- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
SEN İKİ SENEYE KIYAMIYORSUN O ADAMLA ÖMRÜN GİDECEK HABERİN YOK... BİR KERE SİNİRLİ DEDİĞİM DEDİK BİR TİPSE ASLA MUTLU OLAMAZSIN, SADECE ONUN KÖLESİ OLUR ÇIKARSIN...O kadar zamanım diyorum emeğim diyorum vicdan yapıyorum ama oda diyebilir sevgisi kadın erkek ayırt etmez ki sonucta
2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
O değil de anneniz nasıl bunu kabul etti ?
Şimdi “bu kadar zamanın” aradan zaman geçip iyice psikolojik şiddete maruz kalınca “o kadar zamanın” olacak. Süre katlanacak. O yüzden sevgiymiş,emekmiş geç bunları ve lütfen önüne bak
Yaptığınızı bir hata olarak görmeyin bir kere. Bu bir tercih ve birşeyler yaşamayı istemissiniz yaşamıssiniz. Bundan daha normal bişey yok.
O erkek arkadaşınızdan ayrılmak için de bir çok sebep var. Eski sevgilisiyle konuştuğuna göre aldatmış oluyor. Siz konussaniz ne olurdu eski sevgilinizle ?
Ayrıca boyle türleri cogaltmayalim lütfen. Bırakın bunların nesli çoğalmasın. O benim için kızın geçmişi önemli dediğinde sizde ona diyicektiniz. Benim içinde önemli madem sevistin bitti diye. Ay sinir oluyorum ya . Ayrılın gitsin vallahi pişman ollmazsiniz
Yani kalkip sokaga atıcak hali yok gülerek ederek söyledigimde yok pisman oldugumun farkında ben senin annenim dediEeee ne yapsın olan olmuş vuracak hali yok.
Neden konuşuyor? Kız ekran görüntüsü atmamış miydi, ne konuştuklarını söylemedi mi?Bizim 1. Yılımızda kızla 1 bucuk saat telefonda konusmus aldatmadim diyo yapmadim diyo kimse zorla konusturmuyor kimseyi eski sevgilisiyle sizce bu durum?
Yüzükleri varmiş onlari saklıyorum konusu bazı seyler unutulmuyo konusu sonrada ben seni anlatip bu dediklerime inandin mi salak bile dedim dedi sana isine geldigi kismi atmis deyip özür dileyip pismanim dedi 20 gün kadar barısmadımN
Neden konuşuyor? Kız ekran görüntüsü atmamış miydi, ne konuştuklarını söylemedi mi?
Ben yargıladığımdan değil kıskançlığımdan bırakırım diyor ama sonrada erkekle kızın yapması arasında fark var diyor çok acı çekerim ama kıskançlığımdan kaldıramam evlendiğim gece olsun gerekirse ertesi gün olduğum sehirden bile giderim gibi şeyler söylüyor böyle birşey olabilir mi ya
Konu yakın arkadaşından açılmıştı oda bu sekil söylediBunları neden söylüyor. Yani konu nasıl buraya geliyor merak ettim.
Seni çok zor günler bekliyor, yol yakınken dön.2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
Aman ne büyük hata yapmışsiniz. O toplum tabuları içinde sıkışıp kalmış sevgilinize sordunuz mu kendisi ne haltlar yemiş daha öncesinde. Şu toplumun çifte standardı beni öyle geriyor ki...="Rubygloom, post: 55724849, member: 886754"]2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?