hayatinizi yakmayin...:ssz:

Merhabalar

O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor :(((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum :(
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi :(
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldum :( Babası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım :(( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile :(
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı için :( nasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi :(

Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..

Herkese teşekkürler şimdiden...

Olay çok basit;: bi tartışma olmuş ve kayinvalide, elti, senin sözlün hiçbiri senin yanında olmamış üstelik sözlün tehdit üstüne tehdit savurmuş. Çiçek olmadan istemeye gelecek kadar da cimriler ( ne demek yüzleri düşer, kız istemeye geliyorlar, tabiki alacaklar)...baban da cevap vermediğine göre yolla gitsin. Bu adamla evlilik olmaz.

Kaç kaç bos ver

Kendi düsen aglamaz... Kim ne derse, söyleyemem diyorsunuz, babaniz vermesin diye dua ediyorsunuz... Göz göre göre evleniceksiniz ve zindan hayati yasiycaksiniz, bunumu istiyorsunuz? Simdi biraz aileniz bozulur az laf söylerler ama siz büyük bi hata yapmaktan kurtulursunuz... Simdi istemiyorum demesseniz eger, kusira bakmayin ama daha sonrada aglanmayin... Daha ortada söz falan yokken kurtulun, ondan ve ailesinden laf isitceginize kendi ailenizden laf isitin, bi zaman sonra biter, bile bile hayatinizi yakmayin...:ssz:

Bak bu yorumu dikkatle birkaç kez oku...ayrilirsan bir kaç ay sonra herşey unutulur. Ayrilmazsan ilerde burda çoook konu açarsin. Bu kadar kişi ayrıl diyor vardır bi bildikleri. ..

Ne diye kayınvalidene eltini kıskandığını söyledinki?çok büyük falso..
Üstelik arada bişey yok,nişan falan olunca uygun bir dille eltindrn rahatsızlığını dile getirirdin.çocuğa gelince,evlenirsen başına gelecekleri en baştan belirtmiş sana.hemen şimdi bırak onu,çok yüz göz olmuşsunuz

Sözlünüzün yengesini kıskanmanız çok garip sözlünüz daha garip bence bu iş olmaz :ssz: yeğeni için koşturabilir adam ne olmuş benim eşimde öyle ailede ne olsa ona söylerler ötekiler pek takmaz çünkü napsın anası oğlundan yardım istemesinmi yani sizin düşüncenize göre.
Sizi pek haklı bulmamakla birlikte sözlünüzünde size çok çektireceği belli bile bile ladesmi diyeceksin sana kalmış

Bak bu yorumu dikkatle birkaç kez oku...ayrilirsan bir kaç ay sonra herşey unutulur. Ayrilmazsan ilerde burda çoook konu açarsin. Bu kadar kişi ayrıl diyor vardır bi bildikleri. ..

Şuan konuşuyorum annemle , annem konuşma arama diyor anneannem bizi rezil edeceksin diyor tövbe tövbe 😞

Merhabalar

O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor :(((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum :(
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi :(
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldum :( Babası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım :(( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile :(
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı için :( nasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi :(

Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..

Herkese teşekkürler şimdiden...

Yani bunları biliyosun bıraya yazıyosun her şeyi idrak etmişsin napayım diye soruyosun daha yolun başındasımız sözlüsünüz ne var yani nişanlımdel evli değil hatta daha tam sözlenmemişsiniz bile ne demek bayramlarsa yüzünü göremicekler sen onun piyonu musun kesinlikle bunı bırak sen böyle ilişki olmaz umarım her şey gönlünce olur ama iki gün sonra evlendim ailemle görüştürmüyoe siye konu açma mantıklı ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X