• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötüyüm Lütfen Yardım :(

bırakmalısın....
ailenin yüzünü falan da eğmezsin. ne var bunda Allah aşkına.. istemeye geldiler düşünelim dediniz ve olumsuz karar verdınız bu kadar basit..
Aslında bana sen pek ayrılmak ıstemıyormuşsun gibi geldi. inş babam hayır der diyorsun. ne yani evet dese kurbanlık koyun gbı gıdecek misin :20: ailene bu konuyu aç ve onlara ağızlarının payını versinler :21::21:
senin tek hatan; eltinden kıskandgnı kv söylemen. daha içlerine girmeden, bir el kızı olarak şuanda dış kapının dış mandalısın. o yüzden senin samimiyetını yada art nıyetını kmse bılemez. senın söyledgnı nereye cekerlerse oraya gder.hakkınızda hayırlısı olsun arkdsm

Doğru diyorsunuz hata yaptım 😞 âmin teşekkürler

Kiz daha sen bunun icin agliyomusun? Adam sana simdiden neler olucagini soylemis. Hala evlenmek istiyosan cidden canin dert cekmek istiyor. Ama etli konusunda sen yanlissin. Boyle konularda aile birbirine dusebilir evet. Evlendikten sonra olsaydi derdim haklisin ama suan daha bismillah..

Doğru diyorsunuz hata yaptım 😞 âmin teşekkürler

Saf mısın güzel kardeşim, ilerde üzüntüyü belki yıllarca çekeceğin birseyi nasıl engellemiyorsun?
Hayatın bu kadar basit mi?
Evlenince herşey daha zor, aç kulağını burdan söylenenleri dikkate al. Olmayın ya bu kadar olmayın. Çekecek dert, acı mı arıyorsun sen...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Boyle birini ailenize istemiyorum derseniz aileniz havada kapar. Ama siz ayrilmak istemiyorsaniz o ayri tabi...

Herhangi bir gelişme yok annem yüz asıyor ' bizi rezil edeceksin diyorlar . Babam başka şehirde telefonda söylemem ne kadar doğru olur 😞

valla herşey rutin giderken bence senin hatan yüzünden ortalık karışmış herkes eteğindeki taşı dökmeye başlamış
neden eltiyi kıskanıyorsun ki insan yiğenini sevemez mi, abisinin çocuğu tabii ki sevecek hasta olunca koşacak,
bi de gidip kıskanıyorum demişsin olacak işmi, bence bu gelin adayıyla olmaz demekle çok haklılar
kusura bakmada fitili ateşleyen sen olmuşsun, arkasıda çorap söküğü gibi gelmiş
bence bu kadar yüzgöz olmuşken bu iş olmaz artık, saygı namına bişey kalmamış karşılıklı

Merhabalar

O kadar kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim başım ağrıdan durmuyor :(((
Beni bayramın ikinci günü isteemeye geldiler ancak şuan istemiyorum ve ben bu çocukla 2 yıldır görüşüyorum :(
Babam henüz cevap vermedi düşünmek istediğini söyledi :(
Benim br tane eltim var nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşim olacak insanı ondann çok ama çok kıskanıyorum. Çocugu hasta olur sözlüm diyeyim o götür annesine bir şey olur benim sözlüm koşar . Kıskandığımı kayınvalideme söyledim beni kötü bildiler bugün baya bir tartışma oldu. Ama şöyle bir durum var 2 yıldır kayınvalidem eltimi bana kötüler , eltim kayınvalidemi kötüler ama ben hiçbirini söylemem. ama ben kötü oldum sadece kıskandığımı söylediğim için. Sözlüm olacak insan da bugün annesiyle konuşmuş beni aradı hayatımıza girmeden biizi birbirimize düşürdün dedi vallahi yaptığım bir şey yok ama ben kötü oldum :( Babası bir daha onların kapısına gitmem demiş. annesi daha söz yok bu olaylar oluyor demiş. Onu geçtim beni istemeye geldikleri gün ailem yemek hazırladı yemekleri beğenmemişler bunu da annem duydu. Ve en önemlisi bana çiçek bile getirmediler , onu da ben istemedi çünkü sözlüm olacak bana ailesinin yüzü düşeceğini söyledi bende o yüzden istemedim ama yine ben suçlu oldum. been napayım :(( aileme bir şey diyemiyorum içim sıkılıyor ağlayamıyorum bile :(
Sözlüm bugün anneanneme hakaret etmeye kadar geldi nedeni ise hiçbir şeye karışmadığı için :( nasıl birsey bu anlamadım.
Şunu da söyliyim sözlüm olacak hep beni ezer yengesine karşı ...
Sözlüm evlenelim ailenden bana zorluk çıkartanlara hesabını soracağım dedi bayramlarda yüznü göremicekler dedi :(

Lütfen akıl verin bana napayım aileme nasıl söyleyim ..

Herkese teşekkürler şimdiden...

çok şanslısın bence. Evlenmeden onların nasıl insanlar olduğunu görmüşsün. Baban nasılsa cevap vermemiş , olumsuz yanıt versin ve unutma deliler gibi aşık olsanda o aile ile bu evlilik gitmez

Henüz dış kapının mandalı konumundayken ailenin yüzünü göstermeyeceğini söylüyorsa kaçarak uzaklaşın.

Pardon da güzelim eltini Kıskanmakta ne? Hadi onu geçtim daha dış kapının dış mandaliyken gidip kayinvalidene bunu nasıl söylersin . Valla benim iki tane kaynim var eltilerimden biri böyle bişey yapsa onun saçının başını yollarım açık net ! Onlar kardes ya ne kadar iğrenç birsey yada böyle birşeyi düşünmek bile mide bulantısı kaldı ki dile getirmek bence sen vazgeç bu sevdadan . Çünkü ilerde ne eşinin ne elinin suratına bakabilirsin. Eşinin tutumu yanlış o ayrı mesele birsey diyemem . Ama dört dörtlük olsada sen başta büyük hata yapmışin bitir derim

note3 kadinlar_klubü

Mesele eltini kiskanmak falan degil mesele sozlunun ve onun ailesinin gecimsiz kisiler olmasi seni uzecek kisiler olmasi. Eger evlenirsen uzulursun bu insanlar seni ezer. Eltin benim esim kurdu bu isi falan demis balik bastan kokar bakhersey apacik ortada. Ama sen hala kafanda bitirememissin babani beklemenden belli. Eger gercekten bitmesini isteseydin bunu kendin hallederdin iki yildir nasil gorusup sevgili olduysan arayip ayrilalim demeyide bilirdin.

Mesele eltini kiskanmak falan degil mesele sozlunun ve onun ailesinin gecimsiz kisiler olmasi seni uzecek kisiler olmasi. Eger evlenirsen uzulursun bu insanlar seni ezer. Eltin benim esim kurdu bu isi falan demis balik bastan kokar bakhersey apacik ortada. Ama sen hala kafanda bitirememissin babani beklemenden belli. Eger gercekten bitmesini isteseydin bunu kendin hallederdin iki yildir nasil gorusup sevgili olduysan arayip ayrilalim demeyide bilirdin.

Bn kafamda bitirdim ama 3 gündür aramıyorum o da aramıyor beni. Annem rezil olacağız deyip duruyor hergün bir baskı altındayım babam yanımız da değil farklı bir şehirde .

Dün annesi aradı bizi tekrar hangi gün çağıracaksınız diyor. Kadın hem bizi birbirimize düşürüyor diyor hem bizi ne zaman çağıracaksınız nişan hangi gün olacak diyor dalga geçer gibi 😞

Annen ne derse desin takma kafaya. Insallah gonlune gore seni mutlu edecek bir kismet cikar. Annen bidi bidi yapsin dursun simdi seni anlamiyor bosver iyi kismetin cikinca oda susar. Tika kulagini rezil falan olmazsin korkma. Sevgilisinden ayrilan ilk kisi degilsin ya. Hicmi annen hayatinda gormemis nisandan ayrilaji ne var bunda anlasamadin ayrildin iste.

İnşallah dediğim gb olmaz ama bence siz bir Allah ın kulu bile olumlu bişey yazmamazına rağmen evleneceksiniz. Ve buraya çok daha vahim konular açıcaksınız gb geliyor. Yanılmayı çok isterim ama siz de o ışığı hç görmüyorum maalesef.

Son düzenleme:
Ailene bayramda yüzünü göstermeyeceğim mi :51:arkanı dön yoluna bak artık ailene söyle anlat olanları yol yakınken dön daha sözlenmeden görmüş oldun yüzünü geleceğini göstermiş işte sana :26:ayrıca eltine kıskanmanı hiç anlamadım ilgilenmesi illa birşey ifade etmez seninde burada hatan var :ssz:

Dün annesi aradı bizi tekrar hangi gün çağıracaksınız diyor. Kadın hem bizi birbirimize düşürüyor diyor hem bizi ne zaman çağıracaksınız nişan hangi gün olacak diyor dalga geçer gibi 😞

Sen ne cevap verdin babam karar vermedi daha deseydin

Back
X