• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötüyüm Lütfen Yardım :(

ne güzel nişan olmadan çıkmış iç yüzleri.. asla yaklaşma bu insanlara.. sözlünle de hemen ayrıl bu ne yaaa şimdiden tehdit hakaret.. evlenince dediğini yapar ve seni çok mutsuz eder

doğru düzgün işi yok ailesiylede tanışınca olmayacağını anladım bu iş olmadın de büyüklerine. zaten ayrılacağını duyunca sözlünün ve ailesinin daha da çirkin yüzü ortaya çıkar iyiki ayrılmışım dersin. zararın neresinden dönülse kardır bu iş olmaz, olursada geçmiş olsun seni ezerler üzerler ailenede birşey diyemezsin biz demiştik derler diye

Merhabalar

O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor :(((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum :(
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi :(
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldum :( Babası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım :(( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile :(
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı için :( nasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi :(

Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..

Herkese teşekkürler şimdiden...

Sana bu aileye daha girmeden aramızı açtın diye çemkirebiliyorlar.Bir de şu yönden düşün. Sen daha o aileye girmeden seni ezmeye çalışıyorlar,böyle davranıyorlar.İçinde olsan kimbilir neler yapacaklar.
Katlanacağın birşey yok.Daha adam bile dimdik arkanda durmazken neyinn mücadelesini vereceksin ki.
Yol ver gitsin. Söz olmadan ayrıl.
Bir insan kendisinden yaşça büyük birine hakaret ediyorsa ve bu senin anneannense neden sabır gösteriyorsun ?
Bence uzatmadan noktala. Kendine bu iyiliği yap.

Sana bu aileye daha girmeden aramızı açtın diye çemkirebiliyorlar.Bir de şu yönden düşün. Sen daha o aileye girmeden seni ezmeye çalışıyorlar,böyle davranıyorlar.İçinde olsan kimbilir neler yapacaklar.
Katlanacağın birşey yok.Daha adam bile dimdik arkanda durmazken neyinn mücadelesini vereceksin ki.
Yol ver gitsin. Söz olmadan ayrıl.
Bir insan kendisinden yaşça büyük birine hakaret ediyorsa ve bu senin anneannense neden sabır gösteriyorsun ?
Bence uzatmadan noktala. Kendine bu iyiliği yap.

Evet şuan ailemle konuşuyorum 😞 bizi rezil edeceksin diyorlar 😞

doğru düzgün işi yok ailesiylede tanışınca olmayacağını anladım bu iş olmadın de büyüklerine. zaten ayrılacağını duyunca sözlünün ve ailesinin daha da çirkin yüzü ortaya çıkar iyiki ayrılmışım dersin. zararın neresinden dönülse kardır bu iş olmaz, olursada geçmiş olsun seni ezerler üzerler ailenede birşey diyemezsin biz demiştik derler diye

Bizi rezil edeceksin diyor anneannem 2 yıldır aklın nerede 2 yıldır konuşmasaydın diyorlar 😞

ananene ettiği hakareti söyle sende sözlüm senin hakkında böyle böyle dedi de. elalem ne derle oluyor zaten herşey. ele rezil olmayalım ama bizim kız el kapısında sürünsün ne mantık ama. bıdı bıdı yapsınlar boşver zorla evlendirecek değiller ya sen istemedikten sonra. ha işi hızlandırmak için ara kaynananı ağzına geleni söyle isteselerde evlendiremezler :)

Evet şuan ailemle konuşuyorum �� bizi rezil edeceksin diyorlar ��

Başkalarının ne düşüneceği mi daha önemli,kızlarının mutluluğu mu ?
Valla elalemin ağzı toba değil ki büzesin,illaki laf söz edecekler.
Ama ertesi gün bulurlar başka malzeme onu laf ederler.
Senin için önemli olan nasıl huzurlu olduğundur,bırak ne derlerse desinler.
İleride mutsuz bir evlilik yaşarken elalem yanında olmayacaktı.
Sen doğru olanı yapıyorsun.Lütfen üzülme

Son düzenleme:
Başkalarının ne düşüneceği mi daha önemli,kızlarının mutluluğu mu ?
Valla elalemin ağzı toba değil ki büzesin,illaki laf söz edecekler.
Ama ertesi gün bulurlar başka malzeme onu laf ederler.
Senin için önemli olan nasıl huzurlu olduğundur,bırak ne derlerse desinler.
İleride mutsuz bir evlilik yaşarken elalem yanında olmayacaktı.
Sen doğru olanı yapıyorsun.Lütfen üzülme

😞 şuan çok çıkmazlardayım sürat asıyorlar ben napayım babana deme diyorlar 😞

oku işte yazılanları ayrıl kurtul dedik daha ne diyelim. buraya hergün eşiyle sorunu olan kadınlar başlık açıyor oku bak kaynanalarıyla sorunları eşleriyle sorunları daha evlenmeden başlamış sinyalleri göre göre evlenmişler çoğunluğu.

Arkadaşım kaç yaşında üniversite mezunusun kendini ifade edemiyor musun ya çok sinirlendim sana allah bilir güzel bir içim su bir kızsındır lütfen tavrını net ortaya koy babalar soğuk durur böyle şeylerde ama asıl konuyu hep babalar çözer onlar için önemli olan kızlarının mutluluğudur elalem ne der diyen genellikle bayanlardır bence hiç aracı sokma araya direk babana söyle böyle böyle oldu diye bu kadar vasıfsız mısın? Sen kendini bu kadar ezersen elalemin herifide sana böyle davranmaya yüz bulur tabi sert mi konuştum bilmiyorum ama lütfen kendine gel kendine saygın olsun şansın iyi olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

�� şuan çok çıkmazlardayım sürat asıyorlar ben napayım babana deme diyorlar ��

Bu foruma sık sık bakarım ve bu ilk mesajım, dayanamadım. Lütfen ama lütfen kendini ateşe atma. Ailen naparsa yapsın, surat yapsın, konuşmasın; onlar ailen yarın yağla bal olursun. Ama bu aileye karışırsan, sonun perişan arkadaşım. Silkelen kendine gel. Aşkından ölsen daha kendi bir birey olamamış bu şahsiyete güvenipte kendini ateşe atma. Ahh...siz bir yakınım olacaksınız ve ben bunları bilecem 7/24 başının etini yerdim sakın diye.

Son düzenleme:

İki yılda anca anladım dersin boşver böyle bir aile ile ömür geçmez bence bir an önce babana söyle babalar kızlarına kıyamazlar hem rezil olacak bîr durum yok ortada istersen on tane nişan söz at yine de rezil olmazsın herkesin kendi seçimi Allah'ın sevdiği kuluymuşsun sana en baştan göstermiş gerçek yüzlerini ailen bir iki hafta sürat asar sonra unutur sende hayatına devam edersin ama canım emin ol bu aile ile olacak iş değil bu baban nasılsa cevap vermek için konuyu acaçak Ozaman söylersin sıkma canını sakinleş mantıklı düşün karar ver bu kararı sadece kendin için ver elalem için değil sadece kendin için

Merhabalar

Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum :(
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldum :( Babası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım :(( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile :(
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı için :( nasıl birsey bu anlamadım.
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi :(

sözlün olacak sana ne yaptı ki ayrılmayı bu kadar dert ettin.....yapacağın çok basit istemiyorum diyeceksin..zaten bu sölün olacakla karı koca olursan çok gitmez bence ki o zaman başın daha çok ağrır.....sanki aranızda bir şeyler yaşanmış da eliniz kolunuz bağlı gibi hissettim zira aileme nasıl söyleyecem diye yakınıyorsunuz...

Canım asacaklarsa 2 gün asarlar,3. gün bırakırlar.
Kendi mutluluğunu bu kadar geri plana atma.Hayat senin hayatın.Hem baban düşüneceğim demiş.
Hayır deyiversin karşı tarafa. git konuş babanla.
Hiç bir baba evladının mutsuzluğunu istemez ki

Arkadaşım kaç yaşında üniversite mezunusun kendini ifade edemiyor musun ya çok sinirlendim sana allah bilir güzel bir içim su bir kızsındır lütfen tavrını net ortaya koy babalar soğuk durur böyle şeylerde ama asıl konuyu hep babalar çözer onlar için önemli olan kızlarının mutluluğudur elalem ne der diyen genellikle bayanlardır bence hiç aracı sokma araya direk babana söyle böyle böyle oldu diye bu kadar vasıfsız mısın? Sen kendini bu kadar ezersen elalemin herifide sana böyle davranmaya yüz bulur tabi sert mi konuştum bilmiyorum ama lütfen kendine gel kendine saygın olsun şansın iyi olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin inşallah iyi olur . Babamda şu yönden çekiniyorum istemiyordu çok zor ikna ettik , aynı şekilde dedem de istemiyordu amcalarım dayılarım ikna ettî. Ve şuan anneannem rezil edeceksîn diyor evlenince düzelir diyor 😞 nefes alamıyorum o derece kötü oldum 😕

sözlün olacak sana ne yaptı ki ayrılmayı bu kadar dert ettin.....yapacağın çok basit istemiyorum diyeceksin..zaten bu sölün olacakla karı koca olursan çok gitmez bence ki o zaman başın daha çok ağrır.....sanki aranızda bir şeyler yaşanmış da eliniz kolunuz bağlı gibi hissettim zira aileme nasıl söyleyecem diye yakınıyorsunuz...

Çok şükür birşey olmadı ama dedem ve babam istemememişti dayı ve amcalar ikna ettiği için ne diyeceğim diye düşünüyorum

Merhabalar

herkes herkesle yüzgöz olmuş bile bence artık istememekte haklısınız..
seni ailenle görüştürmeyecekmiş !!! açık açık söylemiş..
ailene aynen bunu söylemen yeterli..
siz daha kıymetlisiniz benim için o kim oluyor de..
zaten bu saatten sonra sen istesen ailen istemez çok üzülme bence..

Annenle anneannen seni vermeye pek bir hevesliler,ne demek babana deme?
Ayrıca sen nasıl üniversite mezunusun yahu ne bu çekingenlik??hiç karıştırma kadınları babana git söyle. Böyle böyle dediler ben istemiyorum de.babacım sen haklıymışsın ben görememişim de suyuna git.senin bir bildiğin varmış babacım de gönlünü okşayarak söyle. kadar zor mu yani bu?insan bile bile lades der mi annem surat asmasın aman diye?kaldıki ne var surat asacak karşı tarafla uyuşmuyosunuz başka adam mı yok evde kalmazsın korkma

Back
X