Sakalasirken kirici konustu alindim bende neden boyle diyosyn felan derken olay buyudu zaten hataydi olmaxdi felan derken yuzuk cikti..
sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim
Ve babam duydu gorusmiceksin burnu surtsun dedi
hiç üzülme ve şunu bence nacizane fikrim ve tecrübemle orantılı olarak kaçan kovalanıyo gayet rahat davran fazla üzüldüğünü belli etme herşey yoluna girecektir şayet yoluna girmiyosa o zaten bahane arıyor demektir hiçbişe için üzülmeye değmez önce sen değerlisin arkadaşım bu felsefeyi hiçbirimiz unutmamalıyız bence iyi akşamlar
bir sinir anında olmuş bir şey... keşke ailen duymasaydı. bence o da kendince sana ders vermek istemiş. ama öyle en basit şeyden yüzük çıkarsa ooooooo.....şimdi sakin ol ve sakın arama onun aramasını bekle ve kırıldığını anlat. ama fazla da uzatma genelde bu konular uzayınca sonu kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?