Çok kötüyüm napıcam :(

Hayatta hayır gelmez bu adamdan
Nie kızın yapmasıyla erkeğinki farklıymış iğrenç bi cümle

Derdin bakire olmayışın değil de Sinirli, çok hataları olan ve herşeyi başınıza kakan bir adamla evlenmeyi düşünmeniz olsun.

Ya bunlar nasıl arabesk muhabbetler anlamadım ki yok emeğim zamanım... insanlar evleniyor çoçuğu çoluğu oluyo, bilmem kaç senelik evli oluyo yinede yoluna bakabiliyor. Adam şimdiden nasıl olacağını söylüyor işine gelmezse görüşme ayrıl yani.
Bizim kızlarımız sevgililiğe çok anlam yüklüyor sanki hiç ayrılınmayacak kenetli bi kurum sanki. Tanırsın işine gelmiyorsa herkes yoluna
Ay evet ya

2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?

Neolacak peki?
Adamın ciddi hataları varmış ve üstelik sinirli biriymiş.
Söylemeyerek vicdan çekeceğinize göre dürüst olun madem bu yüzden de biterse bitsin.
Sizi siz olduğunuz için kabul eden biri ile evlilik düşünün.

Bizim 1. Yılımızda kızla 1 bucuk saat telefonda konusmus aldatmadim diyo yapmadim diyo kimse zorla konusturmuyor kimseyi eski sevgilisiyle sizce bu durum?

Ne konuşmuşlar 1.5 saat,dolardan falan mı bahsetmişler,ülkeyi mi kurtarmışlar ne yapmışlar yani ?
İnanılmaz ya.Böyle birini mi kaybetmekten korkuyorsunuz gerçekten ?

Bu adam sana aşık mı şimdi?
Aklınız mantığınız yok mu sizin ya.
Adam zaten böyle olayda ertesi gün evine yollarım demiş.
Hatalarınızı başınıza kakması da cabası.
Sizi aşağılayan birine neden bu kadar bağımlısınız.
Kendinize saygınız yok mu?

Bacım, aynı yaştayız. 21 yaşında eğitimine, kariyerine, geleceğine odaklanmak varken şu yaşları -çok afedersin- elin hödüğü için harcamak nedir? Bu kadar mı değer vermiyorsun kendine?

Hayır, söz meclisten dışarı da ben bu yaşları evlilik, koca, sevgili merakı içinde geçirmek nedir anlamıyorum. Hafta sonu da yine yaşıt bir arkadaşın düğünü var.
Valla ben mi bir tuhafım insanlar mı anlayamadım.

2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
Sevgilinin karakteri karşısında,senin bakire olmayışın o kadar masumane kalıyor ki

Ne gerek var o zaman?
En ufak birşeyi kafanıza kakabilecek bir kişi ile ne kadar evlilik yürür?
Bunu hiç düşündünüz mü?
Korku duyacağınız ve size saygı duymayacak biri ile asla birlikte olmamalısınız zaten.

Bacım, aynı yaştayız. 21 yaşında eğitimine, kariyerine, geleceğine odaklanmak varken şu yaşları -çok afedersin- elin hödüğü için harcamak nedir? Bu kadar mı değer vermiyorsun kendine?

Hayır, söz meclisten dışarı da ben bu yaşları evlilik, koca, sevgili merakı içinde geçirmek nedir anlamıyorum. Hafta sonu da yine yaşıt bir arkadaşın düğünü var.
Valla ben mi bir tuhafım insanlar mı anlayamadım.

Eline sağlık ne güzel yazmışsın.

Yok siz normal düşünüyorsunuz da, erken evlenme sevdası nereden çıktı biz ona anlam veremiyoruz.
Önce bir okul hayatı bitmişken insan bir kendi ayakları üzerinde durmayı planlamalı.
Evlenince ister çalış ister çalışma, ama elde bir meslek olmalı, dünyanın bin türlü hali var.
Dünya iyisi zengini adamla birlikte bile evlenilse, kim garanti verebilir ömür boyu bunun süreceğini?

Hiç birşeyin garantisi yokken, insan birazcık akılvari düşünmek zorunda.
Son pişmanlıklar fayda etmiyor.

İ
Eline sağlık ne güzel yazmışsın.

Yok siz normal düşünüyorsunuz da, erken evlenme sevdası nereden çıktı biz ona anlam veremiyoruz.
Önce bir okul hayatı bitmişken insan bir kendi ayakları üzerinde durmayı planlamalı.
Evlenince ister çalış ister çalışma, ama elde bir meslek olmalı, dünyanın bin türlü hali var.
Dünya iyisi zengini adamla birlikte bile evlenilse, kim garanti verebilir ömür boyu bunun süreceğini?

Hiç birşeyin garantisi yokken, insan birazcık akılvari düşünmek zorunda.
Son pişmanlıklar fayda etmiyor.
İyide ben sevgilimle hemen evlilik düsünüyorum demedim ki onun bakış acısını söyledim sadece

Ona bakire olduğunu söylemeden ayrıl tatlım , yoksa seni suçlayacak ağır hakaretler edecek sana. ona ayrılma kararını açıklamadan ilişki içinde sevgini gözden geçir gerçekten sevdiğine inanmıyorum ben .

21 yaş çok erken ciddi kararlar almak için, benim eşim, ben senden önce yaşadım bir şey dediğimde nolmuş bende yaşadım diyip gülüp geçti. böyle seven erkeklerde var düşün .

Benimle birlikte olmak istedi ama ben istemedim yaptigim hatanin pismanligi bana yetti neden dedi istemiyorum dedim zorlamadı ama bi kizin gecmisi beni gercekten ilgilendiriyorsa ben o kizdan istemezdim bi gün bende gecmisinde kalabilirim benim gibi dusunen biriyle tanisirsa diye
Bakir miymiş sevgiliniz? İlk sizinle mi sevişecekmiş?
Şayet öyle değilse kusura bakmasın yani.
Tamam önem veriyor olabilir ama o zaman sevgilileriyle sevişmeseymiş.
Size teklif dahi etmemeliymiş birlikte olalım diye.

Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo
Mantiginizi arayip bulun yazan arkadasa katiliyorum. Adam sizi aldatmis falan ama sizin tek derdiniz zamaninda biriyle birlikte oldugunuz icin terk edilme korkusu. Saka gibisiniz. Kendi bedeni icin millete hesap veren kadinlari anlayamiyorum. O kimimle yatip kalkmis belli olmasin ama kadinin hep ilki olsun. Valla her erkegin ilki olabilecek kadar kadin yok dunyada, kusura bakmasin artik.

Ya bana en cok dokunan beni bundan bırakır olması degil , ben benimleyken olan hatalari örtebiliyoken sevgimden adam sevgisini kenara koyup bundan biter yapan biri olmasini yediremiyorum. Anlatamiyo muyum anlamadim ki

Back
X