• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötüyüm Lütfen Yardım :(

Çok şükür birşey olmadı ama dedem ve babam istemememişti dayı ve amcalar ikna ettiği için ne diyeceğim diye düşünüyorum

Ay düşün dur canım sen hala biz ne desek boş sen kendin için bir şey yapmıyosun ki kendi hayatına yön bile veremiyorsun sen böyle gidersen evlenceksin bu adamla ömür boyuda mutsuz olucaksın haydi selametle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin inşallah iyi olur . Babamda şu yönden çekiniyorum istemiyordu çok zor ikna ettik , aynı şekilde dedem de istemiyordu amcalarım dayılarım ikna ettî. Ve şuan anneannem rezil edeceksîn diyor evlenince düzelir diyor 😞 nefes alamıyorum o derece kötü oldum 😕

Ya sen ne bakıyosun anneannene. Onun öyle söylemesi normal. Eskilerde kalmış hala kafası. Ne olmuşsa olmuş. Yok çok çabalamışlar ikna etmişler. Evlenip boşansan daha mı iyi? Hem baban da istemiyomuş işte ne güzel. Bence sende ayrılmayı pek istemiosun da kendine bahane üretiyosun. Ama cok cok cok pişman olursun arkadaşım.

Evet şuan ailemle konuşuyorum 😞 bizi rezil edeceksin diyorlar 😞

Bu hayat senin hayatın şu ne der bu ner der rezil oluruz tarzı düşüncelerle Allah rızası için lütfen ama lütfen hayatını mahvetmelerine izin verme..adam ve ailesi tüm pisliklerini dökmüş daha evlenmeden, evlenince neler yaparlar neler aklın şaşar ..... adam senin anneannene kadar saygısızlık yapacak sen 2 yıl konuştun diye kendi ipini kendin çekeceksin...yapma lütfen.... inan yaşadıklarımı bildiğim için nasıl pislik bir aile içine düştüğümü bildiğim için sanki kardeşimsin gibi dert ettim senin durumunu...sni kimse zorla evlendiremez dik dur hayat benim hayatım de kendi hayatının üzerinde başkalarının kumar oynamasına izin verme....

benzer durumu bir yakınım yaşadı. düğün günü kızla oğlan kavga etti ayrılıcaz dediler oğlanın annesi aramadı sormadı kızın annesi aman naparız ealem ne der dedine düşüp allem etti kallem etti barıştırdı ikisini. ( hep kız anneleri düşünür zaten elalem ne deri erkek annelerinin umrundamı kaç kızla gezerse gezsin oğulları) şimdi hep kavga hep geçimsizli en çok yıpranan kız ve ailesi oldu kızın ailesi resmen damat yüzünden yaşlandı ama hala akıllanmadılar boşanmalarına engel oluyorlar şimdide. dayak yok içki kumar aldatma yok kızım deyip deyip kızın ayrılmasına engel oluyor annesi

allah söyletmıs sözlüne bazı şeylerı
sen ailene açık açık anlat. şimdiden çingene olmus bunlar

Ailene butun bunlari anlatmasan da olur canim cok ayrintiya girme.Artk istemiyorum de ve konu kapansin.Agrimayan basini agritma bunlar senin omrunu yer ya.Bas tekmeyi

Bu hayat senin hayatın şu ne der bu ner der rezil oluruz tarzı düşüncelerle Allah rızası için lütfen ama lütfen hayatını mahvetmelerine izin verme..adam ve ailesi tüm pisliklerini dökmüş daha evlenmeden, evlenince neler yaparlar neler aklın şaşar ..... adam senin anneannene kadar saygısızlık yapacak sen 2 yıl konuştun diye kendi ipini kendin çekeceksin...yapma lütfen.... inan yaşadıklarımı bildiğim için nasıl pislik bir aile içine düştüğümü bildiğim için sanki kardeşimsin gibi dert ettim senin durumunu...sni kimse zorla evlendiremez dik dur hayat benim hayatım de kendi hayatının üzerinde başkalarının kumar oynamasına izin verme....

Ailenle coktan konusmussun yeni gordm.Niye bu kdr ustune geldilerki daha isteme asamasinda niye rezil olcaksiniz ki.Toplum yargisi adama yolunu sasirtir ya.Bence hic dusunme bas tekmeyi

Evlenip de mutsuz olunca daha buyuk rezillikler cikinca babanin yuzunehic bakamazsin. Babanla konus. Aileni bu sefer de olmayacagina ikna et. Iki yil geride kaldi ama onunde koca bir omur var. Es adayin simdiden ailen yuzunu zor gorurailen diyor. Bu insanlar cok bencil. Kendini bu aileden kurtar. Kv elti ve es adayi hepkarsi tarafta. Her olayin suclusu sen olacaksin bu evlilikte eger olursa. Sen buradan tavsiye fikir istiyorsun. Acizane fikrim hic bulasma bu aileye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar

O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor :(((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum :(
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi :(
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldum :( Babası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım :(( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile :(
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı için :( nasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi :(

Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..

Herkese teşekkürler şimdiden...

arkadasim benim de senin gibi taa en basindan beri suregelen sorunlarim vardi, cirkef bir kaynanam vardi ve ben herseye ragmen tum gemileri yakarak evlendim. simdi mahvolmus bir evliligim var. inan hersey unutulur gider. keske ben de evlenmeden evvel bu siteyi tanisaydim, sorup danissaydim birilerine. sakin evlenme o adamla derim. yakma hayatini.

Bunca insan evlenme diyorsa vardır bir bildikleri kafanın dikine gitme.mantıklı düşün ve ilk fırsatta tüm bağlarını kopar. Pişman olacağın şeyler yapma sakın..

Aman at gitsin başından,durduğun kabahat.Ailene "siz haklıymışsınız" demek çok mu zor ?
Belli ki onlar senin iyiliğini istiyorlar.Şu durumunu bilseler göz göre göre evlenmene izin verirler miydi ?
Görünen köy kılavuz istemez,baştan belli olmuş herşey.

Yalnız bir dahaki ilişkinde,sen de adımlarını dikkatli at,daha düşünerek konuş.

Daha evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş sana bence çok şanslısın erken gördüğün için
Böyle bir insanla evlenmek büyük hata olur bence...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimseyi düsünmeden kendi kararini ver. Bu hayat senin hayatin ve yasayacak olanda sensin. Bende nisan attim, üstelik birde büyük nisan yapilmisti herkes duymustu. Nisan olduktan sonra sorunlarimiz cogaldi gercek yüzünü göstermeye basladi eski nisanlimda aileside. Tabi bende aptal kafam hep sustum ve babama hicbisey söylemedim. Annemde ayni senin annen gibi elalem ne der diye düsünüyordu babaminsa hicbiseyden haberi yokdu. Benim babamda zar zor ikna olmustu istemiyordu evlenmemi. Sonra birgun öyle bir noktaya geldimki cok daha kötü durumlara düstüm. Bosuna uzatmisim herseyi keske en basinda bitirseydim daha kolay olurdu dedim.. Babama tüm olanlari anlattim daha önceki meseleleride. Neden anlatmadin diye kizdi ilk basta ama hep yanimda oldu en büyük destekcim oldu saolsun. Eger evlenseydim onunla cok mutsuz olcakdim, oyüzden hergün sükrediyorum Allahima bana gercekleri gösterdigi icin..

Merhabalar

Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum :(
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldum :( Babası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım :(( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile :(
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı için :( nasıl birsey bu anlamadım.
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi :(

canım oncellıkle sunu dıyeyım benımde eltılerım var ve ben daha dugun olmadan verdım bı kac seylerıne ona gpre yaklasıyorum kusura bakma ama gnel yargıdır bu elın ıyısı olmaz sen nasıl guvendın soyledın kı kac yasındasın bılmıyorum ama senınkı bastan bıtmıs daha da o aılenın ıcıne gırıp kendını rezıl etme esın olacak sahıs yanınnda olmuyosa hc onemı yok dusman bellımısler bellı zaten

Merhabalar

Hala bu adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun cidden?

yaw çiçek alınca ne oluyormuş onu anlamadım ben ne saçma bir yaklaşım :19: ayrıca elti muhalefet kv de muhalefet eş adayı muhalefet daha neyin derdindesin anlamadım babanız onlarla çalışıyor diye kendi geleceğinizi mahvetmek zorundamısınız o iş olmaz başka iş bulur babanız sizi mutsuz görmesi daha mı iyi bence ilk önce annenize gidin sakin bir şekilde yapamayacağınızı anlatın oda uygun bir dille babanıza açar konuyu zaten..:34:

görünen köy kılavuz istemiyor daha neyi düşünüp üzülüyorsunuz ki...

allaahınızı severseniz evlenmek için evlenmeyin.adamın aileside kendiside belli.sırf evli kadın olmak için yakmayın kendinizi

bırakmalısın....
ailenin yüzünü falan da eğmezsin. ne var bunda Allah aşkına.. istemeye geldiler düşünelim dediniz ve olumsuz karar verdınız bu kadar basit..
Aslında bana sen pek ayrılmak ıstemıyormuşsun gibi geldi. inş babam hayır der diyorsun. ne yani evet dese kurbanlık koyun gbı gıdecek misin :20: ailene bu konuyu aç ve onlara ağızlarının payını versinler :21::21:
senin tek hatan; eltinden kıskandgnı kv söylemen. daha içlerine girmeden, bir el kızı olarak şuanda dış kapının dış mandalısın. o yüzden senin samimiyetını yada art nıyetını kmse bılemez. senın söyledgnı nereye cekerlerse oraya gder.hakkınızda hayırlısı olsun arkdsm

Back
X