cok kötüyüm,nişanlım yüzüğü çıkardı

asskkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
56
0
36
İstanbul
Biraz once nisanlimla tartistik sebebide alinganlik yapmis olmam bi an da konusmayi kestik yolda hic konusmadik ve sonjmda yuzugu cikardi
ne yapacagimi bilmiyorum cok kotuyumm babam da olanlari ogrendi ne olur bana yardim edinn

neden kavga ettiniz?
daha oncede kavgalariniz oluyormuydu ?

Sakalasirken kirici konustu alindim bende neden boyle diyosyn felan derken olay buyudu zaten hataydi olmaxdi felan derken yuzuk cikti..

Normalde karsilik verirdjm bu defa icim rahat olsun istedim sustumm ama yine berbat oldu

Sakalasirken kirici konustu alindim bende neden boyle diyosyn felan derken olay buyudu zaten hataydi olmaxdi felan derken yuzuk cikti..

hata olan ne bi sakayla yuzuk cikiyorsa zsten hic takmayin cocuk oyuncagimi her kusmede kavgada tak cikar tak cikar...
ciddi bir yola giriyorsunuz daha onunuze kimbilir ne zorluklar cikacak bole sudan sebeplerden yuzuk cikiyorsa ilerisini dusunmek bile istemiyorum...

sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim

hiç üzülme ve şunu bence nacizane fikrim ve tecrübemle orantılı olarak kaçan kovalanıyo gayet rahat davran fazla üzüldüğünü belli etme herşey yoluna girecektir şayet yoluna girmiyosa o zaten bahane arıyor demektir hiçbişe için üzülmeye değmez önce sen değerlisin arkadaşım bu felsefeyi hiçbirimiz unutmamalıyız bence iyi akşamlar

kendine yeni bir konu acip ordan devam et canim...

Ve babam duydu gorusmiceksin burnu surtsun dedi

burnunu ve sürtmesını bırak... cehenneme kadar yolu var.. hem senı hemde aılenı rezıl edıyor.. ve bu davranısınla bence sana ne kadar deger verdıgını yada deger vermedıgını göstermıs oldu...

bırak gıtsın.. daha ne ısın olur onunla..?????

bir sinir anında olmuş bir şey... keşke ailen duymasaydı. bence o da kendince sana ders vermek istemiş. ama öyle en basit şeyden yüzük çıkarsa ooooooo.....şimdi sakin ol ve sakın arama onun aramasını bekle ve kırıldığını anlat. ama fazla da uzatma genelde bu konular uzayınca sonu kötü oluyor.

evet kaçmayı beceremedim bugüne dek .. hep ağam paşam deyip bişeyleri düzeltmeye çalıştım .. evet haTalı zamanlaRım oldu ama bu defa pişman olacağım birşey söylemek istemedim ve sustumm o daha kötüsünü yaptı kırdı ve aRtık özgür ol bitti dedi yüzüğü çıkaRttı koydu cebine... bunu nasıl yaptı hala şoktaYım

eve gelince aradım nasıl bitirirsin nasıl bu kadar büyütürsün dedim o sırada ben ağlaRken babam odaya girdi ...öyle öğrendi detaylaRı anlatsam babam yüzükleri çıkartırırdı bana ... :S telefonda diyo ki ben saygsıszlık yapmışım gelemezmiş artık yahu Allah aşkına bi deyin bAna ben aLındım diye bu aşaMaya nasıl getirsin herşeyi... bigönül almak bu kadar zormu .. kırmaK parçalamaK dahamı kolay

Evlenmeye hazır değilmiş de bahane arıyormuş gibi geldi bana. Sorumluluktan korkmuştur. Yüzük atmak bu kadar kolay olamaz.

bencede bi bahane arıyor gibi geldi yani çok basit için çıkartıyorsa ileride hiç takmaz o zaman

Bu kadar basit bir sebepten yüzükmü atılır ya :44:
Ya olay bu kadar basit değil yada bahanesi olmuş..

bi şakadan yüzük mü çıkarmış..
keşke baban öğrenmeseymiş,keşke eve gelince aramasaydın..

pardon bir de şaka nasıl bir şaka?o da var?
özel değilse paylaşırsan, daha sağlıklı yorumlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…