bi şakadan yüzük mü çıkarmış..
keşke baban öğrenmeseymiş,keşke eve gelince aramasaydın..
pardon bir de şaka nasıl bir şaka?o da var?
özel değilse paylaşırsan, daha sağlıklı yorumlar alırsın
bugun konuştunuz mu hiç çok basiite bağlamış ağırdan satıyo kendini
canım bende nişanlıyım ve nisanda olacak düğünüm hazirana ertelendi..çok tartıştık kavgalarımızda oldu burda paylaştım..
bitme noktasına geldik..bizde yuzuk çıkardık..en sonki kavgada ben aramayı kestim..5 gün sonra gece o bin bir pişmanlıkla af dilemeye yalvarmaya başladı...uzun süre affetmedim senin gibi basit bir konudan saçmalamıstı ama ben snırlenıp bitti dedim..
herneyse oda biterse bitsin demşti ama dedğim gibi bisüre kendi haline bırak bak nasıl geri geliyo..
emin ol 2 güne kalmaz aflar başlar..haberlerni yaz..
hiçte canını sıkma ne olur..nişanlılıkta daha çok gerilicez emin ol..birde diğer konunuda okudum pskoloğa gitme kararı almışssın bencede gitmedilisin..
bu bahsettğim en sonkı küslüğümüzden sonra benim ısrarımla nişanlımla beraber destek alıyoruz suanda..seanslara birlikte giriyoruz
çoookk iyi geldi ikimizde inan..hala devam ediyoruz..mutlaka gidin beraber..ikinizede iyi gelicektir
canım nısanlılık o kadar zor ki benımde basımda bılıyorum. her tartısmada aıleler giriyor araya. ama nısanlın hataydı olmaması lazımdı gıbı cumleler kuruyorsa cok zor yanı ıs. bıde yuzuk cıkarmak ne demek yaa. sen o kızla ewlenmek ıstemıssın kızınca yuzuk atıyor. ewlenınce napıcak bosanıcakmı yanı bumudur...
senin adına sevindim ya ne güzel bi çözüme gidiyorsun ikna olmuş demekki nişanlın.. ben kesinlikle gitme kararı aldım ama onu da ikna etmeye çalışıyorum çünkü doktor onu da isticektir ileriki seanslarda demişti teyzem..
aslında bende senin gibi aramayıp uzak durmAk istiyorum ama alışkanlıkmıdır nedir .. kavga dahi etsek unutuyorum sabahına içim acıyo ne yAptı ne etti diye onu düşünmeye başlıyorm ve dayanamAyp arıyorum ... bi aramasam hakikaten süründürsem diyorm hep ama ... içimde kızgınlık biriktiremiyorum ona karşı .. geçiyo hemen.........
yani ben etkilemeyeyim tabi de ailenle iyice konuş konuyu ve büyüklerinin her zaman sözünü dinle.
şarjının bitmesi iyi olmuş..dayanamayıp belki tekrar arardın..
ne demekmiş yüzük çıkarmak,
madem baban öğrendi,kesinlikle alıp karşısına konuşsun, yüzük çıkarmak öyle olmaz böyle olur diye..
bi güzel fırçalasın, usulünce tabiii
aklınca efelik yapacak, yüzük çıkartıp..
böyle yaptığın için nişanlında kaybetme korkusu gitmiş..
nede olsa arar asskk diye aramıyor oda..
sana tavsiya-em bukezde alttan alma..
bu yuzuk çıkarma ısının çocuk oyuncagı olmadıgını oyle bç öğretki ona bidaha asla yeltenmezssin..
bu kavgadada alttan alan taraf sen olursan en ufak tartışmada yine yuzuğu cebine koyar nede olsa askkk bırakmıyor beni ne yaparsam yapyım diye..
aman arkadaşım bence kendine hakim ol biraz..
iş babana kadar gitmiş..
kendini tut..
bırak o sana ulaşssın..ki arayacaktırda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?