- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Sevgi falan degil. Seven adam asla vazgecemez. Isterse kadin onu aldatsin.Yaptıgım hata sadece 1 kere oldu hepsiyle olucak olsa hata denmez. Benide kurcalayan bu çok sevdigini söylüyo cokta ilgileniyo ama böyle biseyi söylersem beni silicek olmasi ne kadar sevgi ki diye
Hep öyledir yalana karşıdırlar ama yalanın kralını söylerler. Sevgi illa ki vardır. Ama işler ciddiye binince sevgiyi göz görmüyor. Canınız çok yanmasın diye zihniniz hep güzel anları size hatırlatıyor. O da normal. Karar sizin.Çok doğru diyorsun hepsini biliyorum ama kafamdaki düşüncelerle karışıp duruyorum an geliyor sevdiğini hissediyorum yapısıda böyle ama yalan kabul etmem diyor yalanını yakalamışlığım var bu 2 yıla yakın sürede ona hiçbir hatam olmadı bekaret konusunuda söyleyip yoluma bakayım diyorum ama diceklerinin haddi hesabı yok biliyorum. Hicbirsey demeden gidiyim diyorum seviyorsun gidemiyorsun dedigin gibi. Zamana bırakayım diyorum sürekli bunları düşünüpte nereye kadar
Ben yargıladığımdan değil kıskançlığımdan bırakırım diyor ama sonrada erkekle kızın yapması arasında fark var diyor çok acı çekerim ama kıskançlığımdan kaldıramam evlendiğim gece olsun gerekirse ertesi gün olduğum sehirden bile giderim gibi şeyler söylüyor böyle birşey olabilir mi yaSevgi falan degil. Seven adam asla vazgecemez. Isterse kadin onu aldatsin.
Evet hepsi çok doğru onu bu düşüncelere alıştırmayıda denedim geçmişinde ne oldugun nasıl oldugunun önemi yok hayatima girdiginden sonrasinin önemi var karakterinin önemi var gecmisinde en kötüde olsan tutar elinden severim dedim buna bile bana cevabi gecmis nasil ilgilendirmez ya beni ilgilendirir senin gecmisin oldu. Ki kendi gecmisininde tertemiz olmadigini düsünüyorum en azindan öyle diyo ama ben neden bu kadar cok vicdan yapiyorum anlamıyorum ona karsi bir hatam olmadi ama bunu saklayarak hata yapiyomusum gibi geliyo sonrada sinir aninda bana öyle bi davraniyo ki istedigin kadar dürüst ol haketmiyor ki bu adam diyorum kendi kendimeAy vallahi artık tahammül edemiyorum.
Kızım yavrum bu adamları nerden buluyorsunuz ya?
Ne olur bak söyle nereden, hangi ormandan, hangi mağaradan çıkartıp seviyorsunuz ne olur adres ver..
Hala yok kızlar yapamaz erkekler bilmem ne yapar cart curt yapan, seni lanet kızlık zarına göre yargılayan, geçmişinde yaşayan bir insanla nasıl evlilik düşünüyorsun, neresini seviyorsun, nasıl sevebiliyorsun?
Ne olur cavap ver...
Bakire olup olmaman sadece seni ilgilendirir. SENİ!
Evlenmeden önce sevişmeyi tercih etmek SENİN SEÇİMİNDİR!
Sevişmemeyi tercih etmek de yalnızca senin kararındır.
Kimseyi ilgilendirmez. Kimsenin senin geçmişin hakkında söz sahibi olması söz konusu dahi değildir.
Birey olun azıcık ya. Böyle zihniyetleri beslemeyin, büyütmeyin, onaylamayın.
Hiç bir aşk senin bu kişisel haklarına yapılan istismardan önemli değildir...
Ben de evlenmeden önce bakire değildim. Bir çok erkek arkadaşım oldu.
Sevdim seviştim.
Kime ne?
Ben şimdi ikinci el kadın mı oldum?
Değersiz miyim? Yollu muyum ben?
Eşim bir kere sormadı, bir kere bakire misin bile demedi. İmasını bile etmedi.
Çünkü beni seviyordu, benim ruhumu, hayata bakışımı, üretkenliğimi, neşemi, cesaretimi, birey oluşumu seviyordu.
Ben villalarda yaşayan, zengin rahat bir aileden de değilim. Ben bireyim. Kendi kararlarım var, kendi hayatım var.
Ne olur kararlarınızın, geçmişinizin arkasında olun. Kimseye hesap vermeyin.
Seni sen olduğun için sevebilecek binlerce insan evladı var.
Bu şekilde, bu zihniyette bir adamla mutlu olmak ne kelime, ömrünce ezim ezim ezilirsin.
Nefes bile alamazsın.
Lütfen güçlü olun. Birey olun, insansınız siz kimsenin malı, namusu falan değilsiniz.
Gönlün sevgi doluysa, için temizse, hak yemiyorsan, yedirmiyorsan dünyanın en namuslu insanı sensin.
Evet hepsi çok doğru onu bu düşüncelere alıştırmayıda denedim geçmişinde ne oldugun nasıl oldugunun önemi yok hayatima girdiginden sonrasinin önemi var karakterinin önemi var gecmisinde en kötüde olsan tutar elinden severim dedim buna bile bana cevabi gecmis nasil ilgilendirmez ya beni ilgilendirir senin gecmisin oldu. Ki kendi gecmisininde tertemiz olmadigini düsünüyorum en azindan öyle diyo ama ben neden bu kadar cok vicdan yapiyorum anlamıyorum ona karsi bir hatam olmadi ama bunu saklayarak hata yapiyomusum gibi geliyo sonrada sinir aninda bana öyle bi davraniyo ki istedigin kadar dürüst ol haketmiyor ki bu adam diyorum kendi kendime
Çok teşekkür ederim bu saatte bile beni dikkate aldığın için. İşin icinden cıkamıyorum bekaret konusunu bi kenara bırakmaya çalışsam hataları aklıma geliyor. Sevgim agır basıyo ama o beni gercekten seviyosa onunda bi yerde sevgisi agır basabilirdi. Ben benimleyken olan hataları affedebiliyorum sevgimden. Ondan öncemi kabul etmem acımdan ölsem yada kabul eder ama basa kakar erkekler böyle seyi diyen ne kadar gercek bi sevgi ne kadar benim arkamda durabilecek kestiremiyorum yada sevdigim icin ben icime sindiremiyorum doğrularıHislerinde çok haklısın. Ne olur hislerinin peşinden git. Zaten aklına bir kere bu düşünceler düştüyse artık bişeyler çatlamaya başlamış demektir. Geçmişinde elbet o da ilişki yaşamıştır. Asla inanmıyorum yaşamadığına. Benim derdim daha fazla yıpranma. Dünyada bir erkek o yok bunu unutma. İnsan yine sever, daha güzel sever. Kimse vazgeçilmez değildir.
Benimle birlikte olmak istedi ama ben istemedim yaptigim hatanin pismanligi bana yetti neden dedi istemiyorum dedim zorlamadı ama bi kizin gecmisi beni gercekten ilgilendiriyorsa ben o kizdan istemezdim bi gün bende gecmisinde kalabilirim benim gibi dusunen biriyle tanisirsa diyeÇok teşekkür ederim bu saatte bile beni dikkate aldığın için. İşin icinden cıkamıyorum bekaret konusunu bi kenara bırakmaya çalışsam hataları aklıma geliyor. Sevgim agır basıyo ama o beni gercekten seviyosa onunda bi yerde sevgisi agır basabilirdi. Ben benimleyken olan hataları affedebiliyorum sevgimden. Ondan öncemi kabul etmem acımdan ölsem yada kabul eder ama basa kakar erkekler böyle seyi diyen ne kadar gercek bi sevgi ne kadar benim arkamda durabilecek kestiremiyorum yada sevdigim icin ben icime sindiremiyorum doğruları
Çok teşekkür ederim bu saatte bile beni dikkate aldığın için. İşin icinden cıkamıyorum bekaret konusunu bi kenara bırakmaya çalışsam hataları aklıma geliyor. Sevgim agır basıyo ama o beni gercekten seviyosa onunda bi yerde sevgisi agır basabilirdi. Ben benimleyken olan hataları affedebiliyorum sevgimden. Ondan öncemi kabul etmem acımdan ölsem yada kabul eder ama basa kakar erkekler böyle seyi diyen ne kadar gercek bi sevgi ne kadar benim arkamda durabilecek kestiremiyorum yada sevdigim icin ben icime sindiremiyorum doğruları
Çok sabırlı biriyim hatayada tolerans gösterebiliyorum karakterinin olumsuzluklarınada. Suan seviyorum diye cesaret edemiyorum ama ona bakılırsa sevmekle kalsa herkesin 1 tane sevgilisi olur kimse vazgecemezdi. Sadece biraz duygumu bastirmam gerekiyo bunuda biliyorum. 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atti. Affedilir bi yanı yoktu affettim. Affetmek Allah'a mahsus kapattim diyim. Ben adamın benimleyken bana yaptığı yanlışa yalanına gögüs gerip yanımda tutabiliyoken bana hayatimda olmadigi bi zamandan ben kaldiramam giderim düsüncesini yediremiyorumYahu sen ne akıllı kadınsın. Sadece kafan karışmış senin. Ne güzel ifade ediyorsun. Seni gerçekten seven insanın senin bekaretine takması gibi bir saçmalık olabilir mi? Akıl, mantık alıyor mu? Bu adam bariz bir şekilde ataerkilliği senden daha çok seviyor, toplum baskısını senden daha çok seviyor, elalemi senden daha çok seviyor ve önemsiyor.
Bak şunu anlarım, sonsuz da saygım vardır.
Bir erkek olarak ' Ben bekarete önem veren bir insanım. Bu yüzden kendimi eşime sakladım. Ve benim gibi biriyle evlenmek istiyorum. Bu benim en doğal hakkım, seni de bakire olmadığın için asla yargılayamam. Ama bana uygun değil.' dese bu onun hakkıdır.
Ama 'ben seni seviyorum ve sen mutlaka bakire olmalısın, aksini idda edersen namusssuzsun, zaten bunu yapan herkes namussuzdur. ' demek bencilliktir. Nerden biliyor senin bakire olmadığı, nasıl bu yargıya varmış.
Sen söylediğin an seni yargılayacak, lanet okuyacak, sindiremeyecek, hayatı zindan edecek belli.
Senden kendine olan saygını alacak ve sen sanki utanılacak bişey yapmışsın gibi seni sindirecek.
İşinize gelmiyorsa, şartlarınız uymuyorsa bunu sürdürmenin anlamı nedir?
Sen kendine o adamın sana verdiğinden daha çok zarar veriyorsun. Hala ne işin var? Eziyet etme kendine, yoluna bak
O kadar zamanım diyorum emeğim diyorum vicdan yapıyorum ama oda diyebilir sevgisi kadın erkek ayırt etmez ki sonuctaSen kendine o adamın sana verdiğinden daha çok zarar veriyorsun. Hala ne işin var? Eziyet etme kendine, yoluna bak
Şimdi “bu kadar zamanın” aradan zaman geçip iyice psikolojik şiddete maruz kalınca “o kadar zamanın” olacak. Süre katlanacak. O yüzden sevgiymiş,emekmiş geç bunları ve lütfen önüne bakO kadar zamanım diyorum emeğim diyorum vicdan yapıyorum ama oda diyebilir sevgisi kadın erkek ayırt etmez ki sonucta
2 senedir bunu ondan saklayabilmenize hayret ettim. Iki senedir yeni sevgilimle coktan sevismistim ben olsam. Aman neyse.. madem oyle dusunuyor, yol ver gitsin. Seni sen oldugun icin degil, kendi bakire bozma egosu icin isteyen bi magra adamina degmez
Demek ki kendine guvensiz, saygisiz, kadinlari bi obje gibi goren, magranin teki.Ben yargıladığımdan değil kıskançlığımdan bırakırım diyor ama sonrada erkekle kızın yapması arasında fark var diyor çok acı çekerim ama kıskançlığımdan kaldıramam evlendiğim gece olsun gerekirse ertesi gün olduğum sehirden bile giderim gibi şeyler söylüyor böyle birşey olabilir mi ya
okadar zaman mı? emek mi? pardon ama nasıl bir sevme duygunuz var..O kadar zamanım diyorum emeğim diyorum vicdan yapıyorum ama oda diyebilir sevgisi kadın erkek ayırt etmez ki sonucta
Ben yargıladığımdan değil kıskançlığımdan bırakırım diyor ama sonrada erkekle kızın yapması arasında fark var diyor çok acı çekerim ama kıskançlığımdan kaldıramam evlendiğim gece olsun gerekirse ertesi gün olduğum sehirden bile giderim gibi şeyler söylüyor böyle birşey olabilir mi ya
Dengesiz oldugu besbelli.. Ayrica insan sevdigi kisiyle huzur bulmali, "gercekten" huzur bulmali.. Herkese sinirlense senin yaninda bi bakışınla yumuşamalı.. Korktugun, sağı solu belli olmayan bi adamla nasil bi mutluluk bekliyorsun ki?Mesela çok neşeli ne zaman canım sıkkın olsa biseye üzülsem tek basıma bırakmayan biri ağlayabildiğim dertleşebildigim biri ilgisiz bırakmıyor yada kafasına buyruk davranmıyor ama en kücük sey büyük sorunlara neden oluyor aşırı sinirli iyiyken beni cok cekiyosun üzüyorum seni diyosa kötüyken neyimi cektin deyip nankörlük yapabiliyo acık acık ben hep haklıyımda diyor ama özürde dilediği oluyo dengesiz mi denir ne denir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?