Çok kötüyüm napıcam :(

Adamı kandırma sakın kızlık zarı diktirerek falan. Zaten sinirli biriymiş evlensen de başına kakar ve namusu bacak arasında arayan biri. Boşver gitsin

Saçmalayıp durma Allahaşkına daha yaşın kaç basın kaç, elin evrilememiş maymununa verdiğin ödünlere bak, seviyormuş , erkeğin yapmasıyla kızın yapması farklı oluyormuş da şuymuş da buymuş da. Git aklını başına al, dünyada bir sürü erkek var, yaşın da ufak sanki sevgili ya da koca kaçıyor, ıssız adaya düştünüz de bir tek o var sanki erkek diye de nazını çekiyorsun şempanzenin.
ancak bu kadar anlaşılır ifade edilebilirdi,tebrik ediyorum :kahve:

Ya bana en cok dokunan beni bundan bırakır olması degil , ben benimleyken olan hatalari örtebiliyoken sevgimden adam sevgisini kenara koyup bundan biter yapan biri olmasini yediremiyorum. Anlatamiyo muyum anlamadim ki
Anlatiyorsun. Biz de sana diyoruz ki adam magra adami gibi dusunuyor. Adam okuz. Bu dusunce tarzi seven insan dusunce tarzi degil. Kadini obje gibi goren birinin laflari. Siz veya bir baskasi onun icin pek fark etmeyecek. Evlenecegi kadinin bakire olmasini istiyor, o kadar.

Kendine yedir, yedireme. Adam bu. Sizi de cok sevse kendinden bu kadar emin bi sekilde sizi terk edecegini soyleyemezdi.

Daha ne duymak istiyorsunuz ki? Bu saatten sonra artik ya kendi seciminizle devam edip, terk edilmeyi, veya asagilanmayi hakaretlere ugramayi goze alip iliskinizi surdureceksiniz. Ya da kendinize denk birini bulana kadar bu adamdan kurtulacak ve kendi kisisel gelisiminize odaklanacaksiniz

Bu insan çok sinirli herşeyi başınıza kakıyor ciddi hataları var ve bakire değilsen de seni ertesi gün kapıya koyar bunu da açıkça aöyledi ve siz böyle bir insanız seviyor ve evlenmeyi düşünebiliyorsunuz. Çok garipsiniz. Kendinizle zorunuz varsa mutsuz olmak aşağılanmak istiyorsanız buyrun devam edin ama böyle bir insan nasıl sevilir ben anlamıyorum

B
Yaptığınızı bir hata olarak görmeyin bir kere. Bu bir tercih ve birşeyler yaşamayı istemissiniz yaşamıssiniz. Bundan daha normal bişey yok.
O erkek arkadaşınızdan ayrılmak için de bir çok sebep var. Eski sevgilisiyle konuştuğuna göre aldatmış oluyor. Siz konussaniz ne olurdu eski sevgilinizle ?
Ayrıca boyle türleri cogaltmayalim lütfen. Bırakın bunların nesli çoğalmasın. O benim için kızın geçmişi önemli dediğinde sizde ona diyicektiniz. Benim içinde önemli madem sevistin bitti diye. Ay sinir oluyorum ya . Ayrılın gitsin vallahi pişman ollmazsiniz
Ben konussaydım beni sorgulamadan direk bitirirdi. Gercekten pismanliginida gördüm ama bu güveni geri getirmiyor

2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
siz geçen gün başka bi isimle açtınız bu konuyu. Cevap orda da verildi size. O sizi bırakmadan siz onu bırakın. Kendi sanki bakir de bakire arıyor pehh

Böyle bir adamla bekaret için değil istediğin için ayrıl . He diyorsan ki evleneyim gör ozaman yaşayacağın eziyetleri.

Böyle bir adamla evlen gör sonra çektiğin şeyleri.. dünyaya bir kere geliyoruz, sevgi sandığın şey sevgi değil o adam seni malı gibi kullanmak üzerinde tam baskı kurmak istiyor . Yol yakınken kaç kurtar kendini

Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo
Ne demek farklı? Hiçbi yerde geçerliliği yok bu dediğinin. İnanç olarak bile Allah kadın ve erkeği günsh sevap diye ayırmıyor. O kim ki böyle konuşuyo?

Yobazın teki bırakın gitsin Alkah aşkına bu nedir ya..

Ayrıca o işi yaparken karşısında bi kadın vardı kötü gözle baktığı biriyle sevişmek.. Enteresan.. Böyleleriyle sevişenler salak.

Eşimin bi sürü sevgilisi olmuş zamanında ilişki yaşadıkları da olmuş. Bi defa kötü konuştuğunu hiç duymadım. Bazen ben soru sorardım nişanlıyken falan karakterini yoklamak için. Hatta bi defa baya ileri gidip birine s.rtük demiştim sırf tepkisini ölçmek için.. Şöyle bi baktı bana hepsi de iyi kızlardı geçmişte kaldı arkasından konuşma böyle bunu bi şey hissettiğimden değil adam olan böyle davranır diye söyledim kafanda hemen bi şey kurma dedi. Ben o zaman ikna olmuştum yarın bigün ayrılsak bile benim de arkamdan konuşmaz sahip çıkar adammış gerçekten demiştim.

Bunu düşüncek kadar aklınız yok mu yapmayın etmeyin..

Yani mesele su: sen zamaninda birini sevip onunla yattin. O zaman sana göre hata degildi. Sonra pisman oldun diyelim. Tövbe ettin. tövbe ettiysen bu konu kapanmistir aslinda. Yani kimseyi ilgilendirmez. Konusman gerek yok bile. Ha söyle birsey var: Bu öküz senin kanamani bekleyecek dügün gecesi. Ne kadar itici bir düsünme tarzi. Böyle öküzleri cok mu ariyorsunuz?

Simdi burda biiiiiiir sürü bıdı yapanlar olacak. O yuzden ben bıdı bıdı yapmayacam sana. Gercekten sevdigine inaniyorsan karsindaninin de seni gercekten sevdigine inaniyorsan ancak boyle bir seyi de asla kabullenmeyecegine eminsen diktirmekten baska çaren yok gibi görünüyor.

Saçmalayıp durma Allahaşkına daha yaşın kaç basın kaç, elin evrilememiş maymununa verdiğin ödünlere bak, seviyormuş , erkeğin yapmasıyla kızın yapması farklı oluyormuş da şuymuş da buymuş da. Git aklını başına al, dünyada bir sürü erkek var, yaşın da ufak sanki sevgili ya da koca kaçıyor, ıssız adaya düştünüz de bir tek o var sanki erkek diye de nazını çekiyorsun şempanzenin.
:KK9:

Bu nasıl zihniyet anlamam.biz eşimle evlenmeden bile bu konuları hiç konuşmadık. Yani beni hiç bilmiyordu yaşamista olabilirdim öncesinde.hatta ilk gün gelmedi bile sorgulamadı.ama ben kendimi çok kötü hissetmistm .sonrasında gördü kendi de .ben onun geçmişini hala bilmem.hic sormadım da.sevgi başka birşey ya

Simdi burda biiiiiiir sürü bıdı yapanlar olacak. O yuzden ben bıdı bıdı yapmayacam sana. Gercekten sevdigine inaniyorsan karsindaninin de seni gercekten sevdigine inaniyorsan ancak boyle bir seyi de asla kabullenmeyecegine eminsen diktirmekten baska çaren yok gibi görünüyor.
Adamın sevmediği buradan bakınca çok belli oluyor. Oradan bakınca belli olmuyor mu ?
Kaldı ki herşey sevmek mi?

Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo

Sen iyi misin?

Ya bana en cok dokunan beni bundan bırakır olması degil , ben benimleyken olan hatalari örtebiliyoken sevgimden adam sevgisini kenara koyup bundan biter yapan biri olmasini yediremiyorum. Anlatamiyo muyum anlamadim ki
Valla çok güzel anlatıyorsunuz da o sevgiliye 1 değil 5 sihirli değnek değse yine de bu konudan biter yapacak belli ki.
Yediremiyorum demişsiniz ya ona çare yazmışlar ayrılın diye. Keşke biz de anlatabilsek.

Back
X