Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ancak bu kadar anlaşılır ifade edilebilirdi,tebrik ediyorumSaçmalayıp durma Allahaşkına daha yaşın kaç basın kaç, elin evrilememiş maymununa verdiğin ödünlere bak, seviyormuş , erkeğin yapmasıyla kızın yapması farklı oluyormuş da şuymuş da buymuş da. Git aklını başına al, dünyada bir sürü erkek var, yaşın da ufak sanki sevgili ya da koca kaçıyor, ıssız adaya düştünüz de bir tek o var sanki erkek diye de nazını çekiyorsun şempanzenin.
Anlatiyorsun. Biz de sana diyoruz ki adam magra adami gibi dusunuyor. Adam okuz. Bu dusunce tarzi seven insan dusunce tarzi degil. Kadini obje gibi goren birinin laflari. Siz veya bir baskasi onun icin pek fark etmeyecek. Evlenecegi kadinin bakire olmasini istiyor, o kadar.Ya bana en cok dokunan beni bundan bırakır olması degil , ben benimleyken olan hatalari örtebiliyoken sevgimden adam sevgisini kenara koyup bundan biter yapan biri olmasini yediremiyorum. Anlatamiyo muyum anlamadim ki
Ben konussaydım beni sorgulamadan direk bitirirdi. Gercekten pismanliginida gördüm ama bu güveni geri getirmiyorYaptığınızı bir hata olarak görmeyin bir kere. Bu bir tercih ve birşeyler yaşamayı istemissiniz yaşamıssiniz. Bundan daha normal bişey yok.
O erkek arkadaşınızdan ayrılmak için de bir çok sebep var. Eski sevgilisiyle konuştuğuna göre aldatmış oluyor. Siz konussaniz ne olurdu eski sevgilinizle ?
Ayrıca boyle türleri cogaltmayalim lütfen. Bırakın bunların nesli çoğalmasın. O benim için kızın geçmişi önemli dediğinde sizde ona diyicektiniz. Benim içinde önemli madem sevistin bitti diye. Ay sinir oluyorum ya . Ayrılın gitsin vallahi pişman ollmazsiniz
siz geçen gün başka bi isimle açtınız bu konuyu. Cevap orda da verildi size. O sizi bırakmadan siz onu bırakın. Kendi sanki bakir de bakire arıyor pehh2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
Ne demek farklı? Hiçbi yerde geçerliliği yok bu dediğinin. İnanç olarak bile Allah kadın ve erkeği günsh sevap diye ayırmıyor. O kim ki böyle konuşuyo?Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo
Saçmalayıp durma Allahaşkına daha yaşın kaç basın kaç, elin evrilememiş maymununa verdiğin ödünlere bak, seviyormuş , erkeğin yapmasıyla kızın yapması farklı oluyormuş da şuymuş da buymuş da. Git aklını başına al, dünyada bir sürü erkek var, yaşın da ufak sanki sevgili ya da koca kaçıyor, ıssız adaya düştünüz de bir tek o var sanki erkek diye de nazını çekiyorsun şempanzenin.
Adamın sevmediği buradan bakınca çok belli oluyor. Oradan bakınca belli olmuyor mu ?Simdi burda biiiiiiir sürü bıdı yapanlar olacak. O yuzden ben bıdı bıdı yapmayacam sana. Gercekten sevdigine inaniyorsan karsindaninin de seni gercekten sevdigine inaniyorsan ancak boyle bir seyi de asla kabullenmeyecegine eminsen diktirmekten baska çaren yok gibi görünüyor.
çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor
Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo
Valla çok güzel anlatıyorsunuz da o sevgiliye 1 değil 5 sihirli değnek değse yine de bu konudan biter yapacak belli ki.Ya bana en cok dokunan beni bundan bırakır olması degil , ben benimleyken olan hatalari örtebiliyoken sevgimden adam sevgisini kenara koyup bundan biter yapan biri olmasini yediremiyorum. Anlatamiyo muyum anlamadim ki
Bana kalirsa da sevmiyor. Ama konu sahibi sevdigini düşünüyorsa bana laf söylemek düşmez. Kendi hayati kendi bilecegi is.Adamın sevmediği buradan bakınca çok belli oluyor. Oradan bakınca belli olmuyor mu ?
Kaldı ki herşey sevmek mi?